A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Glettek

Amikor napirendre kerülnek a különböző felújítással kapcsolatos munkák, akkor természetesen a falfestés sem maradhat ki a sorból. Mielőtt azonban belevágnánk, szükség van a megfelelő típusú glettek használatára is, ugyanis azokkal tudjuk eltüntetni a falról a kisebb-nagyobb hibákat, egyenetlenségeket.

A glettelés lényegében nem más, mint a glettanyag precíz felvitele a falra annak érdekében, hogy teljesen simává tegyük a felületét. Miután az utolsó lépéssel, a csiszolással is végeztünk, el is kezdhetünk festeni. A kérdés csak az, hogy milyen gletteket érdemes használni a munkához?

Rendezés:

A webshopunk kínálatával azoknak szeretnénk kedvezni, akik épp a felújítási, átépítési munkák előtt állnak. Ilyenkor ugyanis nagy segítséget jelent, ha a megfelelő minőségű munkaeszközöket, illetve alapanyagokat egy helyről lehet beszerezni. Ez természetesen abban az esetben is igaz, ha a gyorsan és eredményesen használható glettek nyomába eredünk. 

Mielőtt bemutatnánk a kínálatunkat, előbb nézzük meg, hogy miért fontos a jó minőségű termékek használata!

Miért fontos a jó minőségű glettek használata?

Bármilyen munkát is végzünk, nagyon fontos, hogy a megfelelő alapanyagokat használjunk, elvégre csak így érhetjük el azt a végeredményt, amit elképzeltünk. Gletteléskor természetesen sok múlik az általunk használt eszközökön, de a fal simaságát végső soron a glettanyagok határozzák meg.

A magas minőségű termékekkel gyorsan és kényelmesen lehet dolgozni függetlenül attól, hogy mélyebb hibákat szeretnénk eltüntetni vagy csak vékonyabb repedéseket. A felkenést követően gyorsan megszáradnak, utána jól csiszolhatóak, illetve kellőképpen tömörek és ellenállóak lesznek, ezzel tökéletes alapot képezve a festésnek. 

Glettek beltéren

A “Glettek beltérben” alkategóriában azokat a termékeket találod, amik remek választásnak bizonyulnak a házon belüli munkavégzés során. Ha tehát valamelyik helyiséget szeretnéd kifesteni, és ebből a célból szeretnéd eltüntetni a fal hibáit, egyenetlenségeit, akkor itt bátran keresgélhetsz. Amennyiben így teszel, akkor a Baumit, a Rigips és a Polifarbe márkájú beltéri glettek közül választhatsz, amikkel garantáltan nem fogsz mellé nyúlni.

Glettek kültéren

A “Glettek kültéren” alkategóriában akkor érdemes nézelődnöd, ha a javítandó falfelület szabadtéren található. Ha tehát például a homlokzatot szeretnéd glettelni, akkor itt jó helyen jársz. Itt a Baumit Glemabrillant glettanyagot tudod megvásárolni, ami univerzális megoldást jelent, ugyanis nemcsak kint, hanem bent is alkalmazható. 

Szórható, kész glettek beltéren

Az előbb említett termékek, mint ahogy a glettek nagy többsége, por állagban kaphatók, vagyis használat előtt a megfelelő arányban fel kell hígítani vízzel. Nálunk azonban nemcsak ezeket a típusú glettanyagokat tudod megvásárolni, hanem azokat is, amik már felhasználásra kész állapotban vannak. 

Ezeket a termékeket a “Szórható, kész glettek beltéren” alkategóriában találod. Ami a márkákat illeti, itt a Polifarbe, a Baumit, valamint a Valmor által kifejlesztett glettanyagok érhetőek el, amiket elsősorban beltéren tudsz használni.

Ha bármilyen kérdésed felmerülne nézelődés közben, akkor ne hezitálj! Bátran keress minket, az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában. Az elérhetőségeinket az oldalunk alján vagy pedig a fenti menüsávban találod.