A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Rozetták

Annak érdekében, hogy az otthonunkat teljes mértékben a magunkénak érezzük, szükség lehet a különböző díszítőelemek használatára is. Közéjük tartoznak többet között az eltérő dizájnnal készülő rozetták is, amik remek kiegészítői lehetnek más dekor kiegészítőknek. 

A rozetták nagyon sokoldalúan használhatók, hiszen csak a saját fantáziánk szabhat határt annak, hogy pontosan hol és hogyan használjuk őket. A lényeg, hogy a végeredményt illetően olyan összhatást érjünk el, ami megfelel az egyéni ízlésünknek. Mivel többféle kivitelben is készülnek, így teljesen szabadon választhatod ki a megfelelő változatokat.

Rendezés:

A Bíborfesték Üzletház webshopját azért hoztuk létre, hogy a felújításhoz, dekoráláshoz szükséges alapanyagokat, illetve munkaeszközöket könnyen be lehessen szerezni. A kínálatunkban nagyon sokféle terméket megtalálsz, amire neked is szükséged lehet ahhoz, hogy olyanná varázsold az otthonodat, mint amilyennek elképzeled.

Amennyiben kifejezetten dekorelemeket keresel, akkor a minőségi tapéták és díszlécek között feltétlenül érdemes körülnézned. Többek között az általunk kínált rozettákat is ebben a menüpontban találod.

Mielőtt jobban is belemerülünk a kínálatunk bemutatásába, nézzük meg, hogy mik is ezek a nagyszerű kiegészítők, és pontosan hol tudod használni őket!

Mik azok a rozetták és milyen célt szolgálnak?

A rozetták lényegében speciális kialakítású dekorelemek, amik jellemzően a mennyezetre kerülnek abból a célból, hogy díszítsék a teret. Az anyagukat illetően általában könnyű alapanyagból, például polisztirolból készülnek. A kinézetük tekintetében pedig valamilyen különleges minta jelenik meg rajtuk. Ez lehet például csigavonal vagy valamilyen organikus motívum.

Az esetek döntő többségében a csillár vagy egyéb világítótest alá kerülnek elhelyezésre, így ugyanis díszítik a felső szerkezeti elemet. Ez azonban nem az egyetlen hely, ahol alkalmazásra kerülhetnek, hiszen akár önálló díszítőelemként is jól funkcionálhatnak. Tehát nemcsak a mennyezetre helyezhetők fel, hanem például az oldalfalakra is. 

Milyen termékeket találsz a rozetta kínálatunkban?

A kínálatunkban a legkülönfélébb rozetták beszerzésére van lehetőséged. A méretük tekintetében 300-tól egészen a 640 mm-es változatokig válogathatsz, ami pedig a mintájukat illeti, sokféle különleges darab áll rendelkezésedre.

Az egyszerűbb, modern díszítéssel rendelkező típusok mellett vannak igazán díszes darabok is, és persze a kettő között is számos alternatíva létezik. Vannak, amiken a görög stílusra jellemző négyzetes motívumok tündökölnek, de találsz virágmintával ellátott fajtákat is.

Hogyan tudod beépíteni a polisztirol rozettákat?

Ha csillár alá szeretnéd elhelyezni, akkor mindenképp mérd meg a szerelvény átmérőjét, ennél a méretnél 1-2 cm-rel kisebb lyukat kell vágnod a rozettán. A felhelyezéskor mindenképpen kapcsolat le az áramot, majd szereld le a csillárt. 

Ezt követően kend rá a ragasztót, majd a vezetékeket vezesd át az általad kialakított lyukon keresztül. Ha ezzel is megvagy, akkor nyomd a rozettát a mennyezethez egészen addig, amíg a ragasztó meg nem szárad. Amennyiben a nyomás hatására kifolyik az anyag, akkor nedves ruhával gyorsan töröld le, hogy ne hagyjon nyomot.

Igény szerint a rozettát le tudod festeni az általad választott színnel, de akár fehéren is hagyhatod. Ha az átszínezés mellett döntesz, akkor ezt ezen a ponton kell megtenned, még a csillár visszaszerelése előtt.