Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műgyanta

Bizonyos műveletek elvégzéséhez nélkülözhetetlen a speciális alapanyagok használata, melyek kellően tartós, ellenálló és adott esetben vízzáró végeredményt biztosítanak. Ezek közé tartoznak a műgyanta termékek is, melyek ragasztási, javítási, formázási feladatokra használhatóak, de akár padlóbevonat is készülhet belőlük.

Ha kiváló minőségű, márkás műgyantákat keresel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod őket. Sőt, a kategórián belül a műgyanta szilárdságát növelő üvegszálszövet is elérhető. Nézz körül a kínálatunkban, és válaszd ki azokat a termékeket, melyekre szükséged van!

Rendezés:

A lakásfelújítás során sokféle munkára sor kerülhet, hogy az otthonunk olyan legyen, mint amilyennek elképzeltük. Nálunk az alapanyagok széles választéka megtalálható, a festékek, aljzatkiegyenlítők, glett- és vakolóanyagok mellett a különböző segédanyagok is elérhetőek. Ez utóbbiak között szerepelnek a műgyanták, melyek sok esetben ideális választások lehetnek. 

Műgyanta - egy igazán sokoldalú anyag

A műgyanta egyike azoknak az alapanyagoknak, amik nagyon sokoldalúan használhatók fel a különböző felújítási, átalakítási, javítási munkák során. Egy olyan szintetikus anyagról van szó, amely polimer vegyületekből áll, ezek a polimerek lehetnek például epoxi, poliészter vagy poliuretán alapúak. 

A műgyantát sok esetben folyékony vagy lágy halmazállapotban használják fel, így ennek köszönhetően könnyedén formázható. A felhasználást követően megkeményedik hőkezelés, vegyi reakció vagy UV-sugárzás hatására. Végeredményben egy rendkívül erős, tartós anyaggá válik, amely hosszú távon is kiváló ellenálló képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően ideális minden olyan munkafolyamathoz, ahol fontos a tartósság, a kopásállóság és a hosszú élettartam.

Sok műgyanta víz- és vegyszerálló tulajdonságokkal is rendelkezik, ebből kifolyólag olyan helyeken is alkalmazható, ahol jelen vannak a különböző vegyi anyagok, vagy ahol nedvességgel érintkezhet. 

Milyen termékeket találsz a kínálatunkban?

A kínálatunkban 375 g, 750 g és 5 kg-os kiszerelésben kapható műgyanta, amely kiválóan alkalmazható, mint ragasztó, formázó és hibajavító anyag. A használatakor oda kell figyelni arra, hogy a hordozófelület tiszta és por-, víz-, és olajmentes legyen.

Emellett alapozó és fedő műgyantát is kínálunk, melyek enyhén ragacsos felülettel szilárdulnak, végeredményben pedig kiváló tapadást biztosítanak, ezáltal remekül funkcionálnak padlóbevonatként.

Ezek a termékek tökéletes választások, ha esztétikus, vízzáró, jó kopásállósággal rendelkező és könnyen takarítható felületet szeretnénk létrehozni, ami ráadásul a mechanikai és kémiai sérüléseknek is nagymértékben ellenáll. Van lehetőség arra, hogy üvegszállal kombináljuk őket, ez esetben a nagy terhelésnek kitett helyeken is alkalmazhatóak.

Add le a rendelésed, hogy minél előtt elkezdődhessen a munka!

Ha szükséged van bizonyos alapanyokra, akkor érdemes minél előbb beszerezned, hogy elkezdődhessen a munka. Ha az adott termékkel kapcsolatban többet is meg szeretnél tudni, akkor kattints rá a fotójára vagy a megnevezésére, így az adatlapjára kerülsz.

Itt elolvashatod a legfontosabb tudnivalókat, úgy, mint például az alkalmazás lehetséges területeit, valamint a keveréssel, a hőmérséklettel és a felület előkészítésével kapcsolatos útmutatásokat.

Vásárláshoz először is a kosaradba kell helyezned a terméket, amit úgy tudsz megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra majd tovább haladsz a Pénztároldalra, ahol megadod a rendeléshez szükséges adatokat.