A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Kézvédelem (kesztyűk)

Bármilyen szakipari munka elvégzésére vállalkozunk rendkívül fontos, hogy odafigyeljünk az egészségünkre, testi épségünkre. Ehhez pedig többek között a kézvédelem - kesztyűk használata is hozzátartozik. 

Nincs okod az aggodalomra, ha még nem szerezted be ezeket a kulcsfontosságú eszközöket, nálunk ugyanis többféle kivitelben is megtalálod őket. Nitril bevonatú, finom kötésű PU bevonatú, puha kecskebőrből készült kesztyűk - ezek mind szerepelnek a kínálatunkban. Válaszd ki azt, amelyikre szükséged van a munka elvégzéséhez, és biztosíts megfelelő védelmet a kezeidnek!

Rendezés:

Nálunk minden nélkülözhetetlen alapanyagot, illetve munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy gyorsan, kényelmesen és nem utolsósorban eredményesen tudj dolgozni. Mivel a munkavédelemre is kiemelten figyelni kell, ezért a különböző típusú munkaruhák és védőfelszerelések forgalmazásával is foglalkozunk.

Ezek között találod a kezeink védelmét biztosító munkavédelmi kesztyűket is, amik nagyon változatos kialakítással rendelkeznek. Mielőtt egy kicsit részletesebben is bemutatjuk a kínálatunkat, előbb fontosnak tartjuk tisztázni, hogy miért van akkora jelentősége a kézvédelemnek. Lássuk!

Miért fontos a kézvédelem? Kesztyűk használatával milyen előnyöket nyerhetünk?

Amikor sor kerül a különböző szakipari munkák elvégzésére, akkor gyakran dolgozunk olyan anyagokkal, amik a bőrünkkel érintkezve káros hatást gyakorolhatnak rá. Az erős vegyszerek, hígítók és más vegyi anyagok irritálhatják a bőrünket, hólyagokat, hámlást, kipirosodást, viszketést vagy akár égő érzést is okozhatnak. Sőt, az arra érzékenyebbeknél még akár komolyabb bőrgyulladásokat is előidézhetnek, amiket orvossal kell kezeltetni.

Nemcsak a vegyi anyagok jelenthetnek veszélyt a kezeinkre, hanem a különböző éles szerszámok használata is, azokkal ugyanis könnyen megsérthetjük magunkat. Gondolunk itt például a vágásokra, szúrásokra, horzsolásokra, mely balesetek ellen is megfelelő védelmet kell biztosítanunk a kezeink számára.

Mindezek mellett pedig azt is meg kell említenünk, hogy a túlságosan hideg levegő is káros lehet a kézbőrünkre, ugyanúgy, ahogy az elektromos árammal való érintkezés is. A megfelelő kialakítással rendelkező munkavédelmi kesztyűk lehetőséged adnak arra, hogy a felsorolt veszélyekkel szemben hatékonyan védekezzünk.

Nitril bevonatú munkavédelmi kesztyűk

A nitril bevonattal rendelkező kesztyűk használata nagy népszerűségnek örvend számos iparágban. A nitril guminak köszönhetően ugyanis képesek ellenállni az olajoknak, zsíroknak és a vegyi anyagoknak egyaránt.

Mivel egy erős, kopásálló anyagról van szó, ezért a mechanikai sérülésekkel - például vágásokkal - szemben is megbízhatóan védenek. Emellett kiválóan tapadnak és víztaszító tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Finom kötésű PU bevonattal rendelkező kesztyűk

A finom kötésnek köszönhetően a PU bevonatú kesztyűk kiválóan alkalmasak a precíz munkákra, ugyanis sokkal megbízhatóbban, könnyebben lehet fogni velük, mint a vastagabb, erősebb anyagú társaikkal.

Az ujjhegyeken, illetve a tenyér részen lévő poliuretán (PU) bevonat extra védelmet nyújt, de mivel rugalmas, ezért nem teszi keménnyé a kesztyűket. Könnyűek, kiválóan szellőznek, és adott esetben az elektrosztatikus kisülés kockázatát is csökkenthetik.

Puha, kecskebőrből készült kesztyűk

Ezek a típusú változatok is megbízható fogást és kényelmes használatot tesznek lehetővé, még hosszú időn keresztül is komfortos a viselésük. A kecskebőrnek hála jól tapadnak, kiváló hőszigetelő és vízlepergető képességgel rendelkeznek, illetve remekül szellőznek.