A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Hammerite festék fémre

Amikor azon vagyunk, hogy az otthonunk úgy nézzen ki, ahogy megálmodtuk, akkor előfordulhat, hogy fémfelületekkel is dolgoznunk kell. A Hammerite festék fémre való, és több szempontból is jó megoldás lehet, így ezt a terméket mindenképpen érdemes bevetni a tökéletes végeredmény elérése érdekében. 

A fémek egyik legnagyobb ellensége nem más, mint a rozsda, ami a korrózió eredményeként jön létre. Ez ellen tehát meg kell óvnunk a fémből készült felületeket, szerkezeteket, ha azt szeretnénk, hogy azok tartósak legyenek, és esztétikailag is megfeleljenek az igényeinknek. Ez ma már korántsem lehetetlen, hiszen rendelkezésre állnak a védelemhez szükséges termékek - ezeket megtalálod a kínálatunkban. 

Rendezés:

A lakásunk szépítése, átalakítása sokszor egy hosszadalmas, több feladat elvégzését magában foglaló folyamat. Bármin is dolgozol épp - a falakon, a padlón vagy más szerkezeteken - nagyon fontos, hogy mindig a megfelelő termékeket és munkaeszközöket használd. 

Nálunk mindent be tudsz szerezni, amire a profi módon kivitelezett lakásfelújításhoz szükséged lehet. Falra, fára és fémre való festékek, tapéták, díszlécek, vakoló-, glett- és aljzatképző anyagok, szerszámok, segédanyagok, munkaruhák, ezek mind megvásárolhatóak a webshopunkban. 

Miért jó a Hammerite festék fémre? Ígérjük ezt a kérdést is meg fogjuk válaszolni, de előtte nézzük meg, hogy a fémek esetében miért is annyira lényeges a rozsda elleni hatékony védekezés!

Miért fontos a rozsda elleni védelem?

A fémek nagyon népszerű alapanyagoknak számítanak, hiszen erősek, masszívak, jól terhelhetőek, és hosszú távon is tartósak. A pozitív tulajdonságaiknak hála széles körben alkalmazzák őket, így könnyen meglehet, hogy mi is találkozunk velük az otthonunkban. 

Sajnos azonban a fémek hajlamosak arra, hogy a vízzel és az oxigénnel reakcióba lépjenek, aminek eredményeként kialakul a rozsda. Ez tulajdonképpen nem más, mint a narancssárgás, barnás, feketés színű vas-oxid.

A rozsdával több probléma is van. Egyrészt az, hogy már egészen kis mennyiségben is elcsúfítja a tárgyakat, felületeket, elvégre az elszíneződés nem nyújt túl esztétikus látványt. Másrészt pedig - és ez a komolyabb gond -, meggyengíti a fémek szerkezetét, amiknek így csökken a szilárdságuk, tartósságuk. 

A Hammerite festék fémre tökéletes megoldást jelent 

A Hammerite által kifejlesztett fémre való festék speciális összetétellel rendelkezik, aminek köszönhetően képes hatékonyan megakadályozni a már kialakult rozsda elterjedését. A korróziógátló pigmentjei erőteljes védelmet biztosítanak a fémfelületnek. 

A használatához nincs szükség alapozásra, csak annyi a dolgod vele, hogy két vastag rétegben felhordod. A csiszolással sem kell bajlódni, elegendő a régi, lepattogzott festéket és a pergő rozsdát eltávolítani.

Nálunk nagyon gyorsan megtalálod azt, amit keresel

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki könnyen rátalálhasson a keresett termékekre. Ennek érdekében használhatod az oldalunk tetején lévő keresőt, csak be kell írnod a nagyító ikon mellett lévő négyzetbe a termék márkáját, megnevezését. A találati listát már azt követően láthatod a legördülő menüben, hogy elkezded beírni a szavakat.

A kategóriaoldalon állva tudod használni a szűrő funkcióit is. Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt lehet kiválasztani, beállítani az általad fontosnak tartott paramétereket, például a kiszerelést, a színt, a terméktípust, a gyártót és az árat. Ha kész vagy a beállításokkal, a rendszer automatikusan kilistázza neked a releváns találatokat.