A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Tapéta Ragasztók és eltávolítók

A falak díszítésére a tapétázás remek megoldást jelent, ugyanis egyszerűen kivitelezhető és nagyon különleges végeredményt lehet elérni vele. A munkához azonban szükség van néhány nélkülözhetetlen kellékre a tapétán kívül, ezek közé tartoznak többek között a tapétaragasztók és -eltávolítók. 

A tapétaragasztóval tudjuk a kiválasztott tapétát a falhoz rögzíteni úgy, hogy az ne mozduljon el, és akár évekig is a falon maradjon. Ha a felhelyezéséhez előbb el kell távolítani a régebbi, elhasználódott tapétát, akkor ebben nagy segítséget jelenthet egy kellően hatékony tapétaoldó szer. 

Rendezés:

A lakásfelújítás egy több feladat elvégzését igénylő folyamat, ami kihívásokat is tartogathat. Mégis érdemes belevágni, hiszen a végén otthonunk olyan lehet, mint amilyennek elképzeltük. A munkálatok során szükség lehet a minőségi tapéták és díszlécek alkalmazására is, melyekkel egyszerűen, mégis látványosan tudjuk dekorálni a falakat.

Díszítsük a falat tapétával!

A tapétázás egy széles körben kedvelt és előszeretettel alkalmazott technika, amit könnyen el tudunk végezni magunk is. Még akkor is, ha még csak kezdő lakásfelújítók vagyunk, és most ismerkedünk a tapéták izgalmas világával. 

Először is a megfelelő változatot kell kiválasztanunk, amit el tudunk képzelni az adott helyiségben. Nálunk a manapság nagyon trendinek és modernnek számító vlies tapéták is megtalálhatók, melyek remekül mutatnak a nappaliban, a hálószobában, sőt még a fürdőszobában is alkalmazhatók.

Ha pedig a gyerekszoba falát szeretnéd dekorálni, akkor választhatsz a gyerekeknek szánt tapéták közül, melyeken kedves minták, figurák és kicsiknek tetsző színek köszönnek vissza.

Milyen tapétaragasztók és -eltávolítók szerepelnek a kínálatunkban?

A kínálatunkban magas minőségű, márkás termékeket találsz, ami abban az esetben is igaz, ha a tapétaragasztók és -eltávolítók kategóriájában nézelődsz. 

A Metylan normal tapétaragasztó használatával a könnyű és közepesen nehéz papírtapétát tudod felhelyezni a falra. Ennek van egy speciális változata is, ami a nehéz vagy a más fajtájú - struktúra, fűrészporos, illetve prégelt - tapéták rögzítésére alkalmazható. Mind a két termék gyors és tiszta munkavégzést tesz lehetővé. 

A Profi tapétaragasztó kifejezetten vlies tapétákhoz való, egyszerűen, gyorsan és kényelmesen lehet dolgozni vele. Mivel eltolható rajta a tapéta, így nagymértékben megkönnyíti az egyes darabok összeillesztését.

A Metylan tapétaleoldó mindenféle tapéta és enyvtartalmú festék eltávolítására alkalmas. Ha nedvességet át nem eresztő tapétát szeretnénk leszedni, akkor a vízzáró réteget a termék használata előtt megfelelő erősségű csiszolóvászonnal kell eltávolítani.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Azt, hogy az egyes tapétaragasztók és -eltávolítók milyen tulajdonságokkal rendelkeznek megtalálod a termékoldalakon, ahova úgy juthatsz el, hogy rákattintasz a termék nevére vagy fotójára.

Először egy rövid, lényegre törő leírást találsz, mellette láthatod a termék árát, kiszerelését, illetve azt, hogy raktáron van-e. Ha lejjebb görgetsz a kurzorral, akkor a “leírás és paraméterek” rész alatt további információkat olvashatsz, a “vélemények” fülre kattintva pedig megtudhatod, hogy a korábbi vásárlóknak milyen tapasztalatai vannak a termékkel kapcsolatban.

Ha a szállítással, fizetéssel vagy egyéb tudnivalókkal összefüggésben szeretnél tájékozódni, akkor azt a weboldalunk legalján lévő menüpontokra kattintva teheted meg. Még ezek után is maradtak kérdéseid? Akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeink egyikén, készségesen válaszolunk, és segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában!