A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

TAPÉTÁK, DÍSZLECEK

Ha fel szeretnéd dobni kicsit az otthonodat, akkor nemcsak a festékek, hanem a tapéták, díszlécek is rendelkezésedre állnak. A különböző típusú tapétákkal nagyon különleges hatást tudsz elérni anélkül, hogy bonyolult műveletet kellene végrehajtanod. 

Az általunk kínált változatokat komolyabb szaktudás nélkül, teljesen kezdőként is fel tudod helyezni a falra. Sőt, bizonyos fajtákat a megfelelő festékek használatával át is tudod színezni. A ragasztáshoz, a régi tapéta eltávolításához szükséges termékeket, valamint a különböző stílusú díszléceket szintén be tudod szerezni nálunk. 

Rendezés:

Milyen termékeket találsz a “Tapéták, díszlécek” kategóriában?

A kínálatunkban nagyon sokféle tapétát megtalálsz, amikkel profi végeredményt tudsz elérni. A Vlies tapéták például az újszerű megoldások közé tartoznak, ugyanis itthon csak nemrég váltak ismertté. A lakás bármely pontjába tökéletes választások, a fürdőszobától kezdve, a gyerekszobán át egészen a hálóig. Ugyanez igaz a Vinyl tapétákra is, amik szintén megtalálhatók nálunk.

Kifejezetten gyerekszobába való változatokat is kínálunk, ezeket a “Gyerek tapéták” kategóriában találod. Ezek fiús, illetve lányos szobába passzoló színekben, mintákban is elérhetőek. A “Festhető tapéták” között olyan termékeket találsz, amik alapvetően fehér színűek, a felületük pedig egyedileg van kialakítva. Ezeket nagyon egyszerűen át tudod festeni, ezzel különleges végeredményt elérve.

A tapétázáshoz szükséges tapétaragasztók és -eltávolítók beszerzésére is lehetőséged nyílik a kínálatunkban. Mindezek mellett pedig beltéri díszlécek, karnistakarók és rozetták forgalmazásával is foglalkozunk.

Hogyan tudod használni az oldalunk kereső és szűrő funkcióját?

Ha konkrét elképzelésed van arról, hogy milyen tapéták, díszlécek kellenek a munkához, akkor nem feltétlenül kell végignézned a kínálatunkat. Ez esetben sokkal gyorsabb a keresés, ha használod az oldalunk kereső, illetve szűrő funkcióját.

Amennyiben teljesen felgörgetsz az oldalunk tetejére, akkor találsz egy bekeretezett boxot, ahova be tudod írni a keresett termék nevét. Ezt követően a rendszer kilistázza neked a releváns találatokat, amikre rá tudsz kattintani a lenyíló menüben. Ha rákattintasz jobb oldalon a nagyító ikonra, akkor pedig fotóval együtt láthatod őket.

A “Tapéták, díszlécek” kategóriaoldalon szűrésre is van lehetőség. Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod beállítani az adatokat. A megfelelő jelölőnégyzet bepipálásával megadhatod a tapéta illesztését, moshatóságát, illetve anyagát. 

Sőt, ki tudod választani az egyik tapéta kollekciót is, ahol szeretnél nézelődni. Ez alatt stílus, színárnyalat és gyártó szerint is tudsz keresni, végül pedig egy csúszka segítségével meg tudod adni a számodra ideális árintervallumot is. 

Hol találod a legfontosabb termékinformációkat?

Ahhoz, hogy teljeskörűen tájékozódhass a tapéták, díszlécek adatairól, érdemes elolvasnod a termékadatlapon szereplő információkat. Itt ugyanis minden fontos tulajdonságot, jellemzőt, illetve előnyt feltüntettünk.

A tapétáról készült fotó alatt a “Leírás és Paraméterek” résznél tájékozódhatsz például a tapéta fényállóságáról, méretéről és ragaszthatóságáról. Mindezek mellett természetesen a színével, a mintájával, az illeszthetőségével és a stílusával kapcsolatos adatokat is el tudod olvasni. A díszlécek esetén azok anyagáról, illetve a szélességéről, hosszúságáról és magasságáról is találsz információt.