Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hammerite festék fémre

Amikor azon vagyunk, hogy az otthonunk úgy nézzen ki, ahogy megálmodtuk, akkor előfordulhat, hogy fémfelületekkel is dolgoznunk kell. A Hammerite festék fémre való, és több szempontból is jó megoldás lehet, így ezt a terméket mindenképpen érdemes bevetni a tökéletes végeredmény elérése érdekében. 

A fémek egyik legnagyobb ellensége nem más, mint a rozsda, ami a korrózió eredményeként jön létre. Ez ellen tehát meg kell óvnunk a fémből készült felületeket, szerkezeteket, ha azt szeretnénk, hogy azok tartósak legyenek, és esztétikailag is megfeleljenek az igényeinknek. Ez ma már korántsem lehetetlen, hiszen rendelkezésre állnak a védelemhez szükséges termékek - ezeket megtalálod a kínálatunkban. 

Rendezés:

A lakásunk szépítése, átalakítása sokszor egy hosszadalmas, több feladat elvégzését magában foglaló folyamat. Bármin is dolgozol épp - a falakon, a padlón vagy más szerkezeteken - nagyon fontos, hogy mindig a megfelelő termékeket és munkaeszközöket használd. 

Nálunk mindent be tudsz szerezni, amire a profi módon kivitelezett lakásfelújításhoz szükséged lehet. Falra, fára és fémre való festékek, tapéták, díszlécek, vakoló-, glett- és aljzatképző anyagok, szerszámok, segédanyagok, munkaruhák, ezek mind megvásárolhatóak a webshopunkban. 

Miért jó a Hammerite festék fémre? Ígérjük ezt a kérdést is meg fogjuk válaszolni, de előtte nézzük meg, hogy a fémek esetében miért is annyira lényeges a rozsda elleni hatékony védekezés!

Miért fontos a rozsda elleni védelem?

A fémek nagyon népszerű alapanyagoknak számítanak, hiszen erősek, masszívak, jól terhelhetőek, és hosszú távon is tartósak. A pozitív tulajdonságaiknak hála széles körben alkalmazzák őket, így könnyen meglehet, hogy mi is találkozunk velük az otthonunkban. 

Sajnos azonban a fémek hajlamosak arra, hogy a vízzel és az oxigénnel reakcióba lépjenek, aminek eredményeként kialakul a rozsda. Ez tulajdonképpen nem más, mint a narancssárgás, barnás, feketés színű vas-oxid.

A rozsdával több probléma is van. Egyrészt az, hogy már egészen kis mennyiségben is elcsúfítja a tárgyakat, felületeket, elvégre az elszíneződés nem nyújt túl esztétikus látványt. Másrészt pedig - és ez a komolyabb gond -, meggyengíti a fémek szerkezetét, amiknek így csökken a szilárdságuk, tartósságuk. 

A Hammerite festék fémre tökéletes megoldást jelent 

A Hammerite által kifejlesztett fémre való festék speciális összetétellel rendelkezik, aminek köszönhetően képes hatékonyan megakadályozni a már kialakult rozsda elterjedését. A korróziógátló pigmentjei erőteljes védelmet biztosítanak a fémfelületnek. 

A használatához nincs szükség alapozásra, csak annyi a dolgod vele, hogy két vastag rétegben felhordod. A csiszolással sem kell bajlódni, elegendő a régi, lepattogzott festéket és a pergő rozsdát eltávolítani.

Nálunk nagyon gyorsan megtalálod azt, amit keresel

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki könnyen rátalálhasson a keresett termékekre. Ennek érdekében használhatod az oldalunk tetején lévő keresőt, csak be kell írnod a nagyító ikon mellett lévő négyzetbe a termék márkáját, megnevezését. A találati listát már azt követően láthatod a legördülő menüben, hogy elkezded beírni a szavakat.

A kategóriaoldalon állva tudod használni a szűrő funkcióit is. Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt lehet kiválasztani, beállítani az általad fontosnak tartott paramétereket, például a kiszerelést, a színt, a terméktípust, a gyártót és az árat. Ha kész vagy a beállításokkal, a rendszer automatikusan kilistázza neked a releváns találatokat.