A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Ecsetek, kefék

A lakásfelújítás során előbb vagy utóbb szinte mindig sor kerül a falfestésre, illetve a tapétázásra, melyek végeredményét elsősorban az alapanyagok minősége, jellemzői határozzák meg. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a munkaeszközök, azaz a különböző ecsetek, kefék is rengeteget nyomnak a latba.

Mielőtt tehát nagy lelkesen nekiállnánk a munkának, nagyon fontos, hogy beszerezzünk minden olyan eszközt, amire szükségünk lesz. A falfestés során például kelleni fognak a változatos méretű, formájú és vastagságú ecsetek, a tapétázáshoz pedig elengedhetetlenek a tapétasimító kefék.

Rendezés:

A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk kínált termékekkel megkönnyítsük a kezdő, illetve a már tapasztalattal rendelkező, haladó lakásfelújítókat, barkácsmestereket.

Pontosan tudjuk, hogy egy-egy ilyen projekt során milyen sokféle feladat elvégzésére kerülhet sor, éppen ezért a kínálatunkban igyekszünk a lehető legszélesebb választékban kínálni a különböző alapanyagokat, illetve munkaeszközöket.

Ha például kiváló minőségű festő- és tapétázóeszközöket keresel, akkor is jó helyen jársz, nálunk ugyanis be tudod szerezni őket. Gondolunk itt például a festékedényekre, lehúzórácsokra, festőhengerekre, nyelekre, de az ecsetek, kefék is a kínálatunk részét képezik.

Milyen ecsetek, kefék használatára lehet szükség?

Amikor nekiállunk falat festeni, akkor az ecseteket annak megfelelően kell kiválasztani, hogy mekkora falfelülettel fogunk dolgozni. Amennyiben nagy, egybefüggő falrészeket akarunk festeni, akkor oda nélkülözhetetlenek lesznek a nagyméretű ecsetek, amikkel nagyobb mennyiségű festékanyagot tudunk felvinni, majd pedig szépen elsimítani a falon.

Ha azonban vannak olyan falrészek - és általában lenni szoktak -, amiket nehezen tudunk megközelíteni, vagy ahol sokkal precízebb munkavégzésre van szükség, akkor kelleni fognak a kisebb méretű ecsetek is. Tipikusan ilyenek például a falfelületek szélei vagy mondjuk a radiátorok mögötti területek.

Amikor pedig tapétázunk, akkor szükségünk van egy úgynevezett tapétasimító kefére is, amivel jól át tudjuk simítani a tapétát, miután felragasztottuk a falra. Ezzel eltávolíthatjuk belőle a légbuborékokat, illetve teljesen simává, egyenletessé tudjuk tenni a felületét.

Milyen ecseteket, keféket találsz a kínálatunkban?

A festéshez használható ecsetek sokféle változatban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő típust. A kínálatunkban megtalálhatóak a lapos, a felületkenő, az ablakfestő, a fűtőtesthez való, valamint a kör, illetve ovális alakú ecsetek. Ami a nyélkialakítást illeti, vannak, amik fanyéllel rendelkeznek, míg mások esetén ez a rész műanyagból készül. Az ecsetek sörtéje pedig szintetikus vagy kevert szálas lehet.

Ami a tapétasimító keféket illeti, kétféle közül választhatsz. Az egyik fanyéllel és fehér színű, hosszú sörtével rendelkezik, aminek az alapanyaga nylon. A használatával nagyon könnyen, kényelmesen lehet elsimítani a tapétát a falon. A másik szintén fanyéllel van felszerelve és hosszú, de kevert sörtéjű, ezt kifejezetten a nyomásra érzékeny felületekhez ajánljuk.

Nálunk gyorsan megtalálod azt, amire szükséged van

Ha konkrét terméket keresel az ecsetek, kefék között, akkor arra bátorítunk, hogy használd az oldalunk kereső funkcióját. A weboldalunk tetején a nagyító ikon melletti részbe kezd el beírni a termék nevét, és máris látni fogod a lenyíló menüben a találati listát. Ha pedig elakadsz a keresésben, az informálódásban vagy a vásárlásban, akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeink egyikén!