Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Metál sprayk

Ma már nagyon sokféle típusú festék rendelkezésünkre áll, ha fel szeretnénk újítani, meg szeretnénk óvni a felületeket vagy valamilyen dekorálási vagy jelölési célú feladatokat akarunk ellátni. Ezek közé tartoznak többek között a metál spray-k is, amik rendkívül sokoldalúan és nem utolsósorban egyszerűen használható termékek.

Legyen szó otthoni felújításról, felületvédelemről, járművek, egyéb szerkezetek festéséről vagy más kreatív projektről, az aeroszolos festékspray-k remek szolgálatot tesznek. A használatuk lehetővé teszi a gyors, egyenletes és precíz festést, ráadásul többféle színben is elérhetőek, így sokféle elképzelés megvalósítható általuk. 

Rendezés:

A webshopunkban minden olyan termék és munkaeszköz megtalálható, ami nélkülözhetetlen a felújítási, átalakítási munkák során. Az egyik leggyakoribb, szinte mindig elvégzendő munkafolyamat a különböző felületek festése, így nálunk a minőségi festékek nagy választékban állnak rendelkezésre.

Többek között aeroszolos festékspray-ket is kínálunk, amikkel nagyon egyszerűen, s ezáltal hatékonyan lehet dolgozni. A metál hatású változatok is elérhetőek nálunk, amikkel nagyon különleges végeredményt lehet elérni.

Jó, ha kéznél van egy aeroszolos festékspray

Amikor nagyobb falfelületek, szerkezeti elemek festése kerül napirendre, akkor a hagyományos kiszerelésű festékeket érdemes használni. Vannak azonban olyan esetek, illetve olyan munkafolyamatok, amikhez sokkal célszerűbb az aeroszolos festékspray-k alkalmazása.

Tipikusan ilyen, ha például lakberendezési tárgyakat, bútorokat, kerítést vagy egyéb tárgyat szeretnénk dekorálni, lefesteni, de akkor is nagyon hasznosak lehetnek, ha művészi alkotásokat, jelöléseket szeretnénk készíteni a falra. Adott esetben alapozásra vagy hibák eltüntetésére is használhatóak.

Ilyen egyszerű a festékspray használata

Az aeroszolos festékspray-k flakonban kaphatóak, amit használat előtt alaposan fel kell rázni, hogy a pigmentek alaposan elkeveredjenek egymással, s ezáltal szép színhatást eredményezzenek a felületen.

A felrázást követően meg kell nyomnunk a flakont, miközben függőlegesen tartjuk a lefesteni kívánt felülettől kb. 25-30 centiméterre. A használat során arra kell törekedni, hogy vékony rétegben vigyük fel, hogy elkerüljük az anyag megfolyását. 

Prisma Effect metál spray-k többféle színben

Ahogy azt már említettük, a kínálatunkban metál spray-k is kaphatóak, melyeket a Schuller Eh’klar cég gyárt. Ezek olyan lakkok, amik speciális fémpigmenteket tartalmaznak, ennek köszönhető a különleges metálos hatásuk.

Kül- és beltéri felületek festésére, dekorálására is alkalmasak, a használatukkal egy kiváló minőségű és fedőképességű, ólommentes bevonatot lehet létrehozni, ami ellenáll az időjárásnak, környezeti hatásoknak. Többek között fára, fémre, gipszre, kartonra, kőre, műanyagra és PVC-re is alkalmazhatóak. 

Indulhat a munka?

Ha kiválasztottad a megfelelő színű metál spray-ket, akkor helyezd őket a virtuális kosaradba - ezt a “Kosárba” feliratú gombra kattintva tudod megtenni. A felugró ablakban válaszd a “Tovább a kosárhoz” opciót, ha már nem akarsz tovább nézelődni.

A Kosár oldalon le tudod ellenőrizni a megvásárolni kívánt termékeket, illetve azok vételárát. Itt már látni fogod a szállítását költségét és várható időpontját. Ha mindent rendben találsz, akkor menj tovább a pénztárba, és add meg a rendeléshez szükséges adataidat. Ha cégként kívánsz rendelni, akkor ne felejtsd el bejelölni az erre vonatkozó jelölőnégyzetet!

A rendelésed véglegesítése után hamarosan megérkezik a csomagod, és indulhat is a munka! Készen állsz?