A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Hőálló sprayk

A hőálló sprayk használata remek megoldást jelent, amikor olyan felületeket szeretnénk kezelni, festeni, amik magas hőmérsékletre melegszenek fel. Gondolunk itt például a radiátorokra, a gázkonvektorokra, kazánokra és más fűtésre szolgáló készülékekre. 

Ilyenkor nem használhatunk akármilyen festéket, a hagyományos termékekkel ugyanis nem lesz eredményes a munkánk. A hőmérsékletváltozás hatására ezek a festékek megrepednek, leolvadnak vagy más módon sérülnek. Így azok nem tudnak hosszú távon is tartós fedést biztosítani az otthonunkban üzemelő berendezéseknek. 

Rendezés:

A webshopunkban minden fontos alapanyagot és munkaeszközt megtalálsz ahhoz, hogy gyorsan, kényelmesen és eredményesen dolgozhass. Ez abban az esetben sincs másképp, ha olyan felületeket szeretnél lefesteni, ahol célszerű spray és aerosol festék felhasználásával dolgozni. Többek között ide tartozik az otthonunk fűtésére használt készülékek lefestése is, aminek során a hőállóság az egyik legfontosabb elvárás. A “Hőálló sprayk” temékkategóriában megtalálod azokat a festékeket, amikkel tökéletes végeredményt érhetsz el. 

Hőálló sprayk a kínálatunkban

Számunkra nagyon fontos, hogy kizárólag olyan termékeket kínáljunk a vásárlóinknak, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásaiknak. Ez szolgál magyarázatul arra, hogy nálunk csak márkás hőálló sprayket találsz. Egészen pontosan a Schuller Eh’klar és a Medikéma által gyártott termékek szerepelnek a kínálatunkban. 

Ami a hőállóságot illeti, többféle termék közül választhatsz. A Prisma Tech radiátor spray remek megoldás, ha a festeni kívánt berendezés legfeljebb 120 Celsius foknak van kitéve. Ugyanennek a festéknek van egy “Heat” változata, ami ötször annyira hőálló. Ezt bátran használhatod olyan kályhacsöveken, raditárotokon, konvektorokon is, amik 600 Celsius fokra is fel tudnak melegedni. Ha pedig kifejezetten gázkonvektorok festésére kifejlesztett terméket keresel, ami 200 Celsius fokig hőálló, ott a Maestro gázkonvektor festékünk.

Az általunk kínált hőálló spraykkel egy ellenálló bevonatot tudsz képezni a csövek, illetve fűtőtestek felületén. Ezáltal nemcsak ellenállóbbak lesznek, hanem könnyebben tudod tisztítani is őket. Nagyon gyors száradási időnek és a cseppmentes textúrának köszönhetően jó tempóban és kényelmesen tudsz dolgozni velük. Ráadásul nemcsak fehérben, hanem többféle árnyalatban is elérhetőek.

Milyen információkat olvashatsz a termékadatlapon?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, valóban az adott termékre van-e szükséged, érdemes rákattintanod a termékadatlapra. Itt ugyanis minden fontos információt, adatot és termékjellemzőt összegyűjtöttünk, hogy teljes körűen tájékozódhass a hőálló spraykről.

Először egy rövid, ám annál informatívabb leírást találsz, amiből már sok minden kiderül. Például az, hogy hány Celsius fokig hőálló az adott spray, illetve hogy pontosan hol is tudod használni. A leírás mellett jobbra láthatod a színskálát, ami azokat az árnyalatokat tartalmazza, amikben kapható a festék. Amennyiben kíváncsi vagy a szín nevére, akkor a kurzort mozgasd oda anélkül, hogy rákattintanál!

Ha többre is kíváncsi vagy, akkor görgess lejjebb! A “Leírás és paraméterek” fül alatt találsz egy hosszabb leírást, ahol több részletet is elolvashatsz. Sőt, itt még a hőálló festék használati útmutatóját is megtalálod. A “Vélemények” feliratra kattintva pedig elolvashatod a korábbi vásárlók tapasztalatait, ajánlásait.