A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Tisztítószerek és vegyi anyagok

Bármilyen szakipari munkába is kezdünk bele annak érdekében, hogy átalakítsuk, vagy felújítsuk az otthonunkat, van egy fontos lépés, amit nem hagyhatunk ki. Ez nem más, mint a különböző felületek megtisztítása, melyhez remek megoldást kínálnak a minőségi tisztítószerek.

Az általunk kínált készítmények a mindennapokban is hasznosak lehetnek, nem csak felújításkor. Legyen szó rozsdáról, vízkőről, algáról, illetve matricák, címkék, ragasztószalagok okozta ragacsos foltokról vagy egyéb makacs szennyeződésekről, nálunk megtalálod azt a terméket, amivel gyorsan és egyszerűen meg tudod tisztítani az adott tárgyat vagy felületet.

Rendezés:

A munkafolyamat egyik fontos lépése: a tisztítás

Könnyen előfordulhat, hogy az építkezés vagy a felújítási munkálatok során bekoszolódik a burkolat, amit végül alaposan meg kell tisztítanunk. Ha a csempék között lévő fugák elszíneződnek, vagy piszkosak lesznek, akkor is fontos, hogy a megfelelő készítmények alkalmazásával eltávolítsuk a szennyeződéseket.

Ugyanez igaz akkor is, ha például a glettelés, festés előtt leragasztott ragasztószalagokat vagy a felületeken lévő matricákat, címkéket szeretnénk eltávolítani, de azok ragacsos foltot hagynak maguk után. A hatékony takarításra alkalmas termékek jelentősége vitathatatlan, nem véletlenül szerepelnek webáruházunkban az eszközök és segédanyagok között.

Tisztítószerek a kínálatunkban

Kínálatunkban megtalálható a cementfátyol eltávolító, amely egy savtartalmú, speciális tisztítószer. Használatával hatékonyan eltávolítható a cementfátyol, a cement- és habarcsmaradvány, a salétromnyom, a rozsda, a vízkő, de az algák és a moszatok eltüntetésére is bevethető. 

A fugatisztító remek megoldást kínál a természetes vagy mesterséges ásványi anyagból készült fugák megtisztítására, fehérítésére. Ez egy savmentes készítmény, így márvány- és gránitfelületekre is alkalmazható. Speciális összetételének köszönhetően a szerves és szervetlen anyagok ellen is hatásos.

Ha matrica, gumiragasztó, ragasztószalag, kenőanyag, kátrány, olaj vagy egyéb makacs folt eltávolítása a cél, akkor a matricaeltávolító lesz a megfelelő választás. Szinte bármilyen felületen hatékonyan alkalmazható. A ragasztó- és matricaeltávolító készítményünket a szélvédő, valamint a karosszéria megtisztításához is ajánljuk. A termék segítségével hatékonyan eltávolíthatóak a papíralapú matricák, címkék, ragasztószalag-maradványok és egyéb ragacsos szennyeződések.

A nálunk kapható sírkőtisztító egy savmentes szer, amivel könnyedén meg lehet tisztítani a sírkő felületét. A különböző szerves szennyeződések, moha, alga és madárpiszok eltávolítására is alkalmas, de a por beszívódásából eredő elkoszolódás, beszürkülés ellen is hatásos.

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott termékeket?

Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy a termékek keresése, valamint azok beszerzése is könnyű és gyors legyen, hiszen jól tudjuk, hogy sokszor kevés idő jut a vásárlásra.

A rendelés leadásához először is bele kell helyezned a kiválasztott tisztítószereket a virtuális kosaradba. Ezt nagyon egyszerűen úgy tudod megtenni, hogy megadod a mennyiséget, majd rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra. A felugró ablakban válaszd a “Tovább a kosárhoz” lehetőséget, ha tovább már nem szeretnél nézelődni.

Ezt követően már csak a rendeléshez szükséges személyes adatokat kell megadnod, illetve ki kell választanod a fizetés és a szállítás módját. Ha ezzel is megvagy, akkor véglegesíteni kell a vásárlást, a csomagod pedig hamarosan megérkezik az általad megadott szállítási címre.