A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Csemperagasztók, fugázók

A burkolás az egyik legfontosabb feladat, aminek elvégzéséhez szükség van a megfelelő minőségű csemperagasztók használatára is. Ezek olyan ragasztóanyagok, amik kifejezetten a csempék precíz fixálására lettek kifejlesztve. Lehetővé teszik ugyanis, hogy esztétikusan, anélkül tudjuk rögzíteni őket a talajhoz vagy a falhoz, hogy az látszana. 

Nagyon egyszerűen és kényelmesen lehet használni őket, hiszen csak annyi a dolgunk, hogy felvisszük a lapok hátoldalára őket. Ezt követően pedig csak a helyükre kell illeszteni az egyes elemeket, miközben megfelelő erősségű nyomást gyakorlunk rájuk.
 

 

Rendezés:

Webshopunkban minden fontos alapanyagot és munkaeszközt megtalálsz, ami a kényelmes, ugyanakkor eredményes munkavégzéshez kell. Mivel a burkolás szinte mindig napirendre kerül a felújítási munkák során, így a megfelelő aljzat képzéséhez szükséges alapanyagokat is kínálunk. 

Többek között a csemperagasztók is ide tartoznak, a csempe lapok fixálásához ugyanis remek megoldást nyújtanak. Könnyen lehet dolgozni velük, végeredményben pedig rendkívül erős tartást biztosítanak. Mindezt úgy, hogy a rögzítés módja láthatatlan, a szögekkel, csavarokkal vagy dübelekkel ellentétben ugyanis a ragasztó nem látszik. 

Milyen csemperagasztókat találsz a kínálatunkban?

Mi a minőségre nagy hangsúlyt helyezünk, ami azt jelenti, hogy nálunk kizárólag olyan termékeket találsz, amik megbízható eredménnyel szolgálnak. Természetesen ez a csemperagasztókra is igaz, ennek megfelelően pedig a Baumit által gyártott típusokat kínáljuk.

Kétféle típust találsz nálunk, az egyik a Baumit Flextop, a másik pedig a Baumit Flexuni. Mindkettő kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ennél fogva remekül ellenállnak a víznek, a hőmérséklet változásainak, a fagynak és a statikai terhelésnek is. Nagyon jól használhatók a csempék, mázas kerámialapok, greslapok, kőporcelán lapok és mozaikok ragasztásához.

A fokozott igénybevételű felületeken is megállják a helyüket. Például olyan padlón is tartósnak bizonyulnak, ami fűtéssel van ellátva. Ezenkívül erkélyeken, teraszokon, sőt, még medencék esetében is bátran lehet használni őket. Kisebb és nagyobb méretű lapok ragasztására is alkalmasak függetlenül attól, hogy beltéren vagy kültéren kell fixálni őket. Mindkét termék 25 kg-os kiszerelésben kapható. 

Az egyetlen különbség, hogy a Flextop valamivel erősebb, mint a Flexuni. Ha tehát egy igazán masszív tartást adó ragasztót keresel, akkor ezt válaszd! Remekül használható az átlagosnál nagyobb mechanikai és termodinamikai terhelésnek kitett helyeken. Sőt, még akkor is megbízható fixálást nyújt, ha a csempét csempére szeretnéd ragasztani. 

Hol találod a legfontosabb információkat?

A csemperagasztók jellemzőit, tulajdonságait a termékoldalon tüntettük fel, így első körben ott érdemes informálódnod. Csak kattints a termék nevére vagy fotójára, és a rendszer máris elnavigál oda. 

Először egy rövid, de annál lényegretörőbb leírást olvashatsz, amiből sok minden kiderül. Például, hogy mik a csemperagasztó legfontosabb tulajdonságai, illetve, hogy hol tudod eredményesen használni. Ha van valami specifikus jellemzője, akkor arról is itt tudsz informálódni. 

Ha lejjebb görgetsz, akkor a “Leírás és paraméterek” fül alatt további tudnivalókat találsz. Többek között például azt, hogy milyen osztályba van sorolva, ennek megfelelően pedig milyen minőségi követelményeknek felel meg.

Ha konkrétan a fizetési és szállítási módokkal kapcsolatban szeretnél tájékozódni, akkor görgess a weboldalunk aljára. Itt a “Jogi információk” felirat alatt kattints a “Szállítási módok” vagy a “Fizetési módok” menüpontra!