A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Gyerek tapéták

Ha fel szeretnéd dobni a gyerekszobát, akkor a gyerektapéták remek alternatívát kínálnak erre. Ezek a termékek több szempontból is előnyös választásnak bizonyulnak. Egyrészt azért, mert nagyon különleges végeredményt lehet elérni velük, függetlenül attól, hogy mekkora alapterületű gyerekszobáról van szó. 

Másrészt pedig azért, mert nagyon egyszerűen fel lehet helyezni őket a falra. Amikor pedig váltani szeretnél, akkor ugyanolyan könnyen le is tudod szedni. Ráadásul nagyon sokféle különböző mintájú gyerektapéta áll rendelkezésedre, így az ízlésednek megfelelően tudsz választani. 

Rendezés:

Nálunk, a Bíborfesték Üzletház webshopjában minden fontos alapanyagot és munkaeszközt megtalálsz, amire az otthonod átalakítása, felújítása során szükséged lehet. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a falakat is ki szeretnénk dekorálni annak érdekében, hogy a helyiségekben kellemes atmoszférát teremtsünk, ehhez tapéták és díszlécek széles választékával várunk. 

Ha ezt a gyerekszobában szeretnénk megtenni, akkor érdemes gyerektapétákban gondolkodni. Azokkal ugyanis nagyon egyszerűen megteremthetjük azt a hangulatot, amire a többi kiegészítővel szépen rá tudunk erősíteni, ezzel egységes végeredményt elérve.

Milyen gyerektapéták találhatók nálunk?

Kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy a webshopunkban kizárólag minőségi termékeket kínáljunk. Nincs ez másképp a gyerektapéták esetében sem, számunkra ugyanis nagyon fontos, hogy a vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek. 

Alapvetően két nagy csoportba lehet sorolni őket, az egyik a My Kingdom, a másik pedig a Pippo termékcsalád. Mindkét kategóriában olyan tapétákat találsz, amikkel minőségi végeredményt érhetsz el. A rajtuk szereplő színek és minták bármelyik gyerekszobába tökéletes választásnak bizonyulnak. Legfeljebb csak azt kell szem előtt tartanod, hogy fiad vagy lányod van, illetve, hogy milyen motívumokat szeret a legjobban. 

Ha a “My Kingdom” feliratú alkategóriára kattintasz, akkor a gyerektapéták egészen különleges változatai tárulnak eléd. Vannak olyan változatok, amikkel egy várost tudsz megjeleníteni a falon, de ezek mellett a felhőket ábrázoló típusok is rendelkezésre állnak.

A mezei virágokat, illetve erdei állatokat megjelenítő fajtákkal is nagyon hangulatos végeredményt érhetsz el. Végül, de nem utolsósorban ott vannak az egyszínű és az apró pöttyös gyerektapéták is. 

A “Pippo” feliratú alkategória is bővelkedik a szebbnél szebb tapétákban. Igazi különlegesség, amin felhőkön utazó állatokat látunk, de az apró hangjegyeket megjelenítő változat is nagyon aranyos. Itt olyan típusokat is találsz, amiken a dzsungel világa elevenedik meg vagy amiken csodaszép hőlégballonok jelennek meg.

Ebben a kategóriában is találsz apró mintás tapétákat, a rajtuk szereplő minták között a csillagok, virágok és pöttyök is szerepelnek. Ami pedig a színválasztékot illeti, itt is többféle kombináció közül lehet választani.

Mi alapján tudsz keresni?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél, akkor nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket. Ez esetben célszerű a weboldalunk szűrő funkcióját használni, itt ugyanis be tudod állítani azokat a paramétereket, amik fontosak számodra. Ezt követően pedig a rendszer csak azokat a tapétákat listázza ki neked, amik megfelelnek az általad megadott feltételeknek. 

Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt találod a lehetőségeket. Először is ki tudod választani, hogy pontosan milyen árnyalatú tapétákat szeretnél látni. Többek között a fehér, a kék és a rózsaszín közül is választhatsz. 

Ez alatt látsz egy csúszkát is, ahol be tudod állítani a számodra ideális árintervallumot. Csak mozgasd a jobb és bal oldalát a megfelelő összegekig. A találatok között pedig keress kedvedre, és találd meg a tökéletes gyerek tapétát!