A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Univerzális kézi vakolatok

Ha azt szeretnénk, hogy a falfelületek szépek, tartósak és ellenállóak legyenek, akkor sok esetben szükség van azok vakolására. Ehhez remek megoldást nyújtanak az univerzális kézi vakolatok, amiket bel- és kültéren egyaránt eredményesen használhatunk. 

Nálunk kiváló minőségű, tartós vakolóanyagokat találsz, amikkel kényelmesen tudsz dolgozni, és tökéletes végeredményre tehetsz szert. Megfelelő védelmet biztosítanak a falaknak, ellenállóvá teszik őket mindamellett, hogy esztétikus kinézetet is kölcsönöznek nekik. Válaszd ki azt, amelyikre szükséged van, és add le a rendelésed, hogy mihamarabb elkezdhesd a munkát!

Rendezés:

A webshopunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy segítsük a kezdő és haladó lakásfelújítók munkáját. Nálunk minden nélkülözhetetlen alapanyagot és munkaeszközt megtalálnak, ami ahhoz kell, hogy gyorsan, kényelmesen, ugyanakkor hatékonyan és persze eredményesen dolgozhassanak.

Az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a kiváló minőségű vakoló-, glett-, és aljzatképző anyagok alkotják, melyeken belül az univerzális kézi vakolatok is megtalálhatók. Mielőtt kicsit részletesebben is bemutatnánk ezeket a termékeket, nézzük, hogy pontosan milyen szerepet is tölt be a vakolat!

A vakolat jelentősége

Amennyiben kültéren kerül alkalmazásra, akkor a vakolatnak az egyik legfontosabb feladata az, hogy a falat megvédje az időjárási elemektől. Védelmet kell biztosítania az erős napfény, az eső, a szél, a hó és a fagy káros hatásaival szemben. 

A vakolóanyaggal jól elő tudjuk készíteni a falat a festéshez, az ugyanis jobb, tartósabb tapadást biztosít a festéknek. Emellett az épület hőszigetelő képességét is javíthatja, télen hozzájárulhat a hőveszteség mérsékléséhez, nyáron pedig a túlzott hőség elleni védelemhez. A vakolattal különleges textúrát is adhatunk a falaknak, amivel esztétikailag előnyösebbé tehetjük a kinézetét.

Ha beltéren alkalmazzuk, akkor azt leginkább a felület előkészítése, a festék tapadó képességének növelése, a páraszabályozás, illetve az esztétikailag előnyös megjelenés miatt tesszük.

Az univerzális kézi vakolatok előnyei

Ezeket a termékeket kültéren és beltéren is lehet alkalmazni, ezért mondhatjuk rájuk, hogy univerzális megoldást kínálnak. Mint, ahogy az a nevükben is benne van, nem géppel, hanem kézzel tudjuk bedolgozni őket. Ezek a legfontosabb pozitívumaik, melyek miatt sokan előszeretettel döntenek mellettük.

Az általunk kínált Baumit univerzális, mész-cement alapvakolat tökéletes megoldást nyújt, hiszen minden ásványi alapfelületen, kint és bent is jól működik. Azontúl, hogy remekül funkcionál alapvakolatként, simítóvakolatként is eredményesen felhasználható. Ez egy gyárilag előkevert termék, amit kézzel kell alkalmazni.

Nálunk mindent megtalálsz a profi munkához!

Amikor napirendre kerül a lakásunk felújítása, átalakítása, akkor sok esetben a falakkal is van dolgunk, mert azokat meg kell óvnunk a külső hatásoktól, ellenállóvá és esztétikusabbá kell tennünk. Ezt pedig úgy tudjuk megvalósítani, ha sort kerítünk a falfelületek vakolására is. 

Ez tipikusan egy olyan munkafolyamat, amihez nélkülözhetetlenek a magas minőséget képviselő munkaeszközök - például vakolókanalak vagy acélsimítók -, amik hozzájárulnak a gyors és hatékony munkavégzéshez. Nálunk nemcsak a márkás vakolóanyagokat, hanem a feladat elvégzéséhez szükséges eszközöket is megtalálod - keresd őket a kőműves szerszámok között!