A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Elle Decor

Az otthonunk, személyes életterünk dekorálása kiemelkedő fontosságú, hiszen a környezetünk kinézete, dizájnja nagymértékben befolyásolja a közérzetünket, hangulatunkat. Erre adnak különleges lehetőséget az Elle Decor kollekcióban található vlies tapéták, melyek nagy választékban állnak rendelkezésre a kínálatunkban.

A tapétázás egy rendkívül kreatív módja annak, hogy egyedi stílusúvá varázsoljuk a belső tereket, ugyanakkor egyszerű is, hiszen a megfelelő termékek és eszközök birtokában akár mi magunk is fel tudjuk tenni őket a falra. Fedezd fel a kínálatunkat, és szerezd be azokat a tapétákat, melyek elnyerik a tetszésedet!

Rendezés:

Cégünk már több, mint 25 éve van a piacon, azóta folyamatosan arra törekszünk, hogy minden olyan alapanyagot és eszközt biztosítsunk, amik nélkülözhetetlenek a lakás felújításához, dekorálásához.

A kínálatunkban többek között a kiváló minőségű vlies tapéták is elérhetőek, amiket különböző kollekciók szerint találsz meg. Csak kattints rá arra, amelyik jobban is érdekel, és máris látni fogod, hogy milyen tapéták közül tudsz válogatni az adott gyűjteményen belül!

Mielőtt kicsit részletesebben is beszélnénk az Elle Decor kollekciónkról, előbb nézzük meg, hogy mik is azok a vlies tapéták, és mit érdemes tudni róluk!

A vlies tapéták legfontosabb tulajdonságai

Ezek az anyagok olyan cellulóz vagy poliészter alapú falburkoló termékek, amiket speciális technológiával állítanak elő. Maga a kifejezés a “non-woven” angol szóból származik, ami azt jelenti, hogy nem szőtt.

A gyártási folyamat során a szálakat egyesítik, összepréselik, valamint ragasztóanyaggal kezelik. Ezt követően az anyagot vékony rétegekben kialakítják, majd szárítják, végül festik, vagy pedig nyomtatják a kívánt mintával.

Mivel nincs benne szőtt textília, ezért nem kell félni attól, hogy könnyen elszakadnak, vagy meggyűrődnek. Rugalmasságának köszönhetően bizonyos mértékig tudja követni a kisebb mozgásokat, így akár tetőterekben is kiválóan alkalmazható. A felhelyezése könnyen megoldható “csíkmentesen”, és a leszedése is legalább ennyire egyszerű. 

Milyen tapétákat találsz az Elle Decor kínálatunkban?

Ha feltérképezed az Elle Decor vlies tapétákat, akkor valószínűleg az első dolog, ami eszedbe jut az az, hogy rengeteg csodaszép darab közül tudsz választani, és ez valóban így is van.

A gyűjteményben ugyanis szerepelnek az egyszínű változatok, de azok mellett megtalálod a különleges mintákkal ellátott fajtákat is. Ez utóbbiak között a fahatású, az organikus, a márványmintás és a geometriai mintás változatok is elérhetőek. 

Hogyan válassz tapétát?

Íme, néhány tipp a megfelelő tapéta kiválasztásához:

Világos-sötét színek: a világos színű tapéták tágítják a teret, így kifejezetten jó választások lehetnek a kisebb alapterületű, kevésbé fényes helyiségekbe, a sötétebbeket bátran használhatod a tágasabb szobákban.
Színharmónia: mindenképp olyan tapétákat válassz, amik színben passzolnak a már meglévő vagy beszerzendő bútorokhoz, illetve a falak színéhez.
Kontraszt: a tapétákkal különleges kontrasztokat tudsz elérni, amik nagyon jól néznek ki, de ezeket érdemes inkább a tágasabb terekben alkalmazni.
Minták: a kisebb mintájú tapéták inkább a kisebb alapterületű szobákban néznek ki jól, a nagyobb mintával rendelkezők pedig a nagyobbakban.

Fedezd fel a többi kollekciónkat is!

Ha az Elle Decor gyűjteményünkben nem lelsz rá a tökéletes tapétára, akkor bátran nézz körül a többi kollekciónkban is! Ha pedig segítségre van szükséged, vagy olyan kérdésed van, amire nem találod az oldalunkon a választ, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!