A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Higítók és egyéb segédanyagok

A lakásfelújítás mindig egy nagyon izgalmas projekt, hiszen azon dolgozunk, hogy az otthonunk úgy nézzen ki, mint ahogy megálmodtuk, ehhez pedig az olyan termékekre is szükségünk lehet, mint amilyenek a hígítók és egyéb segédanyagok. 

Ahhoz például, hogy a festékek megfelelő konzisztenciával rendelkezzenek, és könnyen felvihetők legyenek az adott felületre, sok esetben fel kell hígítani őket az előírásnak megfelelő arányban. A hígítókat azonban nemcsak erre, hanem más feladatokra is felhasználhatjuk, ezek közé tartozik többek között a folttisztítás, illetve a festőeszközök lemosása is. 

Rendezés:

A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk kínált termékekkel segítséget nyújtsunk azoknak, akik úgy döntenek, hogy belevágnak a lakásuk egészének vagy egy részének felújításába. Ez a legtöbb esetben egy több feladatot is magában foglaló, hosszadalmas folyamat, amihez számos alapanyagra, illetve munkaeszközre szükség van.

Nálunk ezeket kivétel nélkül be lehet szerezni, beleértve az olyan speciális termékeket is, mint amilyenek például a fémre használható festékek. Ezek mellett sokféle, más felületen alkalmazható festéket is kínálunk, illetve a hígítók és egyéb segédanyagok is rendelkezésre állnak.

Most kicsit részletesebben is bemutatjuk az ebben a kategóriában található termékeket.

Milyen termékeket találsz a hígítók és egyéb segédanyagok között?

Ebben a termékkategóriában nagyon sokféle alapanyagot, készítményt találsz attól függően, hogy mire keresel megoldást, illetve milyen feladatot szeretnél ellátni.

Vannak hígítóink kifejezetten a festékek ideális konzisztenciájának eléréséhez, ezek között vannak “normál”, illetve aromás változatok is, de az észter, a szintetikus, a lakkbenzin, az akrilkád és a nitrohígító is elérhető. Az, hogy melyik lesz az ideális választás attól függ, hogy milyen festékről van szó. E tekintetben mindig a használati utasítás legyen a mérvadó.

Akkor is jó helyen vagy nálunk, ha kifejezetten abból a célból keresel hígítót, hogy a festést követően egyszerűen és kényelmesen meg tudd tisztítani a festőszerszámokat, ez esetben a Hammerite ecsettisztító-hígító tökéletes választás lehet.

Egyéb termékek a hígítók mellett, amik szintén szerepelnek a kínálatunkban

A különböző típusú hígítók mellett a kínálatunkban megtalálod a vízmentes ipari spirituszt, a benzines folttisztítót, a festéklemarót, a denaturált szeszt, a fertőtlenítő oldatot, az acetont és a rozsdaoldót is. 

A kiválasztott termékek megrendelése csak néhány kattintás

A weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés, a termékek célirányos keresése és a vásárlás is nagyon egyszerű, kényelmes legyen. Miután az általad választott hígítók és egyéb segédanyagok bekerültek a virtuális kosaradba a “kosárba” feliratú gombra kattintva, a felugró ablakban ki kell választanod, hogy mi a további szándékod.

Tovább tudsz válogatni, ha még nincs meg minden, amit meg szeretnél vásárolni, a másik opció pedig az, hogy továbbmész a kosár oldalra. Ha ez utóbbit szeretnéd tenni, akkor kattints rá a megfelelő gombra, majd nézd át az összesítőt, ahol láthatod a kiválasztott termékek nevét, vételárát, illetve a szállítás költségét és várható időpontját.

Ha mindent rendben találsz, akkor add meg a személyes adataidat, válaszd ki a fizetés és a szállítás módját, majd véglegesítsd a rendelésedet. Ezt követően pár napon belül meg is érkezik a csomagod a termékekkel, és máris használhatod őket!