Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PIPPO

Időnként érdemes a gyerekszobát kicsit átalakítani, felújítani annak érdekében, hogy esztétikus legyen. Nem kell nagy dolgokra gondolni, az olyan egyszerű, mégis nagyszerű módszerekkel is kihozhatjuk belőle a maximumot, mint a PIPPO tapéták használata. Elég csak egy pillantást vetned a kínálatunkra, hogy lásd milyen csodaszép színekbe, mintákba öltöztetheted a falakat. 

Tulajdonképpen csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy melyik tapétával dekorálod a falakat, s ezáltal milyen stílust, hangulatot varázsolsz a csemetéd birodalmában. Egy biztos: ha különleges végeredményt szeretnél elérni a magas minőségű, esztétikus, ugyanakkor tartós tapétákkal, akkor nálunk megtalálod, amit keresel. 

Rendezés:

A webáruházunk kínálatában minden fontos alapanyag, illetve munkaeszköz szerepel, amire szükség lehet egy helyiség felújítása vagy átalakítása során. Ez még abban az esetben is igaz, ha történetesen a gyerekszoba az, amit egy kicsit fel akarsz dobni. 

Ha az egyszerűen kivitelezhető megoldásokat részesíted előnyben, akkor a különleges gyerektapétákkal garantáltan nem nyúlsz mellé. Ebben a termékkategóriánkban a PIPPO márkájú változatokat találod, amik többféle kivitelben is elérhetőek nálunk.

Miért jó tapétával dekorálni a gyerekszobát?

Az egyik legnagyobb érv, ami a gyerekszoba tapéták mellett szól nem más, mint az, hogy nagyon egyszerű, mégis szuper lehetőséget ad a dekorálásra anélkül, hogy közben bármilyen nagyobb átalakítást kellene végeznünk. 

A PIPPO tapéták a hátoldalukon egyszerűen felragaszthatók a falra, amit komolyabb szaktudás nélkül is meg tudunk tenni. Utána pedig csodaszép végeredményre számíthatunk, függetlenül attól, hogy egy vagy több falrészt fedünk-e be velük.

A tapétákkal nagyon különleges atmoszférát teremthetünk a gyerekszobában, ennek köszönhetően pedig sokkal kreatívabbá, a csemeténk számára szórakoztatóbbá tehetjük a kinézetét. Ha pedig évek múlva megunja, akkor a tapétákat egyszerűen eltávolíthatjuk, újakra cserélhetjük. 

Milyen PIPPO tapétákat találsz nálunk?

A PIPPO tapéták számos különböző kivitelben elérhetőek a kínálatunkban. Ami a mintájukat illeti, vannak csíkos, nagy, illetve apró pöttyös változatok, de ezek mellett megtalálhatók azok a típusok is, amiken felhők, csillagok, repülők, hőléggömbök, virágok, hangjegyek vagy égitesteken alvó állatfigurák szerepelnek. 

A rajtuk szereplő színek is nagyon sokfélék, többek között a zöld, a türkiz, a sárga, a rózsaszín, a narancssárga, a kék és a fehér is megjelenik a tapétákon. Legyen szó lány- vagy fiúszobáról, bármelyikbe megtalálhatod azokat a változatokat, amik szépen beleillenek. 

Hol találod a legfontosabb információkat?

Amennyiben a termékekkel kapcsolatos jellemzőkre, adatokra vagy kíváncsi, akkor keresd fel a termékadatlapot, ott ugyanis minden fontos információt feltüntettünk. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy rákattintasz a tapéta nevére vagy a mellette lévő illusztrációra. 

Először egy rövid, de annál informatívabb leírást találsz, ami az általad kiválasztott PIPPO gyerekszoba tapétáról szól. Ha viszont kicsit lejjebb görgetsz a kurzorral, akkor a “leírás és paraméterek” résznél további adatokat olvashatsz. Többek között a termék méretéről, fényállóságáról, moshatóságáról, mintájáról és stílusáról is tájékozódhatsz. 

Ha pedig bármilyen kérdésed felmerül, akkor bátran fordulhatsz hozzánk a weboldalunk tetején, illetve a “kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeinken.