A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Egyéb szerszámok, szikék, pengék

A lakásfelújítás alkalmával a két leggyakoribb munkafolyamat a festés, illetve a tapétázás, ezekkel a műveletekkel ugyanis esztétikussá tehetjük a belső tereket. Ahhoz azonban, hogy megfelelően el tudjuk végezni őket, szükség van az egyéb szerszámok, szikék, pengék használatára is. 

Ha pont ezeket a munkaeszközöket keresed, akkor a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis ebben a termékkategóriánkban nagy választékban találod meg őket. Legyen szó egy minőségi, könnyen használható drótkeféről, festékkaparóról, gittkésről vagy kinyomópisztolyról, mindegyiket be tudod szerezni nálunk. Sőt, sok más szerszám, illetve eszköz is rendelkezésedre áll, nézz körül, és válaszd ki azokat, amikre szükséged van!

Rendezés:

A webshopunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy segítsük a kezdő, illetve a már tapasztaltabb lakásfelújítókat. Tudjuk ugyanis, hogy mennyi mindenre van szükség, amikor valaki belevág egy ilyen nagy horderejű projektbe, és azt szeretné, hogy minden könnyedén menjen, a végeredmény pedig tökéletes legyen. 

Nem is volt kérdés, hogy a webáruházunkban helyet kapnak a neves cégek által gyártott, megbízható festő és tapétázó szerszámok, melyekkel kényelmesen, és nem utolsósorban eredményesen el lehet végezni a különböző műveleteket az előkészítéstől egészen az érdemi munkáig.

Ebben a termékkategóriában az egyéb szerszámok, szikék, pengék kaptak helyet, amiket most kicsit részletesebben be is mutatunk. 

Drótkefe

Nem számít, hogy festésről vagy tapétázásról van szó, mindkét esetben fontos az első lépés elvégzése, ami nem más, mint a felület alapos megtisztítása, valamint az esetleges egyenetlenségek eltávolítása, kisimítása. 

Erre a feladatra remek választás egy megfelelő kialakítású drótkefe, ami nagy segítséget nyújt a málló részek, a rozsda és a szennyeződések hatékony eltávolításában. Ez az eszköz létezik hajlított változatban is, aminek megvan az az előnye, hogy a használatával a nehezebben hozzáférhető helyek - például sarkok, szélek - is könnyen elérhetővé válnak.

Festékkaparó

Amikor újra szeretnénk festeni a falakat, de a régi festékréteg valamiért nem maradhat rajtuk, akkor bizony be kell vetnünk a kézi erőnket, ugyanis az első feladatunk az, hogy precízen eltávolítsuk róla.

Ehhez a munkafolyamathoz is egy speciális eszközt kell használnunk, mégpedig egy éles pengéjű festékkaparót, amit a felületen csúsztatva tudunk alkalmazni. Ennek eredményeképpen a festék-, sőt még a tapétarétegek is könnyedén leválnak anélkül, hogy magát a falat felsértenénk a munkánkkal.

Gittkés

A tapéták felragasztásához szükség van egy megfelelő minőségű tapétaragasztóra, amit egyenletesen kell felvinni a felületre. Ezt a műveletet egy gittkéssel tudjuk megtenni, mellyel nagyon könnyedén, kényelmesen tudjuk elsimítani a ragasztóanyagot, illetve a felesleg lehúzását is egyszerűen megoldhatjuk vele.

Kinyomópisztoly

A munkavégzés során gyakran előfordul, hogy olyan anyagokkal dolgozunk, amik tubusban vannak tárolva. Ezeket a termékeket úgy tudjuk felhasználni, ha beletesszük őket egy kinyomópisztolyba, majd pedig a megfelelő erőhatást rámérve kinyomjuk belőlük a szükséges anyagmennyiséget. 

Egyéb szerszámok, szikék, pengék

Bátran nézelődj a kínálatunkban, ha más munkaeszközöket, szerszámokat, például pengéket vagy a tapéták, maszkolószalagok, illetve egyéb anyagok vágására használható szikéket keresel. Többek között ugyanis ezeket a termékeket is megtalálod nálunk.

Ha pedig kérdésed van, vagy bővebb tájékoztatást szeretnél kérni, akkor bátran keress fel minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén!