A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Műgyanta

Bizonyos műveletek elvégzéséhez nélkülözhetetlen a speciális alapanyagok használata, melyek kellően tartós, ellenálló és adott esetben vízzáró végeredményt biztosítanak. Ezek közé tartoznak a műgyanta termékek is, melyek ragasztási, javítási, formázási feladatokra használhatóak, de akár padlóbevonat is készülhet belőlük.

Ha kiváló minőségű, márkás műgyantákat keresel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod őket. Sőt, a kategórián belül a műgyanta szilárdságát növelő üvegszálszövet is elérhető. Nézz körül a kínálatunkban, és válaszd ki azokat a termékeket, melyekre szükséged van!

Rendezés:

A lakásfelújítás során sokféle munkára sor kerülhet, hogy az otthonunk olyan legyen, mint amilyennek elképzeltük. Nálunk az alapanyagok széles választéka megtalálható, a festékek, aljzatkiegyenlítők, glett- és vakolóanyagok mellett a különböző segédanyagok is elérhetőek. Ez utóbbiak között szerepelnek a műgyanták, melyek sok esetben ideális választások lehetnek. 

Műgyanta - egy igazán sokoldalú anyag

A műgyanta egyike azoknak az alapanyagoknak, amik nagyon sokoldalúan használhatók fel a különböző felújítási, átalakítási, javítási munkák során. Egy olyan szintetikus anyagról van szó, amely polimer vegyületekből áll, ezek a polimerek lehetnek például epoxi, poliészter vagy poliuretán alapúak. 

A műgyantát sok esetben folyékony vagy lágy halmazállapotban használják fel, így ennek köszönhetően könnyedén formázható. A felhasználást követően megkeményedik hőkezelés, vegyi reakció vagy UV-sugárzás hatására. Végeredményben egy rendkívül erős, tartós anyaggá válik, amely hosszú távon is kiváló ellenálló képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően ideális minden olyan munkafolyamathoz, ahol fontos a tartósság, a kopásállóság és a hosszú élettartam.

Sok műgyanta víz- és vegyszerálló tulajdonságokkal is rendelkezik, ebből kifolyólag olyan helyeken is alkalmazható, ahol jelen vannak a különböző vegyi anyagok, vagy ahol nedvességgel érintkezhet. 

Milyen termékeket találsz a kínálatunkban?

A kínálatunkban 375 g, 750 g és 5 kg-os kiszerelésben kapható műgyanta, amely kiválóan alkalmazható, mint ragasztó, formázó és hibajavító anyag. A használatakor oda kell figyelni arra, hogy a hordozófelület tiszta és por-, víz-, és olajmentes legyen.

Emellett alapozó és fedő műgyantát is kínálunk, melyek enyhén ragacsos felülettel szilárdulnak, végeredményben pedig kiváló tapadást biztosítanak, ezáltal remekül funkcionálnak padlóbevonatként.

Ezek a termékek tökéletes választások, ha esztétikus, vízzáró, jó kopásállósággal rendelkező és könnyen takarítható felületet szeretnénk létrehozni, ami ráadásul a mechanikai és kémiai sérüléseknek is nagymértékben ellenáll. Van lehetőség arra, hogy üvegszállal kombináljuk őket, ez esetben a nagy terhelésnek kitett helyeken is alkalmazhatóak.

Add le a rendelésed, hogy minél előtt elkezdődhessen a munka!

Ha szükséged van bizonyos alapanyokra, akkor érdemes minél előbb beszerezned, hogy elkezdődhessen a munka. Ha az adott termékkel kapcsolatban többet is meg szeretnél tudni, akkor kattints rá a fotójára vagy a megnevezésére, így az adatlapjára kerülsz.

Itt elolvashatod a legfontosabb tudnivalókat, úgy, mint például az alkalmazás lehetséges területeit, valamint a keveréssel, a hőmérséklettel és a felület előkészítésével kapcsolatos útmutatásokat.

Vásárláshoz először is a kosaradba kell helyezned a terméket, amit úgy tudsz megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra majd tovább haladsz a Pénztároldalra, ahol megadod a rendeléshez szükséges adatokat.