A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Glettek kültérben

Amikor azon dolgozunk, hogy az otthonunk pont olyan legyen, mint amilyennek elképzeljük, akkor sok esetben sor kerül a bel- és kültéri falak festésére. Mindkét esetben szükség lehet a glettelésre, azaz a fal egyenetlenségeinek, hibáinak kijavítására, az utóbbi - azaz kültéri felületek - esetében azonban felmerülhet a kérdés, hogy a glettek kültérben is alkalmazhatóak-e.

A válasz attól függ, hogy melyik glettről van szó, azok között ugyanis többféle típust találunk. Vannak, amiket csak beltérben lehet használni, vannak, amiket kifejezetten kültéri használatra fejlesztettek ki, és ott vannak azok is, amiket mindkét helyen alkalmazhatunk. Ezek közül valamennyit megtalálod a kínálatunkban.

Rendezés:

Számunkra nagyon fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a kínálatunkkal, hiszen a webáruházunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy a lakásfelújítók minden szükséges alapanyagot és munkaeszközt egy helyen be tudjanak szerezni. Az általunk kínált termékekkel pedig gyorsan, hatékonyan és nem utolsósorban kényelmesen tudjanak dolgozni.

Mivel a falfestés az egyik leggyakoribb munkafolyamat, amire előbb vagy utóbb szinte mindig sor kerül, így nem lehetett kérdés, hogy az egyik legnagyobb termékkategóriánk a minőségi festékek lesznek. A tökéletes végeredmény érdekében azonban szinte mindig szükség van a glettelés elvégzésére is, így a kínálatunkban a különböző típusú glettek is szerepelnek. 

Mielőtt kicsit részletesebben is bemutatnánk a kültérben használható glettanyagainkat, nézzük meg, hogy miért olyan fontos a glettelés elvégzése, mielőtt nekiállnánk a festésnek!

Miért szükséges festés előtt a glettelni?

A legritkább esetben történik meg az, hogy teljesen sima, egyenletes és hiba nélküli falra tudunk festeni. Általában épp az ellenkezője szokott történni, a fal felületén vannak kisebb-nagyobb lyukak, repedések és egyéb olyan hibák, amiket precízen ki kell javítanunk annak érdekében, hogy a festés esztétikus legyen. Ezt a feladatot a gletteléssel, azaz a megfelelő glettanyag felhordásával és lecsiszolásával tudjuk hatékonyan megoldani.

Milyen terméket találsz a “Glettek kültérben” kategóriánkban?

Az ebben a termékkategóriában található hófehér glettanyagot a Baumit gyártja, ami kültérben, illetve beltérben egyaránt alkalmazható. Ami a felhordását illeti, kézzel és géppel is fel lehet vinni a felületre 3 mm vastagságban, de igény esetén ennél vékonyabbra, sőt, akár 0 mm-re is lehúzható. Vizes helyiségekben is használható, amennyiben az legfeljebb W4-es terhelési osztályba tartozik. 

Ilyen egyszerű a vásárlás nálunk, a Bíborfesték Üzletház webshopjában

Ha a “Glettek kültérben” termékkategóriánkban találsz egy olyan terméket, ami felkelti az érdeklődésedet, akkor a fotójára vagy a nevére kattintva bővebben is tudsz tájékozódni róla. Amennyiben minden tekintetben megfelelőnek ítéled, akkor a “Kosárba” gombra kattintva tudod belehelyezni a virtuális kosaradba. 

A felugró ablakon kétféle opció közül választhatsz, tovább nézelődsz a termékek között, vagy pedig a kosár oldalára lépsz, ahol egy összesítőt láthatsz a már kiválasztott termékekről. Itt láthatod a végösszeget, a szállítás várható költségét, illetve idejét.

Ha mindent rendben találsz, akkor tovább haladhatsz, hiszen már csak a rendeléshez szükséges adataidat kell megadnod, valamint ki kell választanod a fizetés és a szállítás módját. Miután ez megtörtént, és véglegesítetted a vásárlást, pár napon belül házhoz érkezik a csomagod, és kezdődhet is a munka!

Ha bármilyen kérdésed van a termékeinkkel vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, akkor keress fel minket, állunk szolgálatodra!