Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Élvédők

A munkavégzés során a különböző falfelületek, hőszigetelő rendszerek védelmét is biztosítani kell annak érdekében, hogy hosszú távon is tartós végeredményt érjünk el. Erre a célra szolgálnak többek között az élvédők is, amik többféle kialakításban - sima, illetve hálós kivitelben -, valamint különböző méretben is kaphatóak. 

Ha pont ezekre a termékekre van szükséged ahhoz, hogy például a gipszkartonból épített falak vagy a gondosan kialakított hőszigetelő rendszerek éleit megóvd az ütődésektől és egyéb sérülésektől, akkor a lehető legjobb helyen vagy. Az általunk kínált élvédőket ugyanis ebben a kategóriában találod.

Rendezés:

A lakásfelújítás alkalmával sok olyan feladat kerülhet napirendre, melyek elvégzéséhez elengedhetetlenek a speciális eszközök vagy segédanyagok. Éppen ezért a kínálatunkban ezek is megtalálhatóak az alapanyagok - mint például a festékek, , glettek, alapozók, aljzatkiegyenlítők - mellett.

Ezek használatával elérhető, hogy kellően tartós, ellenálló végeredményt érjünk el és elégedettek legyünk a munkánkkal ahelyett, hogy azt időpazarlásnak éreznénk. Többek között az élvédők alkalmazását sem szabad meg megspórolni, azoknak ugyanis rendkívül fontos funkciójuk van. 

Miért fontos az élvédők használata?

A lakásunk felújítása, átalakítása során sor kerülhet olyan munkafolyamatokra, mint amilyen például a gipszkarton falak építése vagy a homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása. Bármelyikről is legyen szó, az élek védelme kiemelt jelentőséggel bír, azokat ugyanis a megfelelő módon meg kell óvnunk az esetleges sérülésektől, rongálódástól.

Az alumínium, illetve a hálós PVC élvédő ebben nyújtanak hatékony és megbízható segítséget. Mivel kellően erős, nagy ellenálló képességű anyagokból készülnek, így hosszú távon is képesek védelmet nyújtani a falak, hőszigetelő rendszerek éleinek. Ugyanakkor nemcsak az oltalmat biztosítják, hanem esztétikailag is javítják a falak, homlokzatok megjelenését.

Milyen élvédőket találsz a kínálatunkban?

Nálunk a Schuller Eh’Klar által gyártott élvédőket tudod megvásárolni, amik magas minőséget képviselnek. A kínáltunkban található, prémiumminőségű alumínium élvédő remekül használható a gipszkarton falak éleinek védelmére. Többféle - 2, 2,5 és 3 méteres - változatban is kapható. Emellett pedig megtalálod a hálós PVC élvédőt is, amely tökéletesen alkalmas a homlokzati hőszigetelő rendszerek éleinek védelmére, megerősítésére.

Ilyen egyszerű nálunk a vásárlás!

Amennyiben már tudod, hogy mely termékeket szeretnéd megvásárolni, akkor először is bele kell helyezned őket a virtuális kosaradba. Ezt nagyon egyszerűen úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a zöld színű “Kosárba” feliratú gombra.

Ezt követően látni fogsz egy felugró ablakot, ami két lehetőséget kínál fel neked: vagy tovább nézelődsz az oldalon, vagy pedig a kosároldalra lépsz. Ha már nem szeretnél tovább válogatni, akkor az utóbbi opciót válaszd. 

A kosároldalon láthatsz egy összegzést a kiválasztott termékekről, illetve itt fog megjelenni a szállítás várható ideje, költsége, valamint a teljes vételár. A vásárláshoz menj tovább a pénztárba, és add meg a szükséges adatokat. A rendelésed véglegesítése után pár napon belül kézhez is kapod a csomagodat.

Ha kérdésed van a termékeinkkel vagy a vásárlás folyamatával kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén!