Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színezőpaszták

Amikor napirendre kerül a lakásunk felújítása, akkor előbb vagy utóbb szükség van a különböző felületek festésére, színezésére is. Ehhez a munkához remek segítséget nyújtanak a színezőpaszták.

A színezőpaszták használata nagy népszerűségnek örvend. Elvégre - legyünk kezdő vagy már tapasztalt lakásfelújítók - a gyors, hatékony, ugyanakkor eredményes és tökéletes végeredményt nyújtó megoldásokat részesítjük előnyben. Ezek a termékek pedig maximálisan ki tudják szolgálni az igényeinket. Nézz körül a kínálatunkban, és válaszd ki azt a színezőpasztát, amivel valóra tudod váltani az elképzelésedet!

Rendezés:

A lakásfelújítás mindig egy nagyon izgalmas projekt, hiszen azon dolgozunk, hogy az otthonunk olyan legyen, mint amilyennek megálmodtuk. Ugyanakkor sok kihívást is tartogathat, éppen ezért fontos, hogy a megfelelő alapanyagokat és munkaeszközöket használd. Mi ebben tudunk neked támogatást adni, nálunk ugyanis minden szükséges terméket megtalálsz. 

Az egyik legnépszerűbb kategóriánkba a magas minőségű beltéri falfestékek tartoznak, ahol többek között a színezőpaszták is szerepelnek. Mielőtt kicsit részletesebben is ismertetnénk a kínálatunkat, nézzük, hogy miért is előnyös a használatuk!

Milyen előnyökkel szolgálnak a színezőpaszták?

A színezőpasztákkal nagyon egyszerűen, könnyen tudjuk elérni a kívánt színhatást valamennyi falfelületen. Bizonyos típusú festékekhez - például mészfestékhez, fal- vagy homlokzatfestékhez - adagolva elérhetjük a tökéletes árnyalatot, de némelyiket önálló festékként is lehet használni beltéren, kültéren egyaránt.

Milyen színezőpasztákat találsz nálunk?

A Héra színezőpaszta a kül- és beltéri felületeken is eredményesen használható, szép színhatást lehet elérni vele, egyenletes, matt, esztétikus felületet biztosít. Nagyon sokféle színben kapható, többek között a tűzpiros, a szilva, a levendula, a mandarin és a napsárga árnyalatok is elérhetőek. 

Önálló festékként is alkalmazható, de a diszperziós fal- és homlokzatfestékek, mészfestékek és szilikátfestékek színezőfestékeként is remekül funkcionál. Beltéren minden színárnyalatban felhasználható önálló festékként, kültéren azonban csak bizonyos színek alkalmazása javasolt a fakulás elkerülése érdekében. 

A Poli-Mix univerzális színezőpaszta is sok esetben ideális választásnak bizonyulhat, könnyen alkalmazható és kiváló ár-érték arányban kapható. Ez esetben is meglehetősen nagy a színválaszték, csak példaként a borsózöld, a sötétbarna, a narancs, a világoskék és a homok árnyalat is kapható. 

Ezt a gyártó elsősorban beltéri használatra ajánlja, de bizonyos színek esetében a kültéri alkalmazás is eredményes lehet. Önálló festékként nem, csak vízbázisú festékekhez adagolva használható.

Add le a rendelésed, hogy minél előbb elkezdhesd a munkát!

A webáruházunk kialakításakor fontos szempont volt, hogy felhasználóbarát legyen a kezelőfelület. Ennek köszönhetően nemcsak a termékek közötti keresés és szűrés, hanem maga a vásárlás is gyors, kényelmes.

Először is a kiválasztott színezőpasztákat és egyéb termékeket a virtuális kosaradba kell tenned, mégpedig úgy, hogy kiválasztod a kívánt mennyiséget, majd rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra. 

A kosároldalon látsz egy rövid összegzést az ott szereplő termékekről, a vételárról, a szállítás várható idejéről és költségéről. Ha mindent rendben találsz, akkor kattints a “Tovább a pénzároldalra” gombra, ahol már csak egy dolgod van: megadni a rendeléshez szükséges adatokat.

Ha ezzel is kész vagy, és véglegesítetted a vásárlást, akkor pár napon belül meg is érkezik a csomagod, te pedig nekiláthatsz a munkának!