A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Beltéri fali és mennyezeti díszlecek

Amikor egy olyan izgalmas, ugyanakkor sok kihívást is tartogató projektbe vágunk, mint amilyen a lakásfelújítás, akkor előbb vagy utóbb napirendre kerül a belső terek dekorálása is. Ehhez remek megoldást kínálnak a beltéri fali és mennyezeti díszlécek, amikkel nagyon egyszerűen, ugyanakkor látványos eredményt elérve tudjuk szépíteni a lakásunkat.

Ezek a kiegészítők többféle kivitelben is készülnek attól függően, hogy milyen formával, illetve méretekkel büszkélkednek. Így mindenki megtalálhatja közülük azokat a típusokat, amiket el tud képzelni az otthonában.

Rendezés:

Webáruházunkban minden olyan alapanyag, illetve kiegészítő megtalálható, amire egy kezdő vagy már haladó lakásfelújítónak szüksége lehet. A termékeink között szerepelnek a festékek, a glett- és vakolóanyagok, az aljzatkiegyenlítők, illetve a szerszámok, de a minőségi tapéták és díszlécek is elérhetőek.

Ezen a kategórián belül szerepelnek a beltéri és mennyezeti díszlécek, amiket most egy kicsit részletesebben is bemutatunk.

A lakás díszítése egyszerűen, díszlécek segítségével

Az otthonunk dekorálása nagyon sokféleképpen valósulhat meg attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, és milyen végeredményre törekszünk. A díszlécek remek megoldást nyújtanak, ha a falak és a mennyezet között húzódó sávot szeretnénk egy kicsit díszesebbé, látványosabbá tenni. Ezek az elemek stílusosabbá tehetik a belső tereket, és eleganciát kölcsönözhetnek nekik.

A díszlécek között léteznek sarokelemek is, melyek szépen kiegészítik azokat, a nevükhöz hűen a sarkokra kerülnek annak érdekében, hogy a díszítés folytatódni tudjon, ne szakadjon meg. Ezeket tehát ezekre a helyekre kell beragasztani, a köztes részekre pedig a hozzájuk illő díszlécek kerülnek.

A sarokelemek ideálisak lehetnek a különböző színű falak, falfelületek elválasztásához, de felhasználhatók akár oldalfali kazetták, tükörkeretek és képkeretek elkészítéséhez is. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyen módon alkalmazzuk ezeket a díszítő elemeket.

Milyen beltéri fali és mennyezeti díszlécek vásárolhatóak meg nálunk?

A kínálatunkban rendelkezésre állnak a különböző méretekkel rendelkező, polisztirolból készült díszlécek (vagy másnéven holkerlécek), amik a gipszstukkók egyszerűbb változatai. Ezek mellett pedig megtalálhatók a díszes sarokelemek is, melyeknek az alapanyaga szintén polisztirol. Ezeket csomagban lehet megvásárolni, ami 4 db sarokelemet tartalmaz. 

Ilyen egyszerűen tudsz tájékozódni a termékekről

Weboldalunk felhasználóbarát kivitelben készült, ami azt jelenti, hogy a termékek keresése, a nézelődés, az informálódás és maga a vásárlás is nagyon gyors és egyszerű. Ha a beltéri fali és mennyezeti díszlécek között találsz olyat, ami felkelti az érdeklődésedet, akkor a termékoldalon tudsz róla bővebben is tájékozódni.

Ennek eléréséhez csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz a termék nevére vagy fotójára. Először is egy rövid, de tartalmas, sok információt tartalmazó ismertetőt olvashatsz róla, amiben többek között szerepel az is, hogy pontosan hol és hogyan használhatod fel a díszlécet. Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor a “leírás és paraméterek” felirat alatt hasznos tudnivalókat olvashatsz az adott termék felhasználásával kapcsolatban. 

Ha valamilyen kérdésedre nem találsz választ, akkor bátran keress fel minket az elérhetőségeink valamelyikén, szívesen válaszolunk, és teljes körű tájékoztatást nyújtunk!