A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Ledes díszlecek

Amikor a nagyobb felújítási munkákkal végeztünk, akkor jöhet a legjobb rész, a belső terek dekorálása! Ehhez az egyik legjobb választás a LED-es díszlécek használata, azokkal ugyanis nagyon szép végeredményt érhetünk el.

A lakásban a mennyezet, illetve a falak metszéspontja nem feltétlenül az első, ami a szemük elé kerül, ugyanakkor szinte elkerülhetetlen, hogy ráirányuljon a figyelmünk. Ha pedig ez megtörténik, akkor nem mindegy, hogy mit is látunk ott. Arról nem is beszélve, hogy ha szeretnénk egy kis hangulatvilágítást a nappaliba, a hálószobába vagy a lakás bármely más részére, akkor a LED-es díszlécekkel ezt nagyon ügyesen, és nem utolsósorban igényesen meg tudjuk oldani. 

Rendezés:

A felújítás során minden apróságra és részletre nagy figyelmet kell fordítani, ha az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy tökéletes végeredményre tegyünk szert. A falak felső részének dekorálása, illetve a LED világítás kialakítása is ezek közé tartozik, és hát, miért ne lehetne a kettőt egyszerre megoldani?

Természetesen van rá lehetőség, mégpedig a tapéták és díszlécek között található LED-es profilokkal, melyeket most kicsit részletesebben is bemutatunk. Ha kíváncsi vagy, hogy mit érdemes tudni róluk, illetve hogy milyen változatokat tudsz beszerezni nálunk, akkor tarts velünk, most ugyanis erről lesz szó!

Miért van szükség díszlécekre?

A díszlécek jellemzően esztétikai funkciót töltenek be azáltal, hogy kicsit díszesebbé, szebbé teszik a mennyezet, illetve a falak találkozási vonalát. Sokan emiatt döntenek az alkalmazásuk mellett, ugyanakkor nem csak erre a célra lehet használni őket.

Sok esetben előfordul, hogy a mennyezet és a fal metszésvonalában olyan hézagok találhatók, amiket máshogy nehezen vagy egyáltalán nem lehet eltüntetni. Ha azonban felhelyezünk egy díszlécet, ami ráadásul LED világítással is rendelkezik, akkor nemcsak elrejthetjük a lyukat, hanem még kellemes fényhatást is elérhetünk. 

Milyen LED-es díszléceket találsz nálunk?

Ha kicsit tüzetesebben is feltérképezed az általunk kínált LED-es díszléceket, akkor valószínűleg az első, ami feltűnik, hogy többféle változat közül is választhatsz. Alapvetően két nagy csoportba lehet sorolni őket: vannak, amiket kifejezetten oldalfalra lehet felhelyezni, és vannak, amiket pedig a sarkokra.

Emellett megkülönböztethetjük őket aszerint is, hogy a világítás fénye pontosan hol látható, lent vagy pedig fent. Vannak, amelyeken a LED lefelé világít, de találkozhatsz olyan változattal is, ahol a fény felfelé, tehát a mennyezet felé esik. 

Az egyes profilok dizájnban sem egyformák, ugyanis vannak egyszerűbb, letisztult, kevésbé feltűnő stílusú darabok, illetve ezek mellett ott vannak azok is, amik kicsit díszesebbek, s ez által jobban a figyelem középpontjába kerülnek. Ami pedig a díszlécek kiszerelését illeti, a megvásárolható szálak 2 méteres hosszúsággal rendelkeznek. 

Hogyan válaszd ki a megfelelőt?

Ahhoz, hogy ki tudd választani az ideális LED-es díszléceket, érdemes átgondolnod néhány fontos dolgot. Például azt, hogy mely változat illik a leginkább a belső tér stílusához, már kialakulóban lévő dizájnjához. Mindenképpen vedd figyelembe a mintákat, illetve a formákat annak érdekében, hogy végül harmonikus összképet érj el. 

Nemcsak a díszlécek stílusára, hanem azok méretére is érdemes figyelni. A nagyobb terekben remekül mutatnak a vastagabb, esetleg díszesebb, s ezáltal látványosabb típusok, míg a kisebb helyiségbe inkább a vékonyabb, kevésbé feltűnő fajtákat érdemes választani. Ha figyelsz az arányokra, akkor nagyon szép végeredményre tehetsz szert.