A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Keverő gépek és szárak

Amikor napirendre kerülnek az építkezések vagy felújítási, átépítési munkák, akkor sok esetben szükség van az anyagok kikeverésére. Ilyenkor remek szolgálatot tesznek azok a keverő gépek és szárak, amik lehetőséget adnak a feladat gépesítésére. 

Tipikusan ilyen anyagok a festékek, a habarcsok, illetve a ragasztók, amiket nagy mennyiségben rengeteg munka lenne kikeverni. Csak arra kell odafigyelni, hogy azt a készüléket válaszd, ami megfelelő fordulatszámon tud működni. És természetesen a szár tekintetében is vannak olyan paraméterek, amikre oda kell figyelni választáskor.

Rendezés:

A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos alapanyag és munkaeszköz egy helyen beszerezhető legyen. Az egyik legnagyobb termékcsoportunkat a minőségi fehér és színes falfestékek jelentik. Mivel a professzionális szerszámokra is nagy igény mutatkozott, így nem volt kérdés számunkra, hogy ezek is szerepelnek majd a kínálatunkban. Ebben a termékkategóriában találhatók azok a keverő gépek és szárak, amikkel gyorsan, kényelmesen és precízen valósítható meg az anyagkeverés. 

Milyen keverő gépek és szárak megvásárlására van lehetőséged nálunk?

Számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy mindig a legmagasabb minőségű készülékeket kínáljuk a felhasználóknak. Ez pedig abban az esetben sincs másképp, amikor a különböző anyagok kikeverésére alkalmas gépekről van szó. Ennek megfelelően a Schuller Eh’klar és a DEDRA cégek által gyártott modelleket kínáljuk. 

Ami a termékek típusát illeti, nálunk megtalálod azokat az univerzális keverőgépeket, amikkel festéket, illetve habarcsot is tudsz keverni. Emellett azok a festék- és habarcskeverő spinek is rendelkezésre állnak, amiket a gépekhez tudsz csatlakoztatni.

Hogy találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél, akkor nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket, amit a “Keverő gépek és szárak” menüpontban látsz. Ez esetben célszerű az oldalunk kereső funkcióját használnod, amit több helyen is elérsz. 

A weboldalunk tetejére görgetve találsz egy fehér rubrikát, ahova be tudod írni a keresett termék nevét vagy sorozatszámát. Ha megvagy, akkor kattints jobbra mellette a nagyító ikonra, és a rendszer máris kilistázza neked a releváns találatokat!

A kategóriaoldalon tudod használni a szűrő funkciót is. Ehhez csak meg kell adnod bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt az általad fontosnak tartott paramétereket. Ki tudod választani a keverő gépek, szárak méretét, a gyártót, illetve egy csúszka segítségével a számodra ideális árintervallumot is meg tudod adni. Ha megvagy a beállításokkal, akkor kattints alul a “Szűrés” feliratú gombra!

Mi a rendelés leadásának a menete?

A webshopunkat úgy hoztuk létre, hogy a nézelődés és a vásárlás is egyszerű legyen. Ahhoz, hogy meg tudd vásárolni a kiszemelt terméket, először is be kell tenned a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba rakom” feliratú gombra. 

Ezt követően a “Kosár” oldalra kerülsz, ahol még tudsz módosítani a megvásárolni kívánt termékek mennyiségén. Itt láthatod a várható szállítási költséget, illetve azt a dátumot, amikor várhatóan a csomagod kézbesítésre kerül. Kattints a “Pénztárba” gombra, és kövesd az utasításokat! A vásárlás folyamatát a rendelésed véglegesítésével tudod zárni.