A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Valmor Tapadóhíd 3,5 kg

FESTÉKBÁZIS
4.849 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 1.385,43 Ft/kg
Cikkszám: 3453
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.

A Valmor Tapadóhíd egy vízbázisú, oldószermentes alapozó, mely rendkívül erősen tapadó, érdes felületű bevonatot képez a felületen

Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Regisztrált vásárlóinknak és a Vállalkozók számára biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
30.000 Ft fölötti tapéta rendelésnél ingyenes házhoz szállítás
A termék kiszereléseinformation_mark
3,5 kg
4.849 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: A Valmor Tapadóhíd egy vízbázisú, oldószermentes alapozó, mely rendkívül erősen tapadó, érdes felületű bevonatot képez a felületen. Mikor használjuk? Szeretnénk járólapozni, csempézni, betonozni. Szeretnénk csúszásmentesíteni, festeni, de félünk, hogy fel fog válni az alapfelülettől a ragasztó, a beton, a festék. Ahhoz, hogy elkerüljük a bosszúságot, biztos, ami biztos alapon, először felhordjuk a Valmor Tapadóhidat, majd utána alakítjuk ki a végső felületet. A kezelendő felület nem lehet poros vagy porló, olajos, szennyezett. Keménynek és tisztának kell lennie: (pl. beton, műkő, kerámia taposó, csempe, metlaki, aszfalt, tégla, OSB, MDF, cementkötésű faforgács, gipsz, giszkarton, ytong, gipsz és cementvakolat, műgyanta, festék, cementes ragasztók, kőburkolatok, stb.) A Valmor Tapadóhíddal kezelt felület a bevonat átszáradása után, víz hígítású festékekkel beltérben átvonható. Amennyiben selyemfényű, mosható és csúszásmentes felületet szeretne kialakítani, akkor átfestheti kültérben is, a lakkbenzin hígítású Valmor Garázsfestékkel. Burkolási, betonozási munkálatokat kül- és beltérben egyaránt elvégezheti a Valmor Tapadóhíd használatával. Amennyiben szemcse nélküli tapadóhídat szeretne, akkor válassza a Valmor Hídképző Alapozót dekorációs és festési munkálatok előtt.

Előkészítés: A fogadó felület legyen tiszta, száraz, megfelelően szilárd, olajtól, zsírtól, cementtejtől és laza részektől mentes.

Felhasználás: A felhordást csak +5°C – +30°C felületi hőmérséklet között végezzük! Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! Ne használja felszivárgó nedvességnek kitett aljzatokra és folyamatosan vízbe merülő felületekre. A nem nedvszívó felületek esetén a Valmor Tapadóhídat ne hígítsa. Az erősen nedvszívó, cementtartalmú alapfelületeknél 2 réteg tapadóhíd felhordása szükséges. Az első réteg esetében 1:1 arányban vízzel hígított tapadóhíddal tömítsük a felületet, majd második rétegként hígítatlanul felhordva alakítsuk ki a kívánt tapadóhidat. A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel. Használat előtt a tapadóhídat alaposan keverjük fel, egy vagy két rétegben hordjuk fel. A réteg felvitele után hagyjuk átszáradni, a további műveletek ezután végezhetők. Minden esetben végezzünk próbafestést. A munkaeszközöket használat után vízzel tisztítsuk ki. Kérjük töltse le és olvassa át a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu honlapról.

Teljes száradási idő: 24 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Burkolhatósági idő: 2-3 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Anyagszükséglet: 0,2-0,3 kg/m2

Kiadósság: 0,2-0,3 kg/m2

Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

Átfesthetőségi idő: 2-3 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Terhelhetőségi idő: (25 °C–on): 24 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!