A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

PIPPO

Időnként érdemes a gyerekszobát kicsit átalakítani, felújítani annak érdekében, hogy esztétikus legyen. Nem kell nagy dolgokra gondolni, az olyan egyszerű, mégis nagyszerű módszerekkel is kihozhatjuk belőle a maximumot, mint a PIPPO tapéták használata. Elég csak egy pillantást vetned a kínálatunkra, hogy lásd milyen csodaszép színekbe, mintákba öltöztetheted a falakat. 

Tulajdonképpen csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy melyik tapétával dekorálod a falakat, s ezáltal milyen stílust, hangulatot varázsolsz a csemetéd birodalmában. Egy biztos: ha különleges végeredményt szeretnél elérni a magas minőségű, esztétikus, ugyanakkor tartós tapétákkal, akkor nálunk megtalálod, amit keresel. 

Rendezés:

A webáruházunk kínálatában minden fontos alapanyag, illetve munkaeszköz szerepel, amire szükség lehet egy helyiség felújítása vagy átalakítása során. Ez még abban az esetben is igaz, ha történetesen a gyerekszoba az, amit egy kicsit fel akarsz dobni. 

Ha az egyszerűen kivitelezhető megoldásokat részesíted előnyben, akkor a különleges gyerektapétákkal garantáltan nem nyúlsz mellé. Ebben a termékkategóriánkban a PIPPO márkájú változatokat találod, amik többféle kivitelben is elérhetőek nálunk.

Miért jó tapétával dekorálni a gyerekszobát?

Az egyik legnagyobb érv, ami a gyerekszoba tapéták mellett szól nem más, mint az, hogy nagyon egyszerű, mégis szuper lehetőséget ad a dekorálásra anélkül, hogy közben bármilyen nagyobb átalakítást kellene végeznünk. 

A PIPPO tapéták a hátoldalukon egyszerűen felragaszthatók a falra, amit komolyabb szaktudás nélkül is meg tudunk tenni. Utána pedig csodaszép végeredményre számíthatunk, függetlenül attól, hogy egy vagy több falrészt fedünk-e be velük.

A tapétákkal nagyon különleges atmoszférát teremthetünk a gyerekszobában, ennek köszönhetően pedig sokkal kreatívabbá, a csemeténk számára szórakoztatóbbá tehetjük a kinézetét. Ha pedig évek múlva megunja, akkor a tapétákat egyszerűen eltávolíthatjuk, újakra cserélhetjük. 

Milyen PIPPO tapétákat találsz nálunk?

A PIPPO tapéták számos különböző kivitelben elérhetőek a kínálatunkban. Ami a mintájukat illeti, vannak csíkos, nagy, illetve apró pöttyös változatok, de ezek mellett megtalálhatók azok a típusok is, amiken felhők, csillagok, repülők, hőléggömbök, virágok, hangjegyek vagy égitesteken alvó állatfigurák szerepelnek. 

A rajtuk szereplő színek is nagyon sokfélék, többek között a zöld, a türkiz, a sárga, a rózsaszín, a narancssárga, a kék és a fehér is megjelenik a tapétákon. Legyen szó lány- vagy fiúszobáról, bármelyikbe megtalálhatod azokat a változatokat, amik szépen beleillenek. 

Hol találod a legfontosabb információkat?

Amennyiben a termékekkel kapcsolatos jellemzőkre, adatokra vagy kíváncsi, akkor keresd fel a termékadatlapot, ott ugyanis minden fontos információt feltüntettünk. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy rákattintasz a tapéta nevére vagy a mellette lévő illusztrációra. 

Először egy rövid, de annál informatívabb leírást találsz, ami az általad kiválasztott PIPPO gyerekszoba tapétáról szól. Ha viszont kicsit lejjebb görgetsz a kurzorral, akkor a “leírás és paraméterek” résznél további adatokat olvashatsz. Többek között a termék méretéről, fényállóságáról, moshatóságáról, mintájáról és stílusáról is tájékozódhatsz. 

Ha pedig bármilyen kérdésed felmerül, akkor bátran fordulhatsz hozzánk a weboldalunk tetején, illetve a “kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeinken.