Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelek

Annak érdekében, hogy a falfestés minden tekintetben az igényeinknek megfelelő legyen, nagyon fontos, hogy a megfelelő szerszámokkal történjen a munkavégzés. Az ezen az oldalon beszerezhető nyelek, melyekre felhelyezhető a kívánt festőhenger, meghosszabbíthatják meglévő készleteink élettartamát.

A hengerekkel nagyon kényelmesen, gyorsan és hatékonyan tudunk dolgozni. Különösen igaz ez a nagyobb, egybefüggő falfelületekre, melyek esetében gyorsan el tudjuk oszlatni velük a festéket. A nyelek, s ennek megfelelően a hengerek is kaphatóak kisebb méretben, így a nehezebben hozzáférhető helyeken is tudjuk alkalmazni őket.

Rendezés:

A lakásfelújítás során bármilyen munkafolyamat is kerül napirendre, azt kiemelt figyelemmel, precízen, a megfelelő anyagok és munkaeszközök használatával kell elvégezni. Az egyik leggyakoribb feladat a falfestés, illetve a tapétázás, éppen ezért nagy választékban kínáljuk az alapanyagokat. Azok mellett pedig változatos kivitelben megtalálhatóak a festő- és tapétázószerszámok is webáruházunkban.

Miért fontosak a minőségi festőeszközök?

Amikor a lakásunk valamely részét ki akarjuk festeni, akkor a tökéletes végeredményre törekszünk. Ez azonban csak úgy fog sikerülni, ha magas minőséget képviselő festőeszközöket használunk.

A nyelek esetében például nagyon fontos, hogy könnyű legyen kézben fogni őket még akkor is, ha hosszú órákon keresztül dolgozunk velük. Ha a markolat illeszkedik a kezünkhöz, akkor sokkal kényelmesebben tudunk vele dolgozni.

Az is lényeges, hogy a hengert megfelelően lehessen rögzíteni a végére, ha ugyanis munkavégzés közben elmozdul a helyéről, vagy netán le is esik, akkor az a végeredményen is meg fog látszani. Arról nem beszélve, hogy magát a festés folyamatát is lassítja, ha mindig meg kell igazítanunk, vissza kell tennünk.

Mindezek mellett az sem mindegy, hogy milyen hosszú a nyél. A magasabban lévő falfelületek esetében célszerű hosszabb, akár teleszkópos kialakítással rendelkező változatokat használni. Azokkal ugyanis sokkal egyszerűbben, hatékonyabban és nem utolsósorban szebben tudunk festeni.

Milyen nyeleket kínálunk a festéshez?

Nálunk kizárólag magas minőséget képviselő, márkás nyeleket találsz, melyeket a Schuller Eh’Klar cég gyárt. Különböző kialakításban is szerepelnek a kínálatunkban, vannak 6, illetve 8 mm-es átmérővel rendelkező típusok is.

Ez utóbbiak magasfényű horgannyal bevont nyéllel és ergonomikus kialakítású fogantyúval rendelkeznek, alkalmazhatóak festő-, illetve fűtőtest-hengerekkel is. A kisebb átmérőjűek nyele szintén horganyzott, ezek kifejezetten az utóbbiakkal használhatóak.

A nyelekhez alumíniumból készülő, teleszkópos, hosszabbítható rudakat is kínálunk, melyek külső csavaros, illetve klikkes rögzítőmechanizmussal rendelkeznek.

Nálunk minden fontos eszközt megtalálsz

Bármilyen technikával is szeretnéd feldobni, dekoratívabbá tenni a belső terek falfelületeit, nálunk minden fontos eszközt beszerezhetsz a munkához.

A nyelek mellett megtalálod a festőhengereket, ecseteket, edényeket és lehúzó eszközöket is, de a szettek között is nézelődhetsz, ha egyszerre több mindenre is szükséged van. Csiszolók, spaklik, spatulyák, kefék, szikék, pengék - a webshopunkban ezek megrendelésére is lehetőség van.

Ha valamelyik termékről többet is meg szeretnél tudni, akkor tekintsd meg az adatlapját, ahol feltüntettük a legfontosabb paramétereket, jellemzőket. Valamelyik kérdésedre nem találod a választ? Akkor bátran keresd fel az ügyfélszolgálatunkat, a munkatársaink készségesen informálnak, és igény esetén segítenek a választásban is.