Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mérőszerszámok

Bármilyen felújítási vagy átépítési munka is kerül napirendre, minden esetben nélkülözhetetlen a különböző mérőszerszámok használata. A segítségükkel ugyanis lehetőségünk van arra, hogy pontos méréseket végezzünk, és precízen meghatározzuk a felületek, tárgyak hosszát, szélességét, távolságát vagy egyéb jellemzőit. 

A felújítási projektek alkalmával gyakran előfordul, hogy szükség van épületszerkezeti elemek kialakítására, új bútorok elhelyezésére. Ebben az esetben ezeknek a szerszámoknak a használatával meghatározhatjuk, hogy azok elférnek-e az adott helyiségben, és ha igen, akkor pontosan hova és hogyan lehet beilleszteni őket.

Rendezés:

Amennyiben minőségi mérőeszközökre van szükséged, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod őket. Ugyanúgy, ahogy minden más fontos szerszámot, illetve alapanyagot is, ami egy lakásfelújítás vagy otthoni barkácsolás során kellhet. 

Ebben a termékkategóriánkban megtalálod a mérőszalagokat, a zsinórfesték utántöltőket, de vízmérték megvásárlására is lehetőséged nyílik. Mielőtt részletesebben is bemutatnánk a kínálatunkat nézzük, miért annyira fontos, hogy precíz méréseket végezzünk munkavégzéskor!

Miért fontos a mérőszerszámok használata?

Amikor felújítjuk, vagy átépítjük a lakásunkat vagy valamelyik helyiséget, akkor számos olyan feladat kerülhet napirendre, amiket csak akkor tudunk megfelelően elvégezni, ha lemérjük a felületeket vagy a felhasználásra kerülő alapanyagokat.

Tipikusan ilyen munkafolyamat például a burkolás, amelynek során oda kell figyelnünk arra, hogy a burkolólapokat a megfelelő méretben vágjuk el. Ugyanakkor említhetnénk a tapétázást is, hiszen ez esetben is meg kell mérnünk annak a falfelületnek a szélességét, magasságát, ahova felkerül majd a tapéta.

A nyílászárók beépítésénél le kell mérnünk az ajtók, ablakok méretét, a gipszkartonfal szerelésénél pedig meg kell határoznunk a helyiség vagy a leválasztani kívánt terület nagyságát.

A sort még hosszasan lehetne folytatni, ugyanis majdnem minden munkafolyamat során fontos, hogy kéznél legyenek a megfelelő mérőszerszámok.

Milyen mérőszerszámokat találsz a kínálatunkban?

A mérőszalag tulajdonképpen a legelterjedtebb mérőeszközök egyike, így természetesen a mi kínálatunkban is szerepelnek a Schuller Eh’Klar által gyártott Go, illetve GO PRO változatok. A milliméter beosztásnak köszönhetően lehetővé teszik, hogy rendkívül precíz méréseket végezzünk velük.

Maga a szalag erős, ellenálló, könnyen kihúzható, illetve visszaengedhető, sőt még egy stopperrel, illetve egy övcsíptetővel is fel van szerelve, ami még kényelmesebbé teszi a méréseket.

Ha egy megbízhatóan használható vízmértéket keresel, amivel le tudod ellenőrizni, hogy a falak, az alapzatok, illetve az egyéb épületelemek vízszintesek-e, akkor a Schuller Eh’Klar márkájú 60 cm-es széles változat ideális választás lehet számodra.

Hogyan tudod leadni a rendelésedet?

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy könnyű legyen az informálódás, a termékek keresése, illetve azok megvásárlása. Amennyiben a virtuális kosaradba helyezted a kiválasztott mérőszerszámokat, már csak pár kattintás választ el attól, hogy leadd a rendelésedet. 

Azt követően, hogy rákattintasz a “kosárba” feliratú gombra, a rendszer automatikusan a kosár- majd pedig a pénztároldalra visz. Itt meg kell adnod az adataidat, illetve ki kell választanod a szállítási és a fizetési módot. 

Ha ezzel is megvagy, akkor már csak a rendelésed visszaigazolása van hátra. Amennyiben ez is megtörténik, akkor onnantól számolva pár napon belül meg is érkezik a csomagod az általad megadott kiszállítási címre.