Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keverő gépek és szárak

Amikor napirendre kerülnek az építkezések vagy felújítási, átépítési munkák, akkor sok esetben szükség van az anyagok kikeverésére. Ilyenkor remek szolgálatot tesznek azok a keverő gépek és szárak, amik lehetőséget adnak a feladat gépesítésére. 

Tipikusan ilyen anyagok a festékek, a habarcsok, illetve a ragasztók, amiket nagy mennyiségben rengeteg munka lenne kikeverni. Csak arra kell odafigyelni, hogy azt a készüléket válaszd, ami megfelelő fordulatszámon tud működni. És természetesen a szár tekintetében is vannak olyan paraméterek, amikre oda kell figyelni választáskor.

Rendezés:

A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos alapanyag és munkaeszköz egy helyen beszerezhető legyen. Az egyik legnagyobb termékcsoportunkat a minőségi fehér és színes falfestékek jelentik. Mivel a professzionális szerszámokra is nagy igény mutatkozott, így nem volt kérdés számunkra, hogy ezek is szerepelnek majd a kínálatunkban. Ebben a termékkategóriában találhatók azok a keverő gépek és szárak, amikkel gyorsan, kényelmesen és precízen valósítható meg az anyagkeverés. 

Milyen keverő gépek és szárak megvásárlására van lehetőséged nálunk?

Számunkra kiemelt jelentőséggel bír, hogy mindig a legmagasabb minőségű készülékeket kínáljuk a felhasználóknak. Ez pedig abban az esetben sincs másképp, amikor a különböző anyagok kikeverésére alkalmas gépekről van szó. Ennek megfelelően a Schuller Eh’klar és a DEDRA cégek által gyártott modelleket kínáljuk. 

Ami a termékek típusát illeti, nálunk megtalálod azokat az univerzális keverőgépeket, amikkel festéket, illetve habarcsot is tudsz keverni. Emellett azok a festék- és habarcskeverő spinek is rendelkezésre állnak, amiket a gépekhez tudsz csatlakoztatni.

Hogy találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél, akkor nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket, amit a “Keverő gépek és szárak” menüpontban látsz. Ez esetben célszerű az oldalunk kereső funkcióját használnod, amit több helyen is elérsz. 

A weboldalunk tetejére görgetve találsz egy fehér rubrikát, ahova be tudod írni a keresett termék nevét vagy sorozatszámát. Ha megvagy, akkor kattints jobbra mellette a nagyító ikonra, és a rendszer máris kilistázza neked a releváns találatokat!

A kategóriaoldalon tudod használni a szűrő funkciót is. Ehhez csak meg kell adnod bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt az általad fontosnak tartott paramétereket. Ki tudod választani a keverő gépek, szárak méretét, a gyártót, illetve egy csúszka segítségével a számodra ideális árintervallumot is meg tudod adni. Ha megvagy a beállításokkal, akkor kattints alul a “Szűrés” feliratú gombra!

Mi a rendelés leadásának a menete?

A webshopunkat úgy hoztuk létre, hogy a nézelődés és a vásárlás is egyszerű legyen. Ahhoz, hogy meg tudd vásárolni a kiszemelt terméket, először is be kell tenned a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba rakom” feliratú gombra. 

Ezt követően a “Kosár” oldalra kerülsz, ahol még tudsz módosítani a megvásárolni kívánt termékek mennyiségén. Itt láthatod a várható szállítási költséget, illetve azt a dátumot, amikor várhatóan a csomagod kézbesítésre kerül. Kattints a “Pénztárba” gombra, és kövesd az utasításokat! A vásárlás folyamatát a rendelésed véglegesítésével tudod zárni.