A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Ragasztószalagok

A felújítások, illetve építkezések során számos olyan feladat kerül napirendre, melynek során szükség van a jó minőségű ragasztószalagok használatára. Nagyon sokféle kivitelben készülnek attól függően, hogy milyen célt szolgálnak, illetve hogy pontosan mire tudjuk felragasztani őket.

Vannak, amelyek rögzítési funkciót látnak el, például amikor csomagolunk, és szükségünk van arra, hogy leragasszuk a dobozokat. Ugyanakkor ott vannak azok a fajták is, amikkel sarkokat, széleket, kereteket tudunk leragasztani annak érdekében, hogy ne menjünk rá azokra a területekre festékkel. Sőt, olyan változatok is vannak, amik kifejezetten figyelemfelkeltés céljából kerülnek felragasztásra.

Rendezés:

A webshopunkban minden fontos alapanyagot, munkaeszközt, illetve kelléket megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a felújítás gyorsan, hatékonyan, és nem utolsó sorban eredményesen valósulhasson meg. Természetesen nem is volt kérdés, hogy a különböző kialakítású ragasztószalagok is elérhetőek lesznek a kínálatunkban, hiszen bármilyen munkát is végzünk, szükség van a használatukra.

Ha épp ezek beszerzését tervezed, akkor a lehető legjobb helyen vagy, ebben a termékkategóriánkban ugyanis megtalálod őket. Most pedig kicsit részletesebben is bemutatjuk őket, hogy tudd melyiket mikor célszerű használni.

Maszkolószalagok

Amikor sor kerül a különböző felületek festésére, akkor mindig vannak olyan részek, amik közel vannak a festeni kívánt területhez, de amiket ki akarunk hagyni. Tipikusan ilyen például az ajtófélfa vagy az ablakkeret, de akár a párkányt vagy az olyan elemeket is említhetnénk, amik nem mozdíthatóak.

Ezeket a részeket célszerű lefedni megfelelően tapadó maszkolószalaggal, az ugyanis megakadályozza, hogy festék kerüljön rájuk, még akkor is, ha nagyon közel használjuk az ecsetet vagy a festőhengert.

Szerelőszalagok

A felújítási munkák során gyakran előfordul, hogy kábelekkel vagy csövekkel kell dolgoznunk, mert például szigetelnünk, javítanunk, cserélnünk kell valamit a közelükben. Ilyenkor mindenképpen erős tapadó képességű szerelőszalagokkal kell rögzítenünk őket, amiket vízszigeteléskor, kábelkötegeléskor vagy ideiglenes javítások alkalmával is hatékonyan lehet alkalmazni.

Figyelmeztető szalagok

A felújítási, átépítési munkák sok esetben olyan veszéllyel járnak, amikre mindenképpen figyelmeztetnünk kell azokat, akik a helyszínen tartózkodnak, vagy akik átjárnak rajta. Erre remek megoldást jelentenek a jól látható figyelmeztető szalagok, amik azonnal felhívják a figyelmet a veszélyes területekre vagy az éppen folyamatban lévő munkákra. A használatuk segít a balesetek elkerülésében és a mindenki számára biztonságos munkavégzésében. 

Javítószalagok

A nagy tapadóerejű javítószalagok kiválóan alkalmasak ideiglenes javításokkor a repedések, szakadások, lyukak szakszerű, precíz elfedésére. Gyakran használják vízvezetékekkel, csövekkel, a tetővel vagy az egyéb épületszerkezeti elemekkel történő munkavégzés során.

Egyéb ragasztószalagok

A fent említett ragasztószalagok mellett sok másféle típust is találsz, ha kicsit tüzetesebben is feltérképezed a kínálatunkat. A termékeket alkategóriákba rendeztük, aminek köszönhetően gyorsan rátalálhatsz arra, amit keresel.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Az elérhetőségeinket az oldalunk tetején vagy pedig a “Kapcsolat” menüpontra kattintva találod.