A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Kerítésfesték fémre

A fémből készült kerítés az otthonunk egyik legfontosabb része, hiszen amellett, hogy elhatárolja a saját tulajdonunkban lévő területet, hozzájárul ahhoz, hogy a házunk külső látványa esztétikus legyen. A színes fém- és csatornafestékek kerítésre is használhatók, csak arra kell odafigyelni, hogy a megfelelő termékekre essen a választás.

A kerítést minden esetben az adott anyagnak megfelelő módon kell lefesteni annak érdekében, hogy szép és tartós végeredményt érjünk el. A fém változatok ráadásul különösen nagy figyelmet igényelnek, ugyanis hajlamosak a korrodálásra. A kerítésfesték fémre a termékkategóriánkban megtalálod azokat a festékeket, amiket hatékonyan tudsz alkalmazni rájuk.

Rendezés:

Hatékony védelem a fém felületeknek kerítésfestékkel!

A webáruházunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy segítsünk a kezdő és a már haladó vagy profi lakásfelújítóknak beszerezni a munkavégzéshez szükséges, magas minőségű alapanyagokat és eszközöket.

Mivel sok esetben fémből készült tárgyak, szerkezetek festésére is sor kerül ilyenkor, nem is volt kérdés, hogy a kínálatunkban helyet kapnak a fémre használható festékek, amik hatékony védelmet nyújtanak a felületeknek.

Ezek között találhatók a kerítésre alkalmazható, színes fém- és csatornafestékek is, amiket ebben a kategóriában gyűjtöttünk össze. Mielőtt kicsit részletesebben is bemutatjuk őket, nézzük meg, hogy mire is kell odafigyelni, amikor fém kerítést festünk!

Mire figyelj a fémből készült kerítés festésekor?

Először is nagyon fontos, hogy a fém kerítést alaposan előkészítsd, mielőtt nekiállnál a festésnek, ez ugyanis nélkülözhetetlen a tartós végeredményhez. Ehhez többek között hozzátartozik a portalanítás, valamint a szennyeződések, zsírfoltok precíz eltávolítása.

Ha van a kerítésen régi festék, akkor annak maradványait, pergő részeit is alaposan el kell tüntetni a felületről. Ugyanígy kell eljárni akkor is, ha a szerkezet már elkezdett rozsdásodni, ez esetben célszerű rozsdaoldó folyadékot is bevetni, illetve szükség lehet egy csiszolóra is.

Miért fontos a megfelelő kerítésfesték használata?

A jó minőségű kerítésfesték kiválasztása elengedhetetlen, ugyanis a felvitt festék nem csupán esztétikai szempontból javítja a kerítés megjelenését, hanem az időjárás viszontagságaival és egyéb káros külső hatásokkal is képes felvenni a harcot. A fémre való kerítésfesték speciális korróziógátló anyagot tartalmaz, amely hatékonyan véd a rozsda ellen. Emellett védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, illetve vízlepergető képességgel is bír. 

Tehát a kerítésre felvitt réteg megakadályozza a korrózió kialakulását, valamint az esetleges színfakulást. Az ellenálló, tartós kerítésfesték alkalmazása kritikus szerepet játszik abban, hogy a kerítés hosszú távon megőrizze eredeti állapotát. Az expozíció az időjárás szeszélyeinek, például eső, hó, napsugárzás és szél, állandó kihívások elé állítja a kerítést, ami emiatt nem megfelelő bevonat esetén idővel könnyen károsodhat. A kerítésfestés tehát nem csupán az esztétikai szempontok miatt szükséges, hanem egyfajta befektetés is a tulajdon védelmében és hosszútávú épségében.

Milyen termékeket találsz a kerítésfesték fémre kategóriánkban?

A Coror Rapid zománcfesték alapozó és fedőfesték is egyben, ami nagymértékben ellenáll a korróziónak. Nagyon könnyen, cseppmentesen fel lehet vinni a felületre, ahol tökéletes fedést biztosít, és gyorsan megszárad, a végeredmény pedig sima, selyemfényű, esztétikus megjelenés lesz. Többféle színben kapható, sok más mellett antracit, piros, földbarna és cinksárga árnyalatban is meg tudod rendelni.

Ennek a márkának a kifejezetten alapozáshoz alkalmas alapozófestékét is megtalálod nálunk, ami szintén korróziógátló tulajdonsággal rendelkezik. Emellett biztosítja a fedőfesték megfelelő tapadását is.

A Remmers Deckfarbe időjárásálló fedőfesték is megtalálható a kínálatunkban, ami magas fedőképességgel rendelkezik. Kül-, illetve beltéren is használható a félig és a nem mérettartó szerkezeteken. Ami a színeket illeti, aranysárga, skandinávvörös, üvegzöld és sötétszürke árnyalatban is elérhető. 

Add le a rendelésed még ma!

Láthatod, hogy a színes fém- és csatornafestékek hatékonyan alkalmazhatók például a fémből készült kerítések festésére is. Amennyiben már döntöttél, és kiválasztottad azokat a termékeket, amikre szükséged van, akkor ne habozz leadni a rendelésedet!

A vásárláshoz csak bele kell tenned a termékeket a virtuális kosaradba, majd pedig meg kell adnod az adataidat. Ezt követően már csak a fizetés és a szállítást módját kell kiválasztanod, hogy véglegesíteni tudd a rendelést. 

Ha ezzel is megvagy, akkor pár napon belül meg is érkezik a csomagod, és kezdődhet a kerítésfestés!