A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Beltéri karnistakarók

Amikor elvégeztük a nagyobb felújítási munkákat, utána jöhetnek az aprólékosabb feladatok is, mint amilyen például a dekorelemek felhelyezése. Többek között a beltéri karnistakarók is közéjük sorolhatók, hiszen sokkal esztétikusabbá teszik az adott helyiséget.

A karnis lényegében az az elem, amire valamilyen módon - például sínbe csúsztatva vagy karikákkal felszerelve - rákerülnek a függönyök, tehát ezek olyan alkatrészek, amiket nehezen lehetne nélkülözni. Előfordulhat azonban, hogy nem szeretnénk, hogy láthatóak legyenek, ennek a problémának a megoldására szolgálnak a beltéri karnistakarók. 

Rendezés:

A Bíborfesték Üzletház kínálatában minden fontos alapanyagot, illetve munkaeszközt megtalálsz, amire csak szükséged lehet a lakásfelújítás során. Ez még abban az esetben is igaz, ha már túl vagy az olyan alapvető munkafolyamatokon, mint amilyen például a burkolás, a glettelés vagy a festés.

Még csak ilyenkor jönnek ugyanis a megfelelő kialakítású tapéták, díszlécek használata, amiknek köszönhetően még esztétikusabb végeredményre tehetsz szert. Köztük találod azokat az elemeket is, amik remek megoldást kínálnak a karnis takarására, elfedésére.

Miért van szükség a beltéri karnistakarók használatára?

Ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat az otthonunkban, nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a részletekre. Ide tartozik például az is, hogy ha nem szeretnénk látni a karnist, akkor van megoldás annak dekoratív eltakarására, méghozzá a beltéri karnistakarók használatával. 

Ezeknek a nagyszerű kiegészítőknek megvan az az előnye is, hogy önálló dekorelemként is jól funkcionálnak. Az oldalfalakra is fel tudjuk ugyanis helyezni őket. Ha így teszünk, akkor világítással is el tudjuk látni őket, sőt a megfelelő változatokat használva akár a vezetékek elvezetésére is szolgálhatnak. 

Milyen karnistakarók beszerzésére nyílik lehetőséged nálunk?

Nálunk kizárólag magas minőségű karnistakarókat tudsz vásárolni, amik a megfelelő ragasztóanyagokkal használva hosszú távon is időtálló megoldást biztosítanak a dekorálásra, vezetékek elrejtésére.

Ami az anyagkialakításukat illeti, könnyű polisztirolból készülnek, aminek több pozitívuma is van. Egyrészt, mivel nagyon könnyűek és ragasztóval ragaszthatók, ezért nagyon egyszerűen fel lehet helyezni őket. Másfelől pedig könnyen méretre lehet szabni az elemeket, amire a karnis két oldalán, illetve a falszéleknél és a sarkoknál is szükség lehet. 

A méret tekintetében is többféle alternatívával tudunk szolgálni, többek között az 50 mm x 50 mm-es, az 50 mm x 46 mm-es, a 72 mm x 72 mm-es és a 87 mm x 80 mm-es változatok is elérhetőek, amik 2 m/szál kiszerelésben vásárolhatók meg.

A “normál” típusok mellett azokat a beltéri karnistakarókat is megtalálod nálunk, amik lehetőséget adnak a vezetékek elvezetésére, a felső részükön ugyanis ki van alakítva egy erre a célra szolgáló mélyedés.

Mi alapján érdemes kiválasztani a megfelelőt?

A megfelelő változat kiválasztásához érdemes átgondolnod néhány fontos dolgot. Először is tisztában kell lenned azzal, hogy milyen vastagságú elemeket szeretnél felhelyezni az oldalfalakra vagy a karnis elé.

Emellett pedig azt is érdemes előre tudnod, hogy szükség van-e a vezetékek átvezetésére, vagy csak esztétikai célból szeretnéd használni ezeket a kiegészítőket. Végül, de nem utolsósorban pedig a szükséges szálmennyiséget is meg kell határozni, hogy biztosan elegendő legyen.

Ha felmerültek kérdéseid vagy szükséged van egy kis segítségre a megfelelő termékek kiválasztásához, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink szívesen segítenek.