Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyéb: Hajó, pvc.stb

Amikor egy adott tárgy vagy felület festése kerül napirendre, akkor kulcsfontosságú, hogy a megfelelő alapanyagokat használjuk, ezen áll vagy bukik ugyanis a végeredmény. Az Egyéb: hajó, PVC stb. festékek menüpontunkban található termékek remek szolgálatot tesznek, ha valamilyen speciális problémára keresel megoldást.

Az itt található termékek kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy például a hajókat, a víz alatti rendszerelemeket, a kádakat, illetve a PVC-ből, gumiból vagy kaucsukból készült padlókat a megfelelő módon tudjuk lefesteni ezzel kezelve, megóvva vagy épp újjávarázsolva őket.
 

Rendezés:

Webshopunkban minden olyan magas minőségű, márkás alapanyagot megtalálsz, amire a felületek felújításához, illetve védelmének biztosításához szükség van. Természetesen a kínálatunkból nem hiányozhatnak a speciális festékek sem, amik sajátos problémákra adnak hatékony megoldást. Ilyenek az Egyéb: hajó, PVC stb. festékek kategóriában található termékek is. 

Kádak festése és felújítása

Az akrilkádakat előszeretettel választják a lakásfelújítók, ugyanis számos előnyös tulajdonságuk van. Nemcsak tartósak, hanem könnyen tisztíthatóak és a dekoratív kinézetükkel esztétikussá teszik a fürdőszobát. 

Idővel azonban előfordulhat, hogy megkopik a felületük, ami azt jelenti, hogy át kell festeni, fel kell újítani őket. Erre ad lehetőséget a Renova akrilkádfesték, ami minden üvegszálas poliészterből készült tárgyra használható, beleértve a műanyag zuhanytálcákat, illetve a medencéket.

Amennyiben tűzzománc bevonattal rendelkező kádad van, aminek a felülete megsérül, akkor a Renova kádfelújító zománcfesték használatával könnyen újjá varázsolhatod.

Egyéb: hajó, PVC stb. festékek

A hajók vízvonal alatti felületeinek, illetve a tartósan vízbe merülő szerkezeti elemeknek, tárgyaknak a kezelése rendkívül fontos. Itt ugyanis a biológiai szennyeződések, a hínárok, a kagylók és más tengeri élőlények lerakódnak, amik komoly problémákat, például szerkezeti károsodást okozhatnak.

Erre ad hatékony megoldást az olyan antifouling festékek alkalmazása, mint amilyen a Cuprolin Algagátló hajófesték. Ez a termék ugyanis rézvegyület tartalmának köszönhetően képes megakadályozni ezeknek az anyagoknak a különböző felületeken történő megtelepedését, ezzel megóvva a hajót az enyészettől. Amennyiben üvegszálas poliészterből készült hajót vagy egyéb tárgyat akarsz festeni, akkor erre a feladatra a Dunaplaszt műanyag hajófestéke a legjobb választás.

Ha viszont PVC anyagú padlók vagy olyan tárgyak festését tervezed, amik mesterséges vagy természetes gumiból készültek, akkor a Dunaplaszt PVC és gumifestéke lesz az ideális választás számodra. Ezt a terméket nagy hatékonysággal alkalmazhatod a redőnyökön, a PVC-ből készült esőcsatornákon, illetve a műanyag ablakok gumiból készült profiljain is. 

Kenhető vízszigetelés

A kenhető vízszigetelés egy remek megoldás a víz által érintett felületek hatékony védelmére, ugyanis nagyon egyszerűen, és nem utolsó sorban sokoldalúan használható. Tetőkön, teraszokon és fürdőszobákban is alkalmazható annak érdekében, hogy megelőzzük a víz okozta negatív következményeket - a rozsdásodást, a penészesedést vagy a szerkezeti romlás okozta repedéseket, süllyedéseket. 

Az egyik legjobb példa rá a nálunk is kapható Valmor Aqua-Tech kenhető vízszigetelés, ami vízzáró, UV-álló, illetve tisztítható bevonatot képez a felületeken, ezáltal tartósságot és hosszú élettartamot biztosítva számukra.

Bátran nézelődj az Egyéb: hajó, PVC stb. festékek kategóriában, ha pedig kérdésed van, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek!