A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

A Polifarbe barna árnyalatok mindenhol jól mutatnak!

A Polifarbe barna árnyalatok mindenhol jól mutatnak!

Amikor manapság bárki is szobafestésre adja a fejét, akkor bizony nem lesz olyan egyszerű dolga, amikor a megfelelő színt kell megvásárolni, ám a Polifarbe barna árnyalatok valamelyike szinte biztosan benne lesz a virtuális kosárban.

Hogy miért is vagyunk ebben annyira biztosak, azt mai blogbejegyzésünkben meg is indokoljuk, ugyanis a fentebb említett festékmárka árnyalatait vesszük górcső alá.

A Polifarbe barna árnyalatok változatosak!

Még valaki merészelje azt mondani, hogy a barna szín unalmas! Elég csak megtekinteni a beltéri falfestékeink kínálatában kapható brandeket, illetve az általuk kínálat színeket és azok árnyalatait, és máris meg fog tudni győződni arról, hogy a barna mint szín igencsak sok lehetőséget rejt magában.

Ehhez persze tudni kell azt is, hogy valóban megannyi árnyalatban elérhető, így a klasszikus értelemben vett barnán túl is azért jócskán van lehetőség. És hogy miért érdemes ezek közül választani?

Először is azért, mert nagyon univerzális árnyalat, vagyis sok helyiségben mutat jól, több lakberendezési stílusirányzattal kiválóan kombinálható, és még nagyon pozitív üzenetet is hordoz!

Mit is üzen a barna szín?

Amikor belépsz egy olyan szobába, ahol a barna szín is teret kap, akkor minden bizonnyal te magad is elkezded egyszerre komfortosabban érezni magad.

Ez részint annak is köszönhető, hogy ez a szín stabilitást, nyugalmat áraszt, miközben békességről, természetességről és gazdagságról árulkodik. Ez a sokféle jelentés ad neki aztán különféle szerepeket az otthonok tekintetében.

Mivel kombinálható a barna szín?

Nézzünk csak meg egy gyors áttekintést, hely hiányában amúgy is csak egy összefoglaló áttekintést tudunk mutatni:

A klasszikus elegancia hívei fehérrel, feketével kombinálhatják, bár a barna világosabb árnyalatai is kiváló választásnak bizonyulnak.
A skandináv stílus hívei zölddel és fehérrel párosítják előszeretettel – épp úgy, mint a természetben. Legyen meg az egyensúly a három szín között, és minden lakó boldog lesz.

A bohém otthonok megteremtői akár pirossal és sárgával is kísérletezhetnek, a hangsúly úgyis a színek olyan mértékű kakofóniáján van, amely a végére már szép harmóniává áll össze. Bátran merj a színekhez nyúlni, egy boho otthon minden törvény felett áll.
A minimalista stílus hívei sem maradnak barna nélkül: szürkével tökéletesen keverhető ez a közkedvelt szín. A szürke falakat kiválóan feldobja egy-egy melegebb árnyalat, és egyben ki is emeli azt, így akár a hangsúlyos, kedvenc bútordarab is kerülhet a barna fal elé.

Ugye, bőven van lehetőség? Már csak a megfelelő árnyalatot kell, hogy megtaláld, ami lehet akár a barna bogáncs színű foltálló falfesték is – természetesen a Polifarbe márkajelzés égisze alatt futó termékről beszélünk.

Nem csupán a szín a fontos!

Persze amikor festékvásárlás előtt állsz, akkor nyilvánvalóan a színek kötnek le leginkább. Ugyanakkor óva intünk attól, hogy átess a ló túloldalára, és a minőséggel ne is foglalkozz. Szerencsére a Polifarbe esetében nem kell silány minőségtől tartani. Sőt, az újonnan kifejlesztett technológiának köszönhetően a fentebb említett terméksorozat minden darabja kiválóan fed, rendkívül jó légáteresztő-képességgel rendelkezik, valamint a színek mélysége is rendkívül szembetűnő ezen festékek esetében.

Persze ahány falfelület, annyi festék, így ha valamiért azt érzed, hogy ez nem a te utad, akkor bátran lépj kapcsolatba velünk, és munkatársaink minden szakértő segítséget megadnak ahhoz, hogy rábukkanj a számodra tökéletes megoldásra.