Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Glettek

Amikor napirendre kerülnek a különböző felújítással kapcsolatos munkák, akkor természetesen a falfestés sem maradhat ki a sorból. Mielőtt azonban belevágnánk, szükség van a megfelelő típusú glettek használatára is, ugyanis azokkal tudjuk eltüntetni a falról a kisebb-nagyobb hibákat, egyenetlenségeket.

A glettelés lényegében nem más, mint a glettanyag precíz felvitele a falra annak érdekében, hogy teljesen simává tegyük a felületét. Miután az utolsó lépéssel, a csiszolással is végeztünk, el is kezdhetünk festeni. A kérdés csak az, hogy milyen gletteket érdemes használni a munkához?

Rendezés:

A webshopunk kínálatával azoknak szeretnénk kedvezni, akik épp a felújítási, átépítési munkák előtt állnak. Ilyenkor ugyanis nagy segítséget jelent, ha a megfelelő minőségű munkaeszközöket, illetve alapanyagokat egy helyről lehet beszerezni. Ez természetesen abban az esetben is igaz, ha a gyorsan és eredményesen használható glettek nyomába eredünk. 

Mielőtt bemutatnánk a kínálatunkat, előbb nézzük meg, hogy miért fontos a jó minőségű termékek használata!

Miért fontos a jó minőségű glettek használata?

Bármilyen munkát is végzünk, nagyon fontos, hogy a megfelelő alapanyagokat használjunk, elvégre csak így érhetjük el azt a végeredményt, amit elképzeltünk. Gletteléskor természetesen sok múlik az általunk használt eszközökön, de a fal simaságát végső soron a glettanyagok határozzák meg.

A magas minőségű termékekkel gyorsan és kényelmesen lehet dolgozni függetlenül attól, hogy mélyebb hibákat szeretnénk eltüntetni vagy csak vékonyabb repedéseket. A felkenést követően gyorsan megszáradnak, utána jól csiszolhatóak, illetve kellőképpen tömörek és ellenállóak lesznek, ezzel tökéletes alapot képezve a festésnek. 

Glettek beltéren

A “Glettek beltérben” alkategóriában azokat a termékeket találod, amik remek választásnak bizonyulnak a házon belüli munkavégzés során. Ha tehát valamelyik helyiséget szeretnéd kifesteni, és ebből a célból szeretnéd eltüntetni a fal hibáit, egyenetlenségeit, akkor itt bátran keresgélhetsz. Amennyiben így teszel, akkor a Baumit, a Rigips és a Polifarbe márkájú beltéri glettek közül választhatsz, amikkel garantáltan nem fogsz mellé nyúlni.

Glettek kültéren

A “Glettek kültéren” alkategóriában akkor érdemes nézelődnöd, ha a javítandó falfelület szabadtéren található. Ha tehát például a homlokzatot szeretnéd glettelni, akkor itt jó helyen jársz. Itt a Baumit Glemabrillant glettanyagot tudod megvásárolni, ami univerzális megoldást jelent, ugyanis nemcsak kint, hanem bent is alkalmazható. 

Szórható, kész glettek beltéren

Az előbb említett termékek, mint ahogy a glettek nagy többsége, por állagban kaphatók, vagyis használat előtt a megfelelő arányban fel kell hígítani vízzel. Nálunk azonban nemcsak ezeket a típusú glettanyagokat tudod megvásárolni, hanem azokat is, amik már felhasználásra kész állapotban vannak. 

Ezeket a termékeket a “Szórható, kész glettek beltéren” alkategóriában találod. Ami a márkákat illeti, itt a Polifarbe, a Baumit, valamint a Valmor által kifejlesztett glettanyagok érhetőek el, amiket elsősorban beltéren tudsz használni.

Ha bármilyen kérdésed felmerülne nézelődés közben, akkor ne hezitálj! Bátran keress minket, az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában. Az elérhetőségeinket az oldalunk alján vagy pedig a fenti menüsávban találod.