Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos tudnivalók a Magnat festék előnyeiről

Hasznos tudnivalók a Magnat festék előnyeiről

A Magnat festék ideális választást jelent számodra, ha azt szeretnéd, hogy a falaid csodás színekben pompázzanak. Ugyanakkor nem csak a kellemes árnyalatokat nyerhetsz a festékek használatával. 

Számos más előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek, amik mind a használatuk mellett szólnak. Ilyen többek között a sokoldalú felhasználhatóság, a kimagasló kopásállóság és a könnyű lemoshatóság. Ezek a jellemzők egytől egyig hozzájárulnak ahhoz, hogy a márka védjegyét viselő színes falfestékek maximálisan kivívják a felhasználók elégedettségét.

Ezt a cikkünket azért készítettük, hogy kicsit jobban is megismerhesd a Magnat falfestékeket. Megtudhatod, hogy miért is annyira különlegesek, és miért jársz jól, ha mellettük teszed le a voksodat. Kiderül az is, hogy milyen termékekből, illetve milyen árnyalatokból válogathatsz.

Miért érdemes Magnat festék mellett dönteni?

A Magnat falfestékeket elsősorban az általuk elérhető végeredmény minősége, tartóssága különbözteti meg a többi hasonló terméktől. Bárhol is alkalmazod őket, egy rendkívül ellenálló festékréteget tudsz kialakítani a falakon. 

Ez az ellenállóképesség több módon is megnyilvánulhat. Ami viszont mindegyik termékre jellemző, az a magasfokú dörzsállóság. Ez azt jelenti, hogy ha időközben bekoszolódnak a falfelületek, akkor könnyen le tudod mosni róluk a szennyeződéseket. Sőt, még a finom dörzsöléssel sem teszel kárt bennük.

A Magnat festékeket sok helyen lehet alkalmazni, nemcsak a falakon, hanem például a mennyezeteken is. Sőt, még a fémből, a fából vagy a gipszkartonból készült elemek alapozására, színezésére is remekül használhatók. 

Milyen termékek közül választhatsz?

A Magnat Ceramic foltálló falfesték szuper választás, ha egy nagy ellenállóképességű beltéri festéket keresel. A nyomoknak, a karcolásnak és a lemosásnak is ellenáll, de még a dörzsöléssel sem teszel kárt benne.

Nemcsak vakolt felületen használhatod, hanem például gipszkartonból, fából és fémből készült szerkezeteken is. Ami pedig az árnyalatokat illeti, többek között sivatagi rózsa, hold kő és királyi gyémánt színekben is kapható. 

A termékcsaládnak van Primer alapozó festéke is, amit kerámia és latex festékek alá használhatsz, de alkalmazható üvegszálas tapéták alapozásához is. Ezen kívül megtalálod nálunk a Magnat táblafestékeket is, amik sima, illetve mágneses kivitelben készülnek. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy az iskolai táblákhoz hasonló felületet alakíts ki a falakon, amikre írni vagy rajzolni lehet.

Természetesen a rajzokat, szövegeket le lehet mosni anélkül, hogy a festéket is leszednénk. Remek választás a gyerekszobába, de akár a konyha, az ebédlő vagy az előtér falát is fel lehet dobni vele. A mágneses táblafestékkel bevont falakra mágneses termékek is felhelyezhetők.

Milyen színválasztékban érhetők el?

A táblafestéket fekete színben tudod megvásárolni nálunk, a mágneses típusok matt fekete árnyalatban érhetők el. A Magnat Ceramic kerámiafesték pedig több, mint 45 színben kapható, és a színpalettán rengeteg különleges árnyalat szerepel. 

Bízunk benne, hogy ezek után már számodra sem kérdés, miért annyira nagyszerűek a Magnat festékek. Nálunk többféle változatát is megtalálod, ami pedig az árnyalatokat illeti, legfeljebb csak a bőség zavara nehezítheti a választást. A webáruházban sok más terméket is megtalálsz, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy gyors és eredményes munkát végezhess.