A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Színes lakkspray - Bíborfesték

Munkánk során lehetőségünk van arra, hogy a felületeket beszínezzük és ellenállóvá tegyük a színes lakkspray-k használatával. Ezek a spray kiszerelésben kapható festékek speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően sokoldalúan lehet használni őket. 

Magas fedőképességük révén tökéletes eredményt biztosítanak a kültéri, illetve beltéri tárgyaknak, felületeknek egyaránt. Profiknak és kezdőknek is remek választásnak bizonyulnak. Nagyon egyszerűen használhatók, ugyanakkor minőségi és nem utolsósorban időjárásálló végeredményt lehet elérni velük.

Rendezés:

Színes lakkspray-k a gyors és könnyű munkához

A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos alapanyagot és munkaeszközt biztosítsunk azoknak, akik építkezésbe vagy felújításba fognak. Ilyenkor sokféle feladat elvégzésére sor kerülhet. Mind közül az egyik leggyakoribb a festés, amikor is átszínezzük a különböző tárgyakat, szerkezeteket és egyéb felületeket.

Sok esetben a legcélszerűbb, ha aerosol festékeket használunk. Ezek olyan termékek, amikben a szilárd halmazállapotú festék részecskék mellett légnemű közeg is van. Közéjük tartoznak a színes lakkspray-k is, amikkel nagyon könnyen tudunk egyedi végeredményt teremteni. A
webáruházunkban található kiváló minőségű termékek gyors és szuper egyszerű munkát biztosítanak számodra!

Milyen színes lakkspray-k találhatóak nálunk?

Nálunk kizárólag olyan lakkspray-ket találsz, amikkel nagyon könnyedén tudsz minőségi munkát végezni. Bármilyen felületet is szeretnél átszínezni, ha aerosolos spray festéket szeretnél használni, akkor ebben a kategóriában megtalálod, amit keresel.

Az általunk kínált termékeket a Prisma Color cég készíti. Egy olyan festékgyártó, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a megbízhatóságra. Ennek köszönhetően minden elvárásnak eleget tudnak tenni, sőt, bizonyos tekintetben még túl is szárnyalják azokat.

A kínálatunkban kapható színes lakksprayk rendkívül gyorsan száradnak. Ez azt jelenti, hogy gyorsan lehet velük dolgozni, hiszen nem kell hosszú órákat várni, míg az egyes rétegeket fel lehet fújni. Előfordulhat, hogy több fújásra van szükség ahhoz, hogy teljesen egységes legyen a munkánk, ezt követően viszont gyönyörű fedést biztosítanak.

Ami a színeket illeti, sokféle árnyalat rendelkezésre áll, így tulajdonképpen bármilyen elképzelést meg lehet valósítani. Még az olyan különleges színekben is elérhetők a sprayk, mint amilyen például a vízkék, a kadmiumsárga vagy a bordó viola. Ráadásul matt, illetve fényes változatokban is kaphatók, így különböző hatást érhetsz el a használatukkal. 

A festékek nem csak beltéren, hanem kültéren is használhatók, azok ugyanis 100%-ban időjárásálló kivitelben készülnek. A befújt felület az időjárási elemekkel, a karcolással és az ütésekkel szemben is ellenálló lesz. Sőt, ezek a termékek még a sárgulás ellen is védelmet nyújtanak.

A színes lakkspray használata

A legjobb eredmény elérése érdekében gondoskodj arról, hogy a felületet megfelelően előkészítsd: alaposan tisztítsd meg szappannal és langyos vízzel a felületet, hogy minden szennyeződést, zsírfoltot, rozsdát felszámolj. Fontos, hogy minden esetben száraz és tiszta
felületre vidd fel a színes lakkspray-t!

Ha a falfelület már száraz, akkor jöhet a festés: vigyél fel több vékony réteget a színes lakkspray-jel miután alaposan felráztad a flakont. Az egyes rétegek között legalább 10-15 perc száradási idővel számolj, a teljes száradáshoz legalább 1 napra lesz szükséged. A flakont körülbelül 25-30 cm-re tartsd a felülettől a fújás közben. Mielőtt elkezdenéd a festést, érdemes a színt egy másik felületen tesztelni. Ha beltéren dolgozol, akkor mindenképp ügyelj a megfelelő szellőzésre a festés során, hogy semmiképp ne lélegezd be a spray-t!

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

A színes lakkspraykkel kapcsolatos tudnivalókat a termékoldalon tüntettük fel. Itt minden fontos adatot és termékjellemzőt megtalálsz ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni. Csak kattints a termék nevére vagy fotójára és máris elolvashatod őket!

Először is egy rövid, de annál tartalmasabb leírást találsz a termékről, amiből kiderülnek az alapvető információk és a legfontosabb részletek. Közvetlenül mellette találod azt a színskálát, amiből ki tudod választani a megfelelő árnyalatot. Ha szeretnéd látni a színek nevét is, akkor a kurzort mozgasd oda, de ne kattints. 

Ha pedig lejjebb görgetsz, akkor egy részletes írást olvashatsz, aminek része egy használati útmutató is. Ebből többek között kiderül az is, hogy milyen hőmérsékleten érdemes használni a spray-t, illetve mennyi a teljes száradási idő. A termékek kiválasztása után nincs más dolgod, mint a kosárba rakni őket, megadni az adataidat, kifizetni a rendelést és már szállítjuk is rendelésedet!