A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Élvédők

A munkavégzés során a különböző falfelületek, hőszigetelő rendszerek védelmét is biztosítani kell annak érdekében, hogy hosszú távon is tartós végeredményt érjünk el. Erre a célra szolgálnak többek között az élvédők is, amik többféle kialakításban - sima, illetve hálós kivitelben -, valamint különböző méretben is kaphatóak. 

Ha pont ezekre a termékekre van szükséged ahhoz, hogy például a gipszkartonból épített falak vagy a gondosan kialakított hőszigetelő rendszerek éleit megóvd az ütődésektől és egyéb sérülésektől, akkor a lehető legjobb helyen vagy. Az általunk kínált élvédőket ugyanis ebben a kategóriában találod.

Rendezés:

A lakásfelújítás alkalmával sok olyan feladat kerülhet napirendre, melyek elvégzéséhez elengedhetetlenek a speciális eszközök vagy segédanyagok. Éppen ezért a kínálatunkban ezek is megtalálhatóak az alapanyagok - mint például a festékek, , glettek, alapozók, aljzatkiegyenlítők - mellett.

Ezek használatával elérhető, hogy kellően tartós, ellenálló végeredményt érjünk el és elégedettek legyünk a munkánkkal ahelyett, hogy azt időpazarlásnak éreznénk. Többek között az élvédők alkalmazását sem szabad meg megspórolni, azoknak ugyanis rendkívül fontos funkciójuk van. 

Miért fontos az élvédők használata?

A lakásunk felújítása, átalakítása során sor kerülhet olyan munkafolyamatokra, mint amilyen például a gipszkarton falak építése vagy a homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítása. Bármelyikről is legyen szó, az élek védelme kiemelt jelentőséggel bír, azokat ugyanis a megfelelő módon meg kell óvnunk az esetleges sérülésektől, rongálódástól.

Az alumínium, illetve a hálós PVC élvédő ebben nyújtanak hatékony és megbízható segítséget. Mivel kellően erős, nagy ellenálló képességű anyagokból készülnek, így hosszú távon is képesek védelmet nyújtani a falak, hőszigetelő rendszerek éleinek. Ugyanakkor nemcsak az oltalmat biztosítják, hanem esztétikailag is javítják a falak, homlokzatok megjelenését.

Milyen élvédőket találsz a kínálatunkban?

Nálunk a Schuller Eh’Klar által gyártott élvédőket tudod megvásárolni, amik magas minőséget képviselnek. A kínáltunkban található, prémiumminőségű alumínium élvédő remekül használható a gipszkarton falak éleinek védelmére. Többféle - 2, 2,5 és 3 méteres - változatban is kapható. Emellett pedig megtalálod a hálós PVC élvédőt is, amely tökéletesen alkalmas a homlokzati hőszigetelő rendszerek éleinek védelmére, megerősítésére.

Ilyen egyszerű nálunk a vásárlás!

Amennyiben már tudod, hogy mely termékeket szeretnéd megvásárolni, akkor először is bele kell helyezned őket a virtuális kosaradba. Ezt nagyon egyszerűen úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a zöld színű “Kosárba” feliratú gombra.

Ezt követően látni fogsz egy felugró ablakot, ami két lehetőséget kínál fel neked: vagy tovább nézelődsz az oldalon, vagy pedig a kosároldalra lépsz. Ha már nem szeretnél tovább válogatni, akkor az utóbbi opciót válaszd. 

A kosároldalon láthatsz egy összegzést a kiválasztott termékekről, illetve itt fog megjelenni a szállítás várható ideje, költsége, valamint a teljes vételár. A vásárláshoz menj tovább a pénztárba, és add meg a szükséges adatokat. A rendelésed véglegesítése után pár napon belül kézhez is kapod a csomagodat.

Ha kérdésed van a termékeinkkel vagy a vásárlás folyamatával kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén!