A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

SZERSZÁMOK

A festés elvégzéséhez nem csak festékekre, hanem különböző szerszámokra is szükség van. Még a legjobb termékekkel sem tudjuk elérni a tökéletes végeredményt, ha nincsenek kéznél a legalább annyira profi eszközök. 

Nem feltétlenül csak a festékek felviteléhez van szükség a használatukra, hanem például akkor is, amikor előkészítjük, lealapozzuk a falakat. Amikor ki kell kevernünk egy anyagot, hogy a megfelelő állagú legyen, akkor sem dolgozhatunk akármilyen kellékekkel. Ugyanez igaz akkor is, amikor le akarjuk mérni a felületet, hogy kiszámoljuk mennyi festékre lesz szükségünk.

Rendezés:

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a forgalmazott termékekkel segítsük a profi és hobbi festők munkáját. Legyen szó építkezésről vagy felújítási, átépítési munkákról előbb vagy utóbb szinte mindig napirendre kerül a festés. Ahhoz, hogy az igényeinknek megfelelő eredményt tudjuk elérni, minőségi alapanyagokra és eszközökre egyaránt szükség van. 

A festékek mellett nálunk azokat a szerszámokat is megtalálod, amikkel gyorsan és hatékonyan tudsz dolgozni. Csak, hogy néhány nagyobb termékkategóriát említsünk, a festőhengereket, spaklikat, keverő gépeket és a köműves szerszámokat is be tudod szerezni. Nézz körül, és válaszd ki azokat a termékeket, amikre még szükséged van ahhoz, hogy profi munkát tudj végezni!

Milyen szerszámok találhatók nálunk?

A “Szerszámok” kategórián belül az egyik nagy termékcsoport a “Burkoló szerszámok”. Itt megtalálod azokat az eszközöket, amikkel precízen tudsz glettelni és fugázni.

Festés, tapétázás előtt szükség lehet a fal előkészítésére, aminek része az is, hogy eltüntetjük az egyenetlenségeket. Erre a célra szolgál a fugázás, amit egy fogazott glettelővel tudunk elvégezni.

Előfordul az is, hogy csempével burkoljuk be a falat vagy a padlót. Ilyenkor a csempelapok közötti rést fugával kell feltöltenünk, majd pedig egy szivacsréteggel felszerelt fugasimítóval meg kell tisztítanunk őket. 

A másik nagy termékkategória a “Festő és tapétázó szerszámok”, ahol minden eszközt megtalálsz, ami a profi festéshez, tapétázáshoz kell. Többek között az ecsetet, festőhengert, festőedényt és lehúzó rácsot is be tudsz szerezni nálunk.

Sok esetben szükség van arra, hogy nagy mennyiségben keverjük ki a festékeket. Ilyenkor érdemes körülnézni a “Keverőgépek és szárak” termékcsoportban is, géppel ugyanis sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni. 

Ezek mellett a kőműves és mérőszerszámokat is megtalálod nálunk, amikre szintén szükséged lehet, ha minőségi végeredményre törekszel. 

Hol találod a legfontosabb termékjellemzőket?

Ha a szerszámokról részletesebben szeretnél informálódni, akkor kattints a termék fotójára vagy nevére! Így eljutsz a termékadatlapra, ahol sok hasznos információt olvashatsz. Megtudhatod például, hogy az adott eszköz pontosan milyen feladat elvégzésére alkalmas és hogyan kell használni. 

Hogyan tudsz keresni az egyes termékek között?

Ha nem szeretnéd végignézni az összes terméket, akkor bátran használd a keresőt! Ha belekattintasz valamelyik alkategóriába, akkor bal oldalon találod a keresőt a “Termék szűrés” felirat alatt. 

Legfelül a szerszámok méretét tudod kiválasztani. Csak kattints a kis nyílra, majd pedig pipáld be a megfelelő jelölőnégyzetet! Ezalatt találod az ársávot, amit igényeid szerint módosíthatsz azzal, hogy lehúzod a jobb, illetve bal szélét. Ezzel be tudod állítani azt az árintervallumot, amiben szeretnél keresgélni.

Miután beállítottad a paramétereket kattints a “Szűrés” gombra! Ezt követően az oldal kilistázza számodra a releváns termékeket.