Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerítésfesték fémre

A fémből készült kerítés az otthonunk egyik legfontosabb része, hiszen amellett, hogy elhatárolja a saját tulajdonunkban lévő területet, hozzájárul ahhoz, hogy a házunk külső látványa esztétikus legyen. A színes fém- és csatornafestékek kerítésre is használhatók, csak arra kell odafigyelni, hogy a megfelelő termékekre essen a választás.

A kerítést minden esetben az adott anyagnak megfelelő módon kell lefesteni annak érdekében, hogy szép és tartós végeredményt érjünk el. A fém változatok ráadásul különösen nagy figyelmet igényelnek, ugyanis hajlamosak a korrodálásra. Ebben a termékkategóriánkban megtalálod azokat a festékeket, amiket hatékonyan tudsz alkalmazni rájuk.

Rendezés:

A webáruházunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy segítsünk a kezdő és a már haladó vagy profi lakásfelújítóknak beszerezni a munkavégzéshez szükséges, magas minőségű alapanyagokat és eszközöket.

Mivel sok esetben fémből készült tárgyak, szerkezetek festésére is sor kerül ilyenkor, nem is volt kérdés, hogy a kínálatunkban helyet kapnak a fémre használható festékek, amik hatékony védelmet nyújtanak.

Ezek között találhatók a kerítésre alkalmazható, színes fém- és csatornafestékek is, amiket ebben a kategóriában gyűjtöttünk össze. Mielőtt kicsit részletesebben is bemutatjuk őket, nézzük meg, hogy mire is kell odafigyelni, amikor fém kerítést festünk!

Mire figyelj a fémből készült kerítés festésekor?

Először is nagyon fontos, hogy a fém kerítést alaposan előkészítsd, mielőtt nekiállnál a festésnek, ez ugyanis nélkülözhetetlen a tartós végeredményhez. Ehhez többek között hozzátartozik a portalanítás, valamint a szennyeződések, zsírfoltok precíz eltávolítása.

Ha korábban volt már rajta festék, akkor annak maradványait, pergő részeit is alaposan el kell tüntetni a felületről. Ugyanígy kell eljárni akkor is, ha a szerkezet már elkezdett rozsdásodni, ez esetben célszerű rozsdaoldó folyadékot is bevetni, illetve szükség lehet egy csiszolóra is.

Milyen termékeket találsz a színes fém- és csatornafestékek között?

A Coror Rapid zománcfesték alapozó és fedőfesték is egyben, ami nagymértékben ellenáll a korróziónak. Nagyon könnyen, cseppmentesen fel lehet vinni a felületre, ahol tökéletes fedést biztosít, és gyorsan megszárad. Többféle színben kapható, sok más mellett antracit, piros, földbarna és cinksárga árnyalatban is meg tudod rendelni.

Ennek a márkának a kifejezetten alapozásra használható alapozófestékét is megtalálod nálunk, ami szintén korróziógátló tulajdonsággal rendelkezik. Emellett biztosítja a fedőfesték megfelelő tapadását is.

A Remmers Deckfarbe időjárásálló fedőfesték is megtalálható a kínálatunkban, ami magas fedőképességgel rendelkezik. Kül-, illetve beltéren is használható a félig és a nem mérettartó szerkezeteken. Ami a színeket illeti, aranysárga, skandinávvörös, üvegzöld és sötétszürke árnyalatban is elérhető. 

Add le a rendelésed még ma!

Láthatod, hogy a színes fém- és csatornafestékek hatékonyan alkalmazhatók például a fémből készült kerítések festésére is. Amennyiben már döntöttél, és kiválasztottad azokat a termékeket, amikre szükséged van, akkor ne habozz leadni a rendelésedet!

A vásárláshoz csak bele kell tenned a termékeket a virtuális kosaradba, majd pedig meg kell adnod az adataidat. Ezt követően már csak a fizetés és a szállítást módját kell kiválasztanod, hogy véglegesíteni tudd a rendelést. 

Ha ezzel is megvagy, akkor pár napon belül meg is érkezik a csomagod, és kezdődhet a kerítésfestés!