A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Garázs és padló festékek

A garázsod is az otthonod fontos helyiségeinek egyike, aminek a kialakítására fokozott hangsúlyt kell fektetned. Amennyiben a padlójának festését tervezed, akkor speciális termékek használatát javasoljuk, melyeket itt, az általunk forgalmazott garázs- és padlófestékek között találsz meg.

Ezek a festékek arra lettek kifejlesztve, hogy ellenálljanak azoknak az anyagoknak, illetve külső hatásoknak, melyek a garázs padlóját nap mint nap érik. Ennek köszönhetően hosszú távon is tartós végeredményt tudsz elérni a használatukkal. Ha lábazatra vagy padló jelölésére való festékeket keresel, itt akkor is jó helyen jársz.

Rendezés:

Webáruházunkban minden olyan márkás alapanyagot megtalálsz, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az otthonodat az elképzeléseidnek megfelelően alakítsd ki, vagy épp át, ha lakásfelújításban gondolkodsz. Ez abban az esetben is igaz, ha speciális festékek után kutatsz, például mert le szeretnéd festeni a medencédet, a házad lábazatát vagy a garázsod padlóját.

Nézzük, ez utóbbi esetében miért érdemes speciális garázs- és padlófestékeket alkalmazni a hagyományos festékek helyett!

Miért van szükség speciális festékekre a garázsfestéshez?

A garázst általában elsődlegesen súlyos járművek, például személygépkocsi tárolására használjuk, ami akár 1 tonnát is nyomhat. Ezenkívül, ha rendelkezünk vele, akkor a motorkerékpárunknak, robogónknak is itt találunk helyet, hogy megóvjuk őket.

Ez azt jelenti, hogy a garázs padlója, s ebből kifolyólag a rákent festékrétegek is extrém terhelésnek vannak kitéve. A garázs padlóját különböző szennyeződést okozó vagy adott esetben maró hatású anyagok is érik. Gondolunk itt például az autóból kifolyó olajra, ami olajfoltot hagy a padlón, de említhetjük a latyakot vagy a sós lét is, ami télen lefolyik az autónkról.

Ilyen mértékű ellenállást egy hagyományos terméktől nem igazán várhatunk el, különösen hosszú távon. Arról nem is beszélve, hogy a garázs padlója sok esetben betonból készül, így mindenképp olyan festéket kell választanunk, ami képes megtapadni rajta.

Milyen garázs- és padlófestékek találhatók meg nálunk?

A kínálatunkban többféle márka termékét megtalálod, amiket most egy kicsit részletesebben is bemutatunk.

Az Acropenta lábazat-, betoncserép- és palafesték egy univerzális, sokoldalúan használható alapanyag. Nagymértékben ellenáll az időjárási elemeknek, különösen a nedvességnek, a fagynak és az UV-sugárzásnak, emellett fokozott kopásállóság is jellemzi.

A Valmortól többféle terméket is megtalálsz nálunk. A Valmor flexibilis padlóbevonattal ellenállóvá tudod tenni a garázsod padlóját az olajjal, a vízzel, illetve a kopással szemben, de akár targoncázhatóvá is teheted a Valmor padlófestékkel, ami egyébként padlójelölésre is kiválóan alkalmas.

Ezeken kívül a Valmor garázsfesték, a Valmor szemcsés lábazat- és betonfesték, valamint a Factor padlózománc is elérhető a kínálatunkban. 

Hogyan tudsz vásárolni nálunk?

Ha kiválasztottad, hogy mely termékeket szeretnéd beszerezni a garázs- és padlófestékek közül, akkor először be kell helyezned őket a virtuális kosaradba, amit a “Kosárba” feliratú gomb megnyomásával tudsz megtenni. 

Ezt követően a felugró ablakban két lehetőség közül választhatsz: vagy tovább nézelődsz a kínálatban, vagy pedig továbbmész a kosárhoz. Ha erre a második opcióra kattintasz, akkor megjelenik a kosarad tartalma, valamint a végösszeg.

Menj tovább a pénztárba, add meg a rendeléshez szükséges adataidat, válaszd ki a fizetési módot, valamint a szállítási címet. A folyamat lezárását követően pár napon belül meg is fog érkezni a csomagod, így neki is láthatsz a garázsfestésnek.