A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Professzionális glettlehúzók, készletek

A professzionális glettlehúzók, készletek remek szolgálatot tesznek, amikor ki kell javítani a fal kisebb-nagyobb egyenetlenségeit. A festés ugyanis csak abban az esetben lesz tökéletes, ha a festékanyagokat teljesen sima felületre tudjuk felvinni. 

Ehhez azonban nem mindig adottak a feltételek. Különösen akkor nem, ha egy olyan falfelületről van szó, ami már többször volt vakolva, festve, tapétázva. Ilyenkor gondosan elő kell készítenünk, mégpedig úgy, hogy a repedésekbe, lyukakba glettanyagot kenünk. Erre a célra szolgálnak a glettlehúzók, amik külön és készletben is kaphatók.

Rendezés:

Webáruházunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy kiszolgáljunk mindenkit, aki gyors, kényelmes és minőségi munkát szeretne végezni. Magas minőségű alapanyagokat és munkaeszközöket kínálunk számukra, amiknek a használata elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez. Nem számít, hogy vakolásról, festésről, tapétázásról vagy glettelésről van-e szó, a “Szerszámok” kategóriában megtalálod a szükséges termékeket. Itt gyűjtöttük össze a professzionális használatra készített glettlehúzókat is, amiket kezdőként, haladóként és profi mesteremberként is könnyedén tudsz használni. 

Milyen professzionális glettlehúzók, készletek vásárolhatók meg nálunk?

Az általunk kínált glettlehúzók magas minőséget képviselnek, és professzionális használatra lettek kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy minden körülmények között profi munkát lehet végezni velük. Ami a termékek márkáját illeti, nálunk az L’Outil Parfait és az EDMA cég által gyártott eszközöket találod. 

A “Glettlehúzók, készletek” termékkategóriánkban megtalálod a glettanyagtartót, mint különálló terméket. Ezzel az eszközzel gyorsan és kényelmesen tudod elegyengetni a falon a glettanyagot, kisimítva az egyenetlenségeket.

Ha olyan glettanyagtárolót keresel, ami spaklitartóval is fel van szerelve, akkor ez esetben is megtalálod a számításodat. Sőt, akkor is érdemes körülnézned nálunk, ha rozsdamentes glettanyagtartó padot szeretnél vásárolni. Többek között ezeket a munkaeszközöket is megtalálod a kínálatunkban. 

Nemcsak a különálló termékek, hanem a készletek terén is nagy választék áll a rendelkezésedre. A 7 darabos glettelő készlet remek választás, ha precíz munkát szeretnél végezni még a nehezebben hozzáférhető helyeken is. A csomag spatulákat, simító lécet, teleszkópos hosszabbító nyelet, spaklit és szállítódobozt is tartalmaz. A készletek között megtalálod a 9 és a 8 darabos változatokat is, amik még a profik számára is tökéletes választásnak bizonyulnak. 

Hogyan tudod használni a rendszerünk szűrő funkcióját?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, akkor nem feltétlenül kell minden egyes terméket megnézni a “Professzionális glettlehúzók, készletek” menüpontban. Ez esetben célszerű használnod a weboldalunk kereső funkcióját.

Ha felgörgetsz a kurzorral, akkor találsz egy keretezett részt, ahova be tudod írni a keresett termék nevét. Csak kezdj el gépelni, a listában máris megjelennek a releváns termékek, amikre csak rá kell kattintanod, ha bővebben informálódnál róluk.

Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt szűrni is tudsz a kilistázott termékek között. Meg tudod adni például, hogy milyen méretű glettlehúzókat keresel. Alatta ki tudod választani a gyártót, és egy csúszka mozgatásával az ideális árintervallumot is be tudod állítani. Így csak azokat a termékeket fogod látni, amik megfelelnek az általad beállított paramétereknek.