A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Javítótapaszok ,tömítőanyagok

A lakásunk szépítése, átalakítása során sokféle munkafolyamat napirendre kerülhet, így az is nagyon változatos lehet, hogy milyen termékekre van szükségünk. Sok esetben jó, ha kéznél vannak a javítótapaszok, tömítőanyagok is. 

Ezeket az alapanyagokat arra fejlesztették ki, hogy a használatukkal hatékonyan ki lehessen tölteni a hézagokat, lyukakat, illetve el lehessen tüntetni a kisebb-nagyobb egyenetlenségeket. Ha ugyanis ezt megtesszük, akkor utána sokkal szebb, tartósabb végeredményt tudunk elérni a festéssel.

Rendezés:

A kínálatunkban minden fontos alapanyagot és munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy kényelmesen, gyorsan tudj dolgozni, és a végeredmény tekintetében se legyen okod panaszra.

Az egyik legnagyobb termékkategóriánk a kiváló minőséget képviselő festékek, melyek között a fára használható festékek is megtalálhatók. Ezeken belül szerepelnek a javítótapaszok, tömítőanyagok.

Mielőtt bemutatnánk kicsit részletesebben is a kínálatunkat, nézzük meg, hogy miért lehet szükség ezeknek a termékeknek a használatára!

Miért lehet szükség a javítótapaszok, tömítőanyagok alkalmazására?

A fából készült tárgyak, felületek különösen nagy figyelmet igényelnek, hiszen a fa élő anyag, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagyon érzékenyen reagál a külső tényezőkre, például a csapadékra, az UV-sugárzásra, de még a penészesedés és a farágó bogarak is veszélyt jelentenek rá.

Éppen ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően kezeljük, akkor is, ha új, és akkor is, ha régi fafelületről van szó. Ennek során pedig szükség lehet az egyenetlenségek, hibák eltüntetésére is, amire remek megoldást kínálnak a javítótapaszok, tömítőanyagok.

A Trinát mestertapasz fa- és fémfelületekre is kiváló

A kínálatunkban megtalálod a Trinát mestertapaszt, ami 200 ml, 0,5 l és 1 l-es kiszerelésben is elérhető. Ez egy alkidgyanta-kötőanyagú termék, ami fehér, matt, kemény, kiválóan csiszolható felületet eredményez.

Nemcsak fa-, hanem fémfelületekre is eredményesen felhordható, oldószeres és vizes bázisú festékek alá egyaránt használható. Remekül kitölti a felületi egyenetlenségeket, gyorsan megszárad és vízálló. A felhordása egy rétegben történik max. 0,2 mm-es vastagságban. 

Felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a termék felhígítására. Spatulával vagy pedig kenőkéssel ajánlott a felhordása, miután alaposan elkevertük, és a felületet is precízen előkészítettük.

Add le a rendelésed, és indulhat is a munka!

A javítási munkákat nem jó sokáig halogatni, így ha rátalálsz a megfelelő termékre a javítótapaszok, tömítőanyagok között, akkor minél hamarabb add le a rendelésed! Nálunk ezt nagyon egyszerűen és kényelmesen tudod megtenni. A folyamatot úgy tudod elindítani, hogy megadod a kívánt mennyiséget, majd rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra.

Ezt követően a kiválasztott termék a virtuális kosaradba kerül, ahol egy rövid összegzést láthatsz. Ha itt mindent rendben találsz - termék mennyisége, vételára, szállítás ideje, várható költsége -, akkor egy kattintással menj tovább a pénztároldalra, add meg a rendeléshez szükséges adataidat, és véglegesítsd a vásárlásodat.

Ha ezzel is megvagy, akkor már csak pár napot kell várnod, hogy megérkezzen a csomagod az általad megadott szállítási címre. Ha pedig ez megtörténik, akkor indulhat is a munka! Kérdésed van a termékeinkkel vagy a vásárlás menetével kapcsolatban? Akkor keress fel minket az elérhetőségeinken, készségesen válaszolunk!