A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Szórható, kész glettek beltérben

A glettelés az egyik legfontosabb feladat a felújítások, átépítések alkalmával. Ilyenkor sok esetben a szórható, kész glettek beltérben történő használatára is szükség lehet. Legyen szó festésről vagy burkolásról, tökéletesen sima felületen kell dolgoznunk. Ez azonban sokszor csak úgy lehetséges, ha előtte glettanyaggal eltüntetjük a felületen lévő repedéseket, egyenetlenségeket. 

A gletteknek többféle típusa is van attól függően, hogy pontosan hol és hogyan lehet használni őket. Az egyik kategóriába tartoznak a kész glettanyagok, amiket szórással tudunk felvinni a felületre.

Rendezés:

Webáruházunkban minden fontos alapanyagot, munkaeszközt és kelléket megtalálsz, ami a gyors és hatékony munkavégzéshez szükséges. Bármilyen feladat elvégzéséről is legyen szó, a felületek kiegyenlítését csak kivételes esetekben úszhatjuk meg. Általában szükség van a jó minőségű glettanyagok és aljzatkiegyenlítők használatára is, amik tartós eredménnyel tudnak szolgálni. 

Miért jó választás a szórható, kész glettek beltérben történő alkalmazása?

A kész glettanyagok abban különböznek a hagyományos változatoktól, hogy ezeket nem kell kikeverni. Ez azt jelenti, hogy nem kell bíbelődnünk a hígítási arány számolgatásával, illetve magával a hígítás folyamatát is megspóroljuk. Ezek a termékek használatra kész állapotban kerülnek hozzánk, csak annyi a dolgunk, hogy kézzel vagy géppel felvisszük őket a felületre. 

Milyen használatra kész gletteket találsz nálunk?

Számunkra nagyon fontos, hogy a vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek a tőlünk vásárolt termékekkel. Ennek megfelelően kizárólag márkás alapanyagokat kínálunk, amik 100%-ban meg tudnak felelni az igényeknek. Még akkor is, ha magasra teszik azt a bizonyos láthatatlan mércét.

Ami a szórható kész gletteket illeti, a Baumit, a Polifarbe és a Valmor által készített változatokat kínáljuk. Ezek ugyanis már számtalan alkalommal bizonyították a kiválóságukat. Magas minőségű összetevőiknek köszönhetően könnyen lehet dolgozni velük, emellett pedig szép és tartós végeredményre lehet szert tenni. Ennél pedig nem is kell több, amikor a minden szempontból megfelelő glettanyagokat keresed.

A nálunk kapható kész glettek között vannak, amiket géppel lehet felhordani, de olyanokat is találsz, amiknek a felvitele kézzel lehetséges. Sőt, még azokat is megtalálod, amik kézi és gépi használatra is alkalmasak.

Egy másfajta csoportosítás szerint is meg lehet különböztetni őket. Vannak beltéren, illetve vannak beltéren és kültéren egyaránt használható típusok is. Adott esetben a termékeket fix kiszerelésben lehet megvásárolni, de vannak olyanok is, amik választható kiszerelésben kaphatók. 

Hogyan tudod megrendelni a kiválasztott terméket?

Ahhoz, hogy el tudd indítani a rendelés folyamatát, először is a virtuális kosaradba kell tenned a kiválasztott termékeket. Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a szórható kész glettek nevére vagy fotójára.

Ezt követően a rendszer elnavigál a termékoldalra, ahol minden fontos információt el tudsz olvasni. Többek között megtudhatod, hogy a szórható kész glettek beltérben hogyan működnek, illetve hogyan kell használnod őket. 

A rendeléshez kattints a termékfotó mellett található gombra, amire az van írva, hogy “Kosárba”. Ha közben lejjebb görgetsz, akkor ez a gomb egy dinamikus menüben is megjelenik az oldal tetején. Ha erre rákattintasz, akkor a kosár oldalra jutsz, ahol még tudsz változtatni a kosarad tartalmán.

Amennyiben nem szeretnél élni a változtatás lehetőségével, akkor kattints a “Tovább a pénztárba” feliratú gombra! Ekkor a rendszer a pénztár oldalra navigál, ahol nagyon egyszerűen végig tudod vinni a rendelés folyamatát.