Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beltéri sarokléc,holker díszléc

Amikor úgy döntünk, hogy felújítjuk, átalakítjuk az otthonunkat, akkor sok esetben a részletekben rejlik a lényeg. Ez azt jelenti, hogy olyan elemek használatára is szükség lehet, mint amilyenek a beltéri saroklécek vagy a holker díszlécek, amik egyedülálló stílust és eleganciát kölcsönöznek a belső tereknek.

Ezeket jellemzően a mennyezet, illetve a falak találkozási pontjában szokás elhelyezni annak érdekében, hogy ott esztétikai funkciót lássanak el, illetve adott esetben lehetővé tegyék az ott futó kábelek elrejtését. Ha ilyen elemeket keresel, akkor ebben a termékkategóriánkban keresgélj, ugyanis itt gyűjtöttük össze őket.

Rendezés:

A webshopunkban minden olyan nélkülözhetetlen alapanyagot, munkaeszközt, segédanyagot, illetve kiegészítőt megtalálsz, ami nagy segítséget nyújt abban, hogy az ingatlanodból álomotthont csinálj. 

Többek között a kiváló minőségű tapéták és díszlécek is rendelkezésedre állnak, melyekkel nagyon sokoldalúan tudod dekorálni a belső tereket annak érdekében, hogy azok pontosan úgy nézzenek ki, ahogy azt elképzelted.

Tarts velünk, ugyanis most egy kicsit részletesebben is beszélünk a beltéri saroklécekről, illetve a holker díszlécekről, és a kínálatunkban szereplő változatokat is bemutatjuk!

Miért van szükség a saroklécekre, díszlécekre?

Az általános tapasztalat az, hogy a legtöbben azért használják ezeket az elemeket a belső terekben, hogy növeljék az esztétikájukat. Ugyanakkor nem feltétlenül csak ezt a funkciót láthatják el. 

Ezek a profilok azt az illúziót keltik, mintha nagyobb lenne a tér, ami különösen akkor igaz, ha a mennyezet közelében elhelyezett saroklécekről van szó. Azok ugyanis optikailag emelik a mennyezetet, és ezáltal tágasabb hatást keltenek.

Akkor is nagyon hasznosak tudnak lenni, ha a fal és a mennyezet között valamilyen okból kifolyólag hézag van, amit el szeretnénk rejteni. Végül, de nem utolsósorban, ha a vezetékek utólagosan vannak elvezetve, és nem a falban futnak, akkor azok esztétikus eltakarására is remekül használhatók.

Milyen beltéri sarokléc, holker díszléc kapható nálunk?

A beltéri sarokléc, holker díszléc kínálatunkban többféle kialakítású profilt megtalálsz attól függően, hogy mekkora vastagságúak, illetve hogy milyen magasak. Az egyes változatok többek között dizájnban is különböznek egymástól. 

Vannak vastagabb, feltűnőbb darabok, melyek nagyobb takarást biztosítanak a falnak, illetve a vezetékeknek, de a kevésbé grandiózus, vékonyabb fajták is rendelkezésedre állnak. Ami pedig a lécek stílusát illeti, a modern, letisztult típusok mellett megtalálod a díszesebb fajtákat is, amik inkább a klasszikus vagy a vintage stílusú otthonokba illenek.

Hol találod a legfontosabb termékadatokat?

Ahhoz, hogy kiválasztásra kerülhessen a számodra legmegfelelőbb beltéri sarokléc, illetve holker díszléc, nagyon fontos, hogy teljes körűen tájékozódj. Ezt úgy tudod megtenni, hogy alaposan elolvasod a kategóriában szereplő termékek megnevezését, az ugyanis nagyon árulkodó.

Kiderül belőle a léc vastagsága, illetve magassága, de emellett azt is látni lehet belőle, hogy egy szál milyen hosszúságú. Ennek figyelembevételével tehát könnyen ki tudod számolni, hogy hány db-ra lesz szükséged.

Ha az általad kiválasztott termék leírására, egyéb jellemzőire is kíváncsi vagy, akkor kattints rá a nevére vagy a fotójára. Ezt követően a termékadatlapra érkezel, ahol részletesebb ismertetőt is találsz, mindamellett, hogy láthatod az egységárat, illetve a raktári elérhetőséget.