A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Kőműves szerszámok

A kőműves szerszámok használata nélkülözhetetlen a házépítés során, hiszen számos olyan feladatot kell elvégezni, amikhez speciális eszközök szükségesek. Ilyen feladat például a bontás, a falazás, a vakolás, a szigetelés, a burkolás vagy a lépcsők, járdák, szegélyek megépítése. 

Ahhoz, hogy a munka gyors és kényelmes legyen, a végeredménnyel pedig tökéletesen elégedettek legyünk, minőségi eszközökkel kell dolgozni. Természetesen rengeteget számít az is, hogy milyen alapanyagokat használunk, de az általunk használt szerszámok is nagymértékben meghatározzák a munkánk minőségét. 

Rendezés:

Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy tökéletes végeredményt érhess el. Mindezt úgy, hogy közben kényelmesen és biztonságosan tudsz dolgozni. Az építkezéseken, átépítési munkák során is sokféle szerszám van, amik sokkal könnyebbé teszik a feladatok elvégzését. Sőt, olyan eszközök is vannak, amik nélkül sok munkafolyamatot nem is lehet megcsinálni. A szükséges kellékeket megbízható, minőségi szerszámaink között találod meg, összegyűjtve. 

Milyen kőműves szerszámok találhatók meg kínálatunkban?

Az egyik leggyakoribb kőműves munka a vakolás, amit nem lehet eredményesen és precízen elvégezni a megfelelő kialakítású acélsimító nélkül. A hagyományos típus mellett van fogazott változat is. Mindkettő arra szolgál, hogy a vakolóanyagot szépen tudjuk teríteni, illetve lehúzni a használatukkal. 

Ezek mellett a vakolókanalakat is megtalálod nálunk, amik szintén a kőműves munkák alapvető eszközei. Ezekkel precízen és egységesen tudjuk felvinni a habarcsot a felületekre és a betonozási munkák alkalmával is jó szolgálatot tesznek. Sőt, a munkaeszközök és az építőanyagok megtisztításakor is hasznosak tudnak lenni. Többféle kivitelben is kaphatók, többek között a sarokkanál is elérhető.

A glettelés is egy fontos munka, hiszen sok esetben szükség van a fal egyenetlenségeinek eltüntetésére. Ezt sima, illetve fogazott glettelővel tudjuk megcsinálni a leghatékonyabban. A glettelés utolsó lépése mindig a felület alapos megcsiszolása. Ehhez a munkafolyamathoz is kínálunk kézi csiszolókat, amikkel kényelmesen lehet dolgozni. 

A gipsszel való munkához érdemes speciális kialakítású gipszkanalakat használni. A javító, illetve festőmunkákhoz pedig jó szolgálatot tesz egy multifunkciós spatulya, amiket szintén megtalálsz nálunk, a kőműves szerszámok között.

Hol találod a legfontosabb adatokat, termékjellemzőket?

Ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni, tisztában kell lenned a kőműves szerszámok adataival, jellemzőivel. Ezeket a termékoldalakon tüntettük fel, ahova úgy juthatsz el, ha rákattintasz az eszköz nevére vagy fotójára.

Először egy rövid, de annál informatívabb írást találsz a szerszámról, amiből kiderül, hogy pontosan mire is tudod használni. Ha van valamilyen egyedi jellemzője, amiről érdemes tudni, akkor arról is itt tájékozódhatsz. Sok esetben egy YouTube videót is találsz az eszközökről, amiből láthatod, hogy hogyan kell használni őket munka közben. 

Ha az egyéb tudnivalók érdekelnek, akkor görgess a weboldalunk aljára! Itt menüpontok szerint tudsz informálódni például a webáruházunk működéséről, a termékek visszaküldésének lehetőségeiről, a szállításról és a csapatunkról is. A gyakran feltett kérdéseket és az azokra adott válaszainkat is el tudod olvasni. Ha pedig a “Regisztrált vásárlói előnyök” menüpontra kattintasz, akkor megtudhatod miért éri meg neked, ha regisztrálsz az oldalunkra.