A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Színezőpaszták

Amikor napirendre kerül a lakásunk felújítása, akkor előbb vagy utóbb szükség van a különböző felületek festésére, színezésére is. Ehhez a munkához remek segítséget nyújtanak a színezőpaszták.

A színezőpaszták használata nagy népszerűségnek örvend. Elvégre - legyünk kezdő vagy már tapasztalt lakásfelújítók - a gyors, hatékony, ugyanakkor eredményes és tökéletes végeredményt nyújtó megoldásokat részesítjük előnyben. Ezek a termékek pedig maximálisan ki tudják szolgálni az igényeinket. Nézz körül a kínálatunkban, és válaszd ki azt a színezőpasztát, amivel valóra tudod váltani az elképzelésedet!

Rendezés:

A lakásfelújítás mindig egy nagyon izgalmas projekt, hiszen azon dolgozunk, hogy az otthonunk olyan legyen, mint amilyennek megálmodtuk. Ugyanakkor sok kihívást is tartogathat, éppen ezért fontos, hogy a megfelelő alapanyagokat és munkaeszközöket használd. Mi ebben tudunk neked támogatást adni, nálunk ugyanis minden szükséges terméket megtalálsz. 

Az egyik legnépszerűbb kategóriánkba a magas minőségű beltéri falfestékek tartoznak, ahol többek között a színezőpaszták is szerepelnek. Mielőtt kicsit részletesebben is ismertetnénk a kínálatunkat, nézzük, hogy miért is előnyös a használatuk!

Milyen előnyökkel szolgálnak a színezőpaszták?

A színezőpasztákkal nagyon egyszerűen, könnyen tudjuk elérni a kívánt színhatást valamennyi falfelületen. Bizonyos típusú festékekhez - például mészfestékhez, fal- vagy homlokzatfestékhez - adagolva elérhetjük a tökéletes árnyalatot, de némelyiket önálló festékként is lehet használni beltéren, kültéren egyaránt.

Milyen színezőpasztákat találsz nálunk?

A Héra színezőpaszta a kül- és beltéri felületeken is eredményesen használható, szép színhatást lehet elérni vele, egyenletes, matt, esztétikus felületet biztosít. Nagyon sokféle színben kapható, többek között a tűzpiros, a szilva, a levendula, a mandarin és a napsárga árnyalatok is elérhetőek. 

Önálló festékként is alkalmazható, de a diszperziós fal- és homlokzatfestékek, mészfestékek és szilikátfestékek színezőfestékeként is remekül funkcionál. Beltéren minden színárnyalatban felhasználható önálló festékként, kültéren azonban csak bizonyos színek alkalmazása javasolt a fakulás elkerülése érdekében. 

A Poli-Mix univerzális színezőpaszta is sok esetben ideális választásnak bizonyulhat, könnyen alkalmazható és kiváló ár-érték arányban kapható. Ez esetben is meglehetősen nagy a színválaszték, csak példaként a borsózöld, a sötétbarna, a narancs, a világoskék és a homok árnyalat is kapható. 

Ezt a gyártó elsősorban beltéri használatra ajánlja, de bizonyos színek esetében a kültéri alkalmazás is eredményes lehet. Önálló festékként nem, csak vízbázisú festékekhez adagolva használható.

Add le a rendelésed, hogy minél előbb elkezdhesd a munkát!

A webáruházunk kialakításakor fontos szempont volt, hogy felhasználóbarát legyen a kezelőfelület. Ennek köszönhetően nemcsak a termékek közötti keresés és szűrés, hanem maga a vásárlás is gyors, kényelmes.

Először is a kiválasztott színezőpasztákat és egyéb termékeket a virtuális kosaradba kell tenned, mégpedig úgy, hogy kiválasztod a kívánt mennyiséget, majd rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra. 

A kosároldalon látsz egy rövid összegzést az ott szereplő termékekről, a vételárról, a szállítás várható idejéről és költségéről. Ha mindent rendben találsz, akkor kattints a “Tovább a pénzároldalra” gombra, ahol már csak egy dolgod van: megadni a rendeléshez szükséges adatokat.

Ha ezzel is kész vagy, és véglegesítetted a vásárlást, akkor pár napon belül meg is érkezik a csomagod, te pedig nekiláthatsz a munkának!