A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Nyelek

Annak érdekében, hogy a falfestés minden tekintetben az igényeinknek megfelelő legyen, nagyon fontos, hogy a megfelelő szerszámokkal történjen a munkavégzés. Az ezen az oldalon beszerezhető nyelek, melyekre felhelyezhető a kívánt festőhenger, meghosszabbíthatják meglévő készleteink élettartamát.

A hengerekkel nagyon kényelmesen, gyorsan és hatékonyan tudunk dolgozni. Különösen igaz ez a nagyobb, egybefüggő falfelületekre, melyek esetében gyorsan el tudjuk oszlatni velük a festéket. A nyelek, s ennek megfelelően a hengerek is kaphatóak kisebb méretben, így a nehezebben hozzáférhető helyeken is tudjuk alkalmazni őket.

Rendezés:

A lakásfelújítás során bármilyen munkafolyamat is kerül napirendre, azt kiemelt figyelemmel, precízen, a megfelelő anyagok és munkaeszközök használatával kell elvégezni. Az egyik leggyakoribb feladat a falfestés, illetve a tapétázás, éppen ezért nagy választékban kínáljuk az alapanyagokat. Azok mellett pedig változatos kivitelben megtalálhatóak a festő- és tapétázószerszámok is webáruházunkban.

Miért fontosak a minőségi festőeszközök?

Amikor a lakásunk valamely részét ki akarjuk festeni, akkor a tökéletes végeredményre törekszünk. Ez azonban csak úgy fog sikerülni, ha magas minőséget képviselő festőeszközöket használunk.

A nyelek esetében például nagyon fontos, hogy könnyű legyen kézben fogni őket még akkor is, ha hosszú órákon keresztül dolgozunk velük. Ha a markolat illeszkedik a kezünkhöz, akkor sokkal kényelmesebben tudunk vele dolgozni.

Az is lényeges, hogy a hengert megfelelően lehessen rögzíteni a végére, ha ugyanis munkavégzés közben elmozdul a helyéről, vagy netán le is esik, akkor az a végeredményen is meg fog látszani. Arról nem beszélve, hogy magát a festés folyamatát is lassítja, ha mindig meg kell igazítanunk, vissza kell tennünk.

Mindezek mellett az sem mindegy, hogy milyen hosszú a nyél. A magasabban lévő falfelületek esetében célszerű hosszabb, akár teleszkópos kialakítással rendelkező változatokat használni. Azokkal ugyanis sokkal egyszerűbben, hatékonyabban és nem utolsósorban szebben tudunk festeni.

Milyen nyeleket kínálunk a festéshez?

Nálunk kizárólag magas minőséget képviselő, márkás nyeleket találsz, melyeket a Schuller Eh’Klar cég gyárt. Különböző kialakításban is szerepelnek a kínálatunkban, vannak 6, illetve 8 mm-es átmérővel rendelkező típusok is.

Ez utóbbiak magasfényű horgannyal bevont nyéllel és ergonomikus kialakítású fogantyúval rendelkeznek, alkalmazhatóak festő-, illetve fűtőtest-hengerekkel is. A kisebb átmérőjűek nyele szintén horganyzott, ezek kifejezetten az utóbbiakkal használhatóak.

A nyelekhez alumíniumból készülő, teleszkópos, hosszabbítható rudakat is kínálunk, melyek külső csavaros, illetve klikkes rögzítőmechanizmussal rendelkeznek.

Nálunk minden fontos eszközt megtalálsz

Bármilyen technikával is szeretnéd feldobni, dekoratívabbá tenni a belső terek falfelületeit, nálunk minden fontos eszközt beszerezhetsz a munkához.

A nyelek mellett megtalálod a festőhengereket, ecseteket, edényeket és lehúzó eszközöket is, de a szettek között is nézelődhetsz, ha egyszerre több mindenre is szükséged van. Csiszolók, spaklik, spatulyák, kefék, szikék, pengék - a webshopunkban ezek megrendelésére is lehetőség van.

Ha valamelyik termékről többet is meg szeretnél tudni, akkor tekintsd meg az adatlapját, ahol feltüntettük a legfontosabb paramétereket, jellemzőket. Valamelyik kérdésedre nem találod a választ? Akkor bátran keresd fel az ügyfélszolgálatunkat, a munkatársaink készségesen informálnak, és igény esetén segítenek a választásban is.