A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Holker díszléc, beltéri sarokléc

Amikor úgy döntünk, hogy felújítjuk, átalakítjuk az otthonunkat, akkor sok esetben a részletekben rejlik a lényeg. Ez azt jelenti, hogy olyan elemek használatára is szükség lehet, mint amilyenek a beltéri saroklécek vagy a holker díszlécek, amik egyedülálló stílust és eleganciát kölcsönöznek a belső tereknek.

Ezeket jellemzően a mennyezet, illetve a falak találkozási pontjában szokás elhelyezni annak érdekében, hogy ott esztétikai funkciót lássanak el, illetve adott esetben lehetővé tegyék az ott futó kábelek elrejtését. Ha ilyen elemeket keresel, akkor ebben a termékkategóriánkban keresgélj, ugyanis itt gyűjtöttük össze őket.

Rendezés:

Széles termékkínálatból válogathatsz!

A webshopunkban minden olyan nélkülözhetetlen alapanyagot, munkaeszközt, segédanyagot, illetve kiegészítőt megtalálsz, ami nagy segítséget nyújt abban, hogy az ingatlanodból álomotthont csinálj. 

Többek között a kiváló minőségű tapéták és díszlécek is rendelkezésedre állnak, melyekkel nagyon sokoldalúan tudod dekorálni a belső tereket annak érdekében, hogy azok pontosan úgy nézzenek ki, ahogy azt elképzelted.

Tarts velünk, ugyanis most egy kicsit részletesebben is beszélünk a beltéri saroklécekről, illetve a holker díszlécekről, és a kínálatunkban szereplő változatokat is bemutatjuk!

Miért van szükség a saroklécekre, díszlécekre?

Az általános tapasztalat az, hogy a legtöbben azért használják ezeket az elemeket a belső terekben, hogy növeljék az esztétikájukat. Ugyanakkor nem feltétlenül csak ezt a funkciót láthatják el. 

Ezek a profilok azt az illúziót keltik, mintha nagyobb lenne a tér, ami különösen akkor igaz, ha a mennyezet közelében elhelyezett saroklécekről van szó. Azok ugyanis optikailag emelik a mennyezetet, és ezáltal tágasabb hatást keltenek.

Akkor is nagyon hasznosak tudnak lenni, ha a fal és a mennyezet között valamilyen okból kifolyólag hézag van, amit el szeretnénk rejteni. Végül, de nem utolsósorban, ha a vezetékek utólagosan vannak elvezetve, és nem a falban futnak, akkor azok esztétikus eltakarására is remekül használhatók a díszlécek.

Milyen beltéri sarokléc, holker díszléc kapható nálunk?

A beltéri sarokléc, holker díszléc kínálatunkban többféle kialakítású profilt megtalálsz attól függően, hogy mekkora vastagságúak, illetve hogy milyen magasak. Az egyes változatok többek között dizájnban is különböznek egymástól. 

Vannak széles, feltűnőbb darabok, melyek nagyobb takarást biztosítanak a falnak, illetve a vezetékeknek, de a kevésbé grandiózus, vékonyabb fajták is rendelkezésedre állnak. Ami pedig a lécek stílusát illeti, a modern, letisztult típusok mellett megtalálod a díszesebb fajtákat is, amik inkább a klasszikus vagy a vintage stílusú otthonokba illenek.

Mi jellemző a díszlécekre?

  • Tartós és ellenálló: A webáruházunkban kapható díszlécek, saroklécek tartós, időtálló és könnyen kezelhető anyagokból készülnek. A magas minőségű polisztirol díszlécek különösen hosszú élettartammal rendelkeznek.
  • Különböző méretek: A díszlécek eltérő méretekben készültek, így a kínálatában elérhető rövid és hosszú, illetve a széles és keskeny verziók lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az otthonához leginkább illő darabot.
  • Könnyen telepíthető: A díszlécek telepítése rendkívül egyszerű: gyorsan, szaktudás nélkül, ragasztással könnyen felszerelhetőek a falra.
  • Egyedi megjelenés: A stukkóhoz hasonló hatást teremtenek a lakásban, amely egyedivé és különlegessé teszi az enteriőrt.
  • Sokoldalú funkcionalitás: A díszlécek nem csak esztétikai szempontból játszanak fontos szerepet, hiszen segítségükkel könnyedén elrejthetőek például a kábelek és díszléc - https://biborfestek.hu/tapetak-diszlecek-3/belteri-saroklecholkerdiszlec-62 csövek is, ezzel tisztább és rendezettebb megjelenést biztosítanak a térnek. Emellett, a díszlécek akár LED lámpákkal is felszerelhetőek, ami által egyedi és különleges atmoszféra teremthető.

Hol találod a legfontosabb termékadatokat?

Ahhoz, hogy kiválasztásra kerülhessen a számodra legmegfelelőbb beltéri sarokléc, illetve holker díszléc, nagyon fontos, hogy teljes körűen tájékozódj. Ezt úgy tudod megtenni, hogy alaposan elolvasod a kategóriában szereplő termékek megnevezését, az ugyanis nagyon árulkodó.

Kiderül belőle a léc vastagsága, illetve magassága, de emellett azt is látni lehet belőle, hogy egy szál hány méter hosszúságú. Ennek figyelembevételével tehát könnyen ki tudod számolni, hogy pontosan hány db termékre lesz szükséged.

Ha az általad kiválasztott termék leírására, egyéb jellemzőire is kíváncsi vagy, akkor kattints rá a nevére vagy a fotójára. Ezt követően a termékadatlapra érkezel, ahol részletesebb ismertetőt is találsz, mindamellett, hogy láthatod az egységárat, illetve a raktári elérhetőséget.