A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Üvegszövet háló

Számos olyan szakipari munkára sor kerülhet a lakásfelújítás során, amikor fontossá válik, hogy stabilizáljunk egy szerkezetet. Ilyenkor pedig jó szolgálatot tehet egy kiváló minőségű üvegszövet háló. 

Annak használatával ugyanis hatékonyan meg tudjuk erősíteni őket, ezáltal növelve a teherbírásukat, illetve védelmet biztosítva a különböző mechanikai sérülések ellen. Az üvegszövet háló továbbá segíthet abban is, hogy a felületeket egyenletesebbé tegyük, illetve kijavítsuk a rajtuk található hibákat, például repedéseket. A kínálatunkban a kültéren és beltéren alkalmazható típusok is megtalálhatóak.

Rendezés:

Nálunk, a Bíborfesték Üzletház webshopban minden fontos munkaeszközt és alapanyagot be tudsz szerezni, ami ahhoz kell, hogy profi munkát végezz. A termékeink magas minőséget képviselnek, professzionális használatra lettek tervezve, kezdők, haladók és profik számára is hasznosak.

Nincs ez másképp az általunk kínált eszközök és segédanyagok esetében sem, ebben a termékkategóriában többek között az élvédőket, a műgyantákat, a purhabokat, a ragasztókat, a takaróanyagokat és az üvegszövet hálókat is megtalálod.

Milyen funkciót tölt be az üvegszövet háló?

Az üvegszövet háló egy olyan építőipari termék, amelyet üvegszövetből, speciális kötéstechnika alkalmazásával készítenek. Kiemelkedő szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik, ugyanakkor nagyon könnyű, rugalmas és az időjárási elemeknek, a vegyi anyagoknak és a korróziónak is ellenáll.

Ezen előnyös tulajdonságai miatt hatékonyan alkalmazható erősítőanyagként az építőiparban például falak vagy padló megerősítésére, de a különböző hőszigetelő rendszerek, bevonati szigetelések stabilizálására is felhasználható. Építési és javítási munkák során is jó szolgálatot tesz, például amikor ki akarjuk egyenesíteni a felületeket.

Az üvegszövet hálók különböző kivitelben készülnek, vannak különböző vastagságú, szálhosszúságú és szövött mintázatú üvegszövet hálók, ugyanakkor léteznek olyanok is, amelyek valamilyen speciális tulajdonsággal rendelkeznek. Ezek közé tartozik például az UV-stabilizált vagy a tűzálló változat.

Kültéri és beltéri üvegszövet háló a kínálatunkban

Nálunk a Masternet üvegszövet hálóit tudod megvásárolni, melyek kétféle - beltéri és kültéri - kivitelben készülnek. A beltéri típus kiváló a hagyományos cementvakolatok simítórétegének erősítésére, a kültéri pedig a homlokzati hőszigetelések, valamint bevonati szigetelések stabilizálására. Mindkettő választható többféle méretben - 10 és 50 négyzetméteres kivitelben.

Ilyen egyszerű a vásárlás a webshopunkban

Amennyiben megvan, hogy melyik az az üvegszövet háló, amit meg szeretnél vásárolni, akkor a rendelésed leadásához először is be kell tenned a terméket a virtuális kosaradba. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a termékadatlapon rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra, majd ha már nem szeretnél tovább nézelődni, akkor a felugró ablakon a “Tovább a kosárhoz” opciót választod.

Ezt követően a kosároldalra kerülsz, ahol látni fogsz egy rövid összegzést a vásárlásodról, itt láthatod a szállítás várható idejét, illetve annak díjával növelt vételárat, vagyis a végösszeget. Ha mindent rendben találsz, akkor haladj tovább a pénztároldalra, és add meg a rendeléshez szükséges adataidat. A vásárlás véglegesítését követően néhány napon belül meg is érkezik a csomagod, és indulhat is a munka!

Ha bármilyen kérdésed felmerülne a termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, akkor bátran keress fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén!