A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Mérőszerszámok

Bármilyen felújítási vagy átépítési munka is kerül napirendre, minden esetben nélkülözhetetlen a különböző mérőszerszámok használata. A segítségükkel ugyanis lehetőségünk van arra, hogy pontos méréseket végezzünk, és precízen meghatározzuk a felületek, tárgyak hosszát, szélességét, távolságát vagy egyéb jellemzőit. 

A felújítási projektek alkalmával gyakran előfordul, hogy szükség van épületszerkezeti elemek kialakítására, új bútorok elhelyezésére. Ebben az esetben ezeknek a szerszámoknak a használatával meghatározhatjuk, hogy azok elférnek-e az adott helyiségben, és ha igen, akkor pontosan hova és hogyan lehet beilleszteni őket.

Rendezés:

Amennyiben minőségi mérőeszközökre van szükséged, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis megtalálod őket. Ugyanúgy, ahogy minden más fontos szerszámot, illetve alapanyagot is, ami egy lakásfelújítás vagy otthoni barkácsolás során kellhet. 

Ebben a termékkategóriánkban megtalálod a mérőszalagokat, a zsinórfesték utántöltőket, de vízmérték megvásárlására is lehetőséged nyílik. Mielőtt részletesebben is bemutatnánk a kínálatunkat nézzük, miért annyira fontos, hogy precíz méréseket végezzünk munkavégzéskor!

Miért fontos a mérőszerszámok használata?

Amikor felújítjuk, vagy átépítjük a lakásunkat vagy valamelyik helyiséget, akkor számos olyan feladat kerülhet napirendre, amiket csak akkor tudunk megfelelően elvégezni, ha lemérjük a felületeket vagy a felhasználásra kerülő alapanyagokat.

Tipikusan ilyen munkafolyamat például a burkolás, amelynek során oda kell figyelnünk arra, hogy a burkolólapokat a megfelelő méretben vágjuk el. Ugyanakkor említhetnénk a tapétázást is, hiszen ez esetben is meg kell mérnünk annak a falfelületnek a szélességét, magasságát, ahova felkerül majd a tapéta.

A nyílászárók beépítésénél le kell mérnünk az ajtók, ablakok méretét, a gipszkartonfal szerelésénél pedig meg kell határoznunk a helyiség vagy a leválasztani kívánt terület nagyságát.

A sort még hosszasan lehetne folytatni, ugyanis majdnem minden munkafolyamat során fontos, hogy kéznél legyenek a megfelelő mérőszerszámok.

Milyen mérőszerszámokat találsz a kínálatunkban?

A mérőszalag tulajdonképpen a legelterjedtebb mérőeszközök egyike, így természetesen a mi kínálatunkban is szerepelnek a Schuller Eh’Klar által gyártott Go, illetve GO PRO változatok. A milliméter beosztásnak köszönhetően lehetővé teszik, hogy rendkívül precíz méréseket végezzünk velük.

Maga a szalag erős, ellenálló, könnyen kihúzható, illetve visszaengedhető, sőt még egy stopperrel, illetve egy övcsíptetővel is fel van szerelve, ami még kényelmesebbé teszi a méréseket.

Ha egy megbízhatóan használható vízmértéket keresel, amivel le tudod ellenőrizni, hogy a falak, az alapzatok, illetve az egyéb épületelemek vízszintesek-e, akkor a Schuller Eh’Klar márkájú 60 cm-es széles változat ideális választás lehet számodra.

Hogyan tudod leadni a rendelésedet?

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy könnyű legyen az informálódás, a termékek keresése, illetve azok megvásárlása. Amennyiben a virtuális kosaradba helyezted a kiválasztott mérőszerszámokat, már csak pár kattintás választ el attól, hogy leadd a rendelésedet. 

Azt követően, hogy rákattintasz a “kosárba” feliratú gombra, a rendszer automatikusan a kosár- majd pedig a pénztároldalra visz. Itt meg kell adnod az adataidat, illetve ki kell választanod a szállítási és a fizetési módot. 

Ha ezzel is megvagy, akkor már csak a rendelésed visszaigazolása van hátra. Amennyiben ez is megtörténik, akkor onnantól számolva pár napon belül meg is érkezik a csomagod az általad megadott kiszállítási címre.