Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tapéta Ragasztók és eltávolítók

A falak díszítésére a tapétázás remek megoldást jelent, ugyanis egyszerűen kivitelezhető és nagyon különleges végeredményt lehet elérni vele. A munkához azonban szükség van néhány nélkülözhetetlen kellékre a tapétán kívül, ezek közé tartoznak többek között a tapétaragasztók és -eltávolítók. 

A tapétaragasztóval tudjuk a kiválasztott tapétát a falhoz rögzíteni úgy, hogy az ne mozduljon el, és akár évekig is a falon maradjon. Ha a felhelyezéséhez előbb el kell távolítani a régebbi, elhasználódott tapétát, akkor ebben nagy segítséget jelenthet egy kellően hatékony tapétaoldó szer. 

Rendezés:

A lakásfelújítás egy több feladat elvégzését igénylő folyamat, ami kihívásokat is tartogathat. Mégis érdemes belevágni, hiszen a végén otthonunk olyan lehet, mint amilyennek elképzeltük. A munkálatok során szükség lehet a minőségi tapéták és díszlécek alkalmazására is, melyekkel egyszerűen, mégis látványosan tudjuk dekorálni a falakat.

Díszítsük a falat tapétával!

A tapétázás egy széles körben kedvelt és előszeretettel alkalmazott technika, amit könnyen el tudunk végezni magunk is. Még akkor is, ha még csak kezdő lakásfelújítók vagyunk, és most ismerkedünk a tapéták izgalmas világával. 

Először is a megfelelő változatot kell kiválasztanunk, amit el tudunk képzelni az adott helyiségben. Nálunk a manapság nagyon trendinek és modernnek számító vlies tapéták is megtalálhatók, melyek remekül mutatnak a nappaliban, a hálószobában, sőt még a fürdőszobában is alkalmazhatók.

Ha pedig a gyerekszoba falát szeretnéd dekorálni, akkor választhatsz a gyerekeknek szánt tapéták közül, melyeken kedves minták, figurák és kicsiknek tetsző színek köszönnek vissza.

Milyen tapétaragasztók és -eltávolítók szerepelnek a kínálatunkban?

A kínálatunkban magas minőségű, márkás termékeket találsz, ami abban az esetben is igaz, ha a tapétaragasztók és -eltávolítók kategóriájában nézelődsz. 

A Metylan normal tapétaragasztó használatával a könnyű és közepesen nehéz papírtapétát tudod felhelyezni a falra. Ennek van egy speciális változata is, ami a nehéz vagy a más fajtájú - struktúra, fűrészporos, illetve prégelt - tapéták rögzítésére alkalmazható. Mind a két termék gyors és tiszta munkavégzést tesz lehetővé. 

A Profi tapétaragasztó kifejezetten vlies tapétákhoz való, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen lehet dolgozni vele. Mivel eltolható rajta a tapéta, így nagymértékben megkönnyíti az egyes darabok összeillesztését.

A Metylan tapétaleoldó mindenféle tapéta és enyvtartalmú festék eltávolítására alkalmas. Ha nedvességet át nem eresztő tapétát szeretnénk leszedni, akkor a vízzáró réteget a termék használata előtt megfelelő erősségű csiszolóvászonnal kell eltávolítani.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Azt, hogy az egyes tapétaragasztók és -eltávolítók milyen tulajdonságokkal rendelkeznek megtalálod a termékoldalakon, ahova úgy juthatsz el, hogy rákattintasz a termék nevére vagy fotójára.

Először egy rövid, lényegre törő leírást találsz, mellette láthatod a termék árát, kiszerelését, illetve azt, hogy raktáron van-e. Ha lejjebb görgetsz a kurzorral, akkor a “leírás és paraméterek” rész alatt további információkat olvashatsz, a “vélemények” fülre kattintva pedig megtudhatod, hogy a korábbi vásárlóknak milyen tapasztalatai vannak a termékkel kapcsolatban.

Ha a szállítással, fizetéssel vagy egyéb tudnivalókkal összefüggésben szeretnél tájékozódni, akkor azt a weboldalunk legalján lévő menüpontokra kattintva teheted meg. Még ezek után is maradtak kérdéseid? Akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeink egyikén, készségesen válaszolunk, és segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában!