A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Metál sprayk

Ma már nagyon sokféle típusú festék rendelkezésünkre áll, ha fel szeretnénk újítani, meg szeretnénk óvni a felületeket vagy valamilyen dekorálási vagy jelölési célú feladatokat akarunk ellátni. Ezek közé tartoznak többek között a metál spray-k is, amik rendkívül sokoldalúan és nem utolsósorban egyszerűen használható termékek.

Legyen szó otthoni felújításról, felületvédelemről, járművek, egyéb szerkezetek festéséről vagy más kreatív projektről, az aeroszolos festékspray-k remek szolgálatot tesznek. A használatuk lehetővé teszi a gyors, egyenletes és precíz festést, ráadásul többféle színben is elérhetőek, így sokféle elképzelés megvalósítható általuk. 

Rendezés:

A webshopunkban minden olyan termék és munkaeszköz megtalálható, ami nélkülözhetetlen a felújítási, átalakítási munkák során. Az egyik leggyakoribb, szinte mindig elvégzendő munkafolyamat a különböző felületek festése, így nálunk a minőségi festékek nagy választékban állnak rendelkezésre.

Többek között aeroszolos festékspray-ket is kínálunk, amikkel nagyon egyszerűen, s ezáltal hatékonyan lehet dolgozni. A metál hatású változatok is elérhetőek nálunk, amikkel nagyon különleges végeredményt lehet elérni.

Jó, ha kéznél van egy aeroszolos festékspray

Amikor nagyobb falfelületek, szerkezeti elemek festése kerül napirendre, akkor a hagyományos kiszerelésű festékeket érdemes használni. Vannak azonban olyan esetek, illetve olyan munkafolyamatok, amikhez sokkal célszerűbb az aeroszolos festékspray-k alkalmazása.

Tipikusan ilyen, ha például lakberendezési tárgyakat, bútorokat, kerítést vagy egyéb tárgyat szeretnénk dekorálni, lefesteni, de akkor is nagyon hasznosak lehetnek, ha művészi alkotásokat, jelöléseket szeretnénk készíteni a falra. Adott esetben alapozásra vagy hibák eltüntetésére is használhatóak.

Ilyen egyszerű a festékspray használata

Az aeroszolos festékspray-k flakonban kaphatóak, amit használat előtt alaposan fel kell rázni, hogy a pigmentek alaposan elkeveredjenek egymással, s ezáltal szép színhatást eredményezzenek a felületen.

A felrázást követően meg kell nyomnunk a flakont, miközben függőlegesen tartjuk a lefesteni kívánt felülettől kb. 25-30 centiméterre. A használat során arra kell törekedni, hogy vékony rétegben vigyük fel, hogy elkerüljük az anyag megfolyását. 

Prisma Effect metál spray-k többféle színben

Ahogy azt már említettük, a kínálatunkban metál spray-k is kaphatóak, melyeket a Schuller Eh’klar cég gyárt. Ezek olyan lakkok, amik speciális fémpigmenteket tartalmaznak, ennek köszönhető a különleges metálos hatásuk.

Kül- és beltéri felületek festésére, dekorálására is alkalmasak, a használatukkal egy kiváló minőségű és fedőképességű, ólommentes bevonatot lehet létrehozni, ami ellenáll az időjárásnak, környezeti hatásoknak. Többek között fára, fémre, gipszre, kartonra, kőre, műanyagra és PVC-re is alkalmazhatóak. 

Indulhat a munka?

Ha kiválasztottad a megfelelő színű metál spray-ket, akkor helyezd őket a virtuális kosaradba - ezt a “Kosárba” feliratú gombra kattintva tudod megtenni. A felugró ablakban válaszd a “Tovább a kosárhoz” opciót, ha már nem akarsz tovább nézelődni.

A Kosár oldalon le tudod ellenőrizni a megvásárolni kívánt termékeket, illetve azok vételárát. Itt már látni fogod a szállítását költségét és várható időpontját. Ha mindent rendben találsz, akkor menj tovább a pénztárba, és add meg a rendeléshez szükséges adataidat. Ha cégként kívánsz rendelni, akkor ne felejtsd el bejelölni az erre vonatkozó jelölőnégyzetet!

A rendelésed véglegesítése után hamarosan megérkezik a csomagod, és indulhat is a munka! Készen állsz?