A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Egyéb: Hajó, pvc.stb

Amikor egy adott tárgy vagy felület festése kerül napirendre, akkor kulcsfontosságú, hogy a megfelelő alapanyagokat használjuk, ezen áll vagy bukik ugyanis a végeredmény. Az Egyéb: hajó, PVC stb. festékek menüpontunkban található termékek remek szolgálatot tesznek, ha valamilyen speciális problémára keresel megoldást.

Az itt található termékek kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy például a hajókat, a víz alatti rendszerelemeket, a kádakat, illetve a PVC-ből, gumiból vagy kaucsukból készült padlókat a megfelelő módon tudjuk lefesteni ezzel kezelve, megóvva vagy épp újjávarázsolva őket.
 

Rendezés:

Webshopunkban minden olyan magas minőségű, márkás alapanyagot megtalálsz, amire a felületek felújításához, illetve védelmének biztosításához szükség van. Természetesen a kínálatunkból nem hiányozhatnak a speciális festékek sem, amik sajátos problémákra adnak hatékony megoldást. Ilyenek az Egyéb: hajó, PVC stb. festékek kategóriában található termékek is. 

Kádak festése és felújítása

Az akrilkádakat előszeretettel választják a lakásfelújítók, ugyanis számos előnyös tulajdonságuk van. Nemcsak tartósak, hanem könnyen tisztíthatóak és a dekoratív kinézetükkel esztétikussá teszik a fürdőszobát. 

Idővel azonban előfordulhat, hogy megkopik a felületük, ami azt jelenti, hogy át kell festeni, fel kell újítani őket. Erre ad lehetőséget a Renova akrilkádfesték, ami minden üvegszálas poliészterből készült tárgyra használható, beleértve a műanyag zuhanytálcákat, illetve a medencéket.

Amennyiben tűzzománc bevonattal rendelkező kádad van, aminek a felülete megsérül, akkor a Renova kádfelújító zománcfesték használatával könnyen újjá varázsolhatod.

Egyéb: hajó, PVC stb. festékek

A hajók vízvonal alatti felületeinek, illetve a tartósan vízbe merülő szerkezeti elemeknek, tárgyaknak a kezelése rendkívül fontos. Itt ugyanis a biológiai szennyeződések, a hínárok, a kagylók és más tengeri élőlények lerakódnak, amik komoly problémákat, például szerkezeti károsodást okozhatnak.

Erre ad hatékony megoldást az olyan antifouling festékek alkalmazása, mint amilyen a Cuprolin Algagátló hajófesték. Ez a termék ugyanis rézvegyület tartalmának köszönhetően képes megakadályozni ezeknek az anyagoknak a különböző felületeken történő megtelepedését, ezzel megóvva a hajót az enyészettől. Amennyiben üvegszálas poliészterből készült hajót vagy egyéb tárgyat akarsz festeni, akkor erre a feladatra a Dunaplaszt műanyag hajófestéke a legjobb választás.

Ha viszont PVC anyagú padlók vagy olyan tárgyak festését tervezed, amik mesterséges vagy természetes gumiból készültek, akkor a Dunaplaszt PVC és gumifestéke lesz az ideális választás számodra. Ezt a terméket nagy hatékonysággal alkalmazhatod a redőnyökön, a PVC-ből készült esőcsatornákon, illetve a műanyag ablakok gumiból készült profiljain is. 

Kenhető vízszigetelés

A kenhető vízszigetelés egy remek megoldás a víz által érintett felületek hatékony védelmére, ugyanis nagyon egyszerűen, és nem utolsó sorban sokoldalúan használható. Tetőkön, teraszokon és fürdőszobákban is alkalmazható annak érdekében, hogy megelőzzük a víz okozta negatív következményeket - a rozsdásodást, a penészesedést vagy a szerkezeti romlás okozta repedéseket, süllyedéseket. 

Az egyik legjobb példa rá a nálunk is kapható Valmor Aqua-Tech kenhető vízszigetelés, ami vízzáró, UV-álló, illetve tisztítható bevonatot képez a felületeken, ezáltal tartósságot és hosszú élettartamot biztosítva számukra.

Bátran nézelődj az Egyéb: hajó, PVC stb. festékek kategóriában, ha pedig kérdésed van, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek!