A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Szilikonok

A lakásunk átalakítása, felújítása során szükség lehet arra, hogy különböző tárgyakat, szerkezeteket tömítsünk, ragasszunk vagy szigeteljünk. Erre pedig remekül használhatóak a magas minőséget képviselő szilikonok.

Ha épp ezekre a termékekre van szükséged, akkor a lehető legjobb helyen jársz, nálunk ugyanis egyszerűen be tudod szerezni őket. Többféle szilikont is kínálunk, melyek különböző kiszerelésben és választható színben vásárolhatóak meg. A kínálatunkban még az extra erős változat is szerepel. Nézz körül, és válaszd azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek és a felhasználás céljának!

Rendezés:

A webáruházunkban az építkezésekhez, felújítási és átalakítási munkálatokhoz szükséges alapanyagok, illetve munkaeszközök széles választékát kínáljuk. Legyen szó kültéri vagy beltéri festékekről, glett-, vakoló- vagy aljzatkiegyenlítő anyagokról, tapétákról, díszlécekről vagy a segédanyagok közé sorolható ragasztókról, nálunk kivétel nélkül be tudod szerezni őket.

A szilikonok hasznos termékek a lakásfelújítás során

A lakásfelújítás során a szilikonok jó szolgálatot tesznek, amikor az a feladat, hogy különböző felületeket, szerkezeteket szigeteljünk, rögzítsünk, vagy dekoráljunk. Sokoldalúan használhatók például fürdőszobákban, konyhákban, az ablakoknál, ajtóknál, padlók és falak közötti hézagok tömítésénél vagy a csempék, mosdók, zuhanyzók illesztésénél.

Számos különböző típusú szilikon létezik, amelyek eltérő célokra, más-más helyszíneken és körülmények között alkalmazhatóak. Vannak például olyanok, amik fürdőszobai és konyhai felhasználásra lettek tervezve, ennélfogva ellenállnak a nedvességnek és a penészképződésnek.

Kiváló minőségű szilikonok a kínálatunkban

Nálunk olyan gyártók szilikonjait tudod megvásárolni, mint amilyen például a Mapei, a Material, a Ceresit vagy a Sika. Mindegyik kiváló minőséget képvisel, tartós és esztétikus végeredményt garantálnak. A kínálatunkban szerepel szaniter szilikon, semleges és univerzális szilikon is, sőt az extra erős ragasztó is elérhető.

Patronos kiszerelésben kaphatóak, a felületre speciális szilikonpisztollyal lehet felvinni őket. Ami a kiszerelést és a színt illeti, terméktől függően 280 ml, 300 ml és 310 ml-es, fehér vagy átlátszó/színtelen változatban érhetőek el. Egyes esetekben a fekete, illetve a szürke, a barna és a bézs különböző árnyalatai is rendelkezésre állnak.

Hol találod a legfontosabb termékinformációkat?

Ahhoz, hogy magabiztos döntést tudj hozni, fontos, hogy kellő információval rendelkezz a beszerezni kívánt termékekkel - például a szilikonokkal - kapcsolatban. Éppen ezért minden fontos termékadatot feltüntettünk a weboldalunkon, hogy a tájékozódás ne jelentsen problémát.

A legfontosabb információkat a termékek adatlapján találod, amiket úgy érsz el a leggyorsabban, ha rákattintasz a fotójukra vagy a megnevezésükre. Először egy rövid, ám annál tartalmasabb összefoglalót olvashatsz az adott termékről, melyből kiderül, hogy milyen célra, illetve pontosan milyen felületeken tudod alkalmazni.

Ha a kurzorral lejjebb görgetsz, akkor egy részletesebb ismertetőt találsz arról, hogy a terméket hogyan tudod használni. Itt többek között az eltarthatóságról, a tárolási feltételekről, a sűrűségről, valamint a kötési sebességről is tájékozódhatsz.

Amennyiben felmerül benned olyan kérdés, amire nem kapsz a termékoldalon választ, akkor minket is felkereshetsz a megadott elérhetőségeinken. Az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek!