A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Zománcfesték

Amikor lakásfelújításra kerül sor, akkor nélkülözhetetlen a speciális tulajdonságokkal rendelkező alapanyagok használata, amik szép és tartós végeredményt tesznek lehetővé. Közéjük tartoznak a zománcfestékek is, amiket általában fémből készül felületekre szokás használni annak érdekében, hogy egy tartós, kopásálló, fényes vagy matt bevonatot hozzunk létre rajtuk ezáltal megfelelő védelmet biztosítva számukra.

A zománcfestékek természetesen a mi kínálatunkban is megtalálhatóak. Többféle márka, illetve típus közül választhatsz, így könnyen megtalálhatod azokat a változatokat, amiket a legmegfelelőbbnek érzel. 

Rendezés:

A webshopunk kínálatában minden fontos alapanyag, illetve munkaeszköz szerepel, amire szükség lehet a felújítási vagy átalakítási munkák során. Nálunk mindent egy helyen be tudsz szerezni a minőségi festékektől kezdve, a tapétákon, díszléceken át a glettanyagokig, de még a festéshez, burkoláshoz, gletteléshez való szerszámok, illetve a különböző segédanyagok is rendelkezésre állnak.

Ebben a termékkategóriában a zománcfestékeket találod, amiket kicsit részletesebben is bemutatunk, előtte azonban általánosságban mondunk néhány hasznos információt ezekről a nagyszerű alapanyagokról. 

Mik azok a zománcfestékek? 

A zománcfestékek speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, amik lehetővé teszik, hogy a fémből, illetve esetenként fából készült felületekre alkalmazzuk őket. Rendkívül tartós, ellenálló bevonatot lehet létrehozni velük, amire sem a kopás, sem a karcolódás, sem pedig a rozsdásodás nem jelent veszélyt, sőt még az időjárási elemeknek is nagymértékben ellen tud állni. 

A zománcbevonatok általában fényesek, de léteznek matt hatásúak is, amit például a nálunk is kapható Poli-Farbe Cellkolor matt zománcfesték használatával lehet elérni. A felületre történő felvitelük nagyon egyszerűen, komolyabb szaktudás nélkül megoldható. Különböző kivitelben készülnek, aminek köszönhetően nagyon sokoldalúan lehet használni őket.

Poli-Farbe Cellkolor zománcfestékek

Mint ahogy azt már említettük a Poli-Farbe termékcsalád matt zománcfestékét be tudod szerezni nálunk, de emellett a magas-, illetve a selyemfényű változat is elérhető. Ezek kivétel nélkül könnyen kezelhető, házon belül és azon kívül is alkalmazható festékek, amik fém-, valamint fafelületek festésére is alkalmasak. Az általuk létrehozott bevonat rendkívül tartós és nehezen gyulladó lesz, ráadásul többféle színben is elérhetőek. 

Factor padlózománc

Amennyiben hajópadlóra vagy parkettára szeretnél nagy ellenálló képességgel rendelkező, kopásálló bevonatot képezni, akkor a Factor padlózománc remek választásnak bizonyulhat. Ezt a festéket kerítésekre, garázsajtókra, sőt, még bútorokra, például asztalokra, padokra is nagy hatékonysággal lehet használni. Nemcsak fára, hanem falra, illetve betonra is felvihető. 

Prisma Color festéksprayk

Ha nem nagy egybefüggő felületeket szeretnél lefesteni, akkor a Prisma Color festéksprayk hasznodra válhatnak. Ezekkel a termékekkel ugyanis nagyon kényelmesen tudsz dolgozni, és a nehezen hozzáférhető helyek vagy a bonyolultabb formájú tárgyak, épületszerkezeti elemek is precízen lefesthetőek. Számos színben kaphatóak, többek között a karminvörös, a lombzöld, a kadmiumsárga és bordó viola árnyalatban is elérhető. 

Trinát zománcfesték

Magasfényű fémfelületek védelmére, színezésére tökéletes alternatívát kínál a Trinát zománcfesték, amit szintén meg tudsz vásárolni nálunk. Nemcsak fémre, hanem fára is használható, ez esetben késlelteti a faanyag korhadását.