A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Vizes bázisú akril festék spray

Amikor nem falat, hanem valamilyen más felületet szeretnénk átszínezni, akkor speciális kialakítású festékekre van szükség. A vizes bázisú akril festék spray remek választás, hiszen nagyon egyszerűen és gyorsan lehet használni még a nehezen hozzáférhető helyeken is. 

Ráadásul nagyon sokféle felületet be lehet festeni vele, többek között fára, üvegre, papírra, polisztirolra, műanyagra és fémekre is lehet alkalmazni. Nemcsak teljes átfestésre kiváló, hanem a kisebb-nagyobb hibák eltüntetésére is. Matt, illetve fényes hatást is el lehet érni vele attól függően, hogy mi a célunk.

Rendezés:

Nálunk minden fontos alapanyagot és munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy profi munkát végezz az átalakítás, felújítás során. Abban az esetben is megleled, amit keresel, ha a festés, barkácsolás nem a szakmád, hanem a hobbid. 

Az egyik nagy termékkategóriánk a spray kiszerelésű aeroszolos festékek. Ezeken belül találod a vizes bázisú változatokat, amiket nagyon sokoldalúan tudsz használni függetlenül attól, hogy hol és mit szeretnél festeni.

Milyen vizes bázisú akril festék sprayket találsz nálunk?

Nálunk a Pinty Plus akril festék spray-ket tudod megvásárolni, ezek a termékek ugyanis már számtalan alkalommal bizonyságot tettek a kiválóságukról. Amellett, hogy egyszerű a használatuk, profi végeredményt lehet elérni velük akkor is, ha színezünk, és akkor is, ha javítunk velük.

A festékek óriási színválasztékban érhetők el. Többek között a Light Rose, az Old Wine, a Grey Moon és a Dusty Blues fantázianevet viselő árnyalatokban is kaphatók. Matt, illetve fényes hatást keltő változatokat is kínálunk, így bármilyen elképzelést valóra tudsz váltani. Sőt, itt akkor is megtalálod, amit keresel, ha háztartási javításhoz alkalmas vagy tömítő sprayt keresel. 

Hol találod az adatokat a termékekről?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, melyik vizes bázisú akril festék lesz számodra az ideális választás, tájékozódnod kell a termék jellemzőiről. Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a festék nevére vagy fotójára, ezt követően ugyanis a rendszer elnavigál a termékadatlapra. Itt minden fontos adatot megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy gyors és határozott döntést tudj hozni.

Először is a termékfotókat fogod látni, mellettük pedig egy rövid leírást is el tudsz olvasni. Ebből sok minden kiderül, például az, hogy a festék spray milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezik, és milyen felületre tudod használni. Jobb oldalon egy színskálát is láthatsz, ami azt mutatja, hogy a termék milyen árnyalatokban érhető el. Ha a kurzort a színekre mozgatod, akkor el tudod olvasni a nevüket is.

Ha lejjebb görgetsz, akkor a “Leírás és paraméterek” felirat alatt is sok hasznos adatot találsz. Megtudhatod, hogy milyen előnyei vannak a festéknek, hogy milyen anyagokat festhetsz be vele, illetve azt is, hogy hogyan tudod használni. A “Vélemények” feliratra kattintva elolvashatod a korábbi vásárlók tapasztalatait, a “Youtube videók” résznél pedig egy tájékoztató videót is meg tudsz nézni.

Hol tudod elolvasni a szállítással, fizetéssel kapcsolatos információkat?

Amennyiben konkrétan a szállítással, illetve fizetéssel kapcsolatos tudnivalók érdekelnek, akkor görgess az oldalunk aljára. A “Jogi információk” alatt találod az elérhető szállítási és a fizetési módokat. Az “Egyéb tudnivalók” résznél pedig a termék visszaküldéésről és a szállítási határidőkről is tájékozódhatsz. 

Ha pedig felmerülnek benned olyan kérdések, amikre nem kaptál választ, akkor szívesen segítenek ügyfélszolgálati munkatársaink. Az “Elérhetőség” felirat alatt találod az email címünket és a telefonszámunkat.