A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Magnat kerámia táblafesték fekete 0,75l

ŚNIEżKA
6.749 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 8.998,67 Ft/liter
Cikkszám: 4027-1
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.

A Magnat Táblafesték olyan kerámiafesték, amely lehetővé teszi falon, illetve faelemeken az iskolai táblákhoz hasonló falfelület létrehozását. A festék révén a beltéri falakon és bútorelemeken olyan felület készíthető, amelyre írni vagy rajzolni lehet, gyermeke pedig fejlesztheti kreativitását. A Táblafestékkel festett felület egy jegyzetfüzet funkcióját töltheti be otthon vagy az irodában. Tökéletesen helytáll éttermi vagy kocsmai menü bemutatásánál. A mosással és nedves dörzsöléssel szembeni rendkívüli ellenállósága lehetővé teszi a felületén való korlátlan számú rajzolást és törlést.

Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Regisztrált vásárlóinknak és a Vállalkozók számára biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
30.000 Ft fölötti tapéta rendelésnél ingyenes házhoz szállítás
Válassz színt beltéri falfestékeink közülinformation_mark
Magnat fekete
A termék kiszereléseinformation_mark
0,75 liter
6.749 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök:

  • Korlátozások nélkül lehet írni és rajzolni a vele festett felületeken.
  • Ellenáll a többszörös mosásnak és szárazon törlésnek.
  • Iskolatáblához hasonló felületet hoz létre a beltéri felületeken, bútorokon.
  • Otthon vagy irodában jegyzetfüzetként működő felületek előkészítését teszi lehetővé.
  • Kávézókban, éttermekben és pubokban menütábla készíthető a táblafestékkel.
  • Rétegek száma: 2-3 (2 óránként felfestve).
  • Kiváló fedés és kiadósság 7.5 m2 -ig egy csomagolásból. **

* Krétával való írásra és rajzolásra vonatkozik .
** Egy rétegnél.

ALKALMAZÁS:
A Magnat Táblafesték olyan felületet képez, amelyre krétával lehet írni. Különösen ajánlott beltéri falfelületekre. Alkalmas a cement, cement-mész, plaster, plasterboard, fa, fa eredetű felületek és tapéták festésére. A festék irodai enteriőrökhöz is javasolt, ahol lehetővé teszi, hogy felületet készítsen a kreatív jegyzeteknek és ötleteknek. A Magnat Táblafesték tökéletesen alkalmas címkék festésére, pl. palackokon, virágcserepeken, üvegeken.

FELHASZNÁLÁS:
A felület előkészítése:
A festésre szánt felületnek megfelelően előkészítettnek, tartósnak, száraznak, tisztának, zsír-, por- és rozdamentesnek, valamint tökéletesen egyenletesnek kell lennie. Az új felületeket a típusuktól függően a megfelelő anyaggal kell alapozni. Az enyves- és mészfesték bevonatokat, valamint a hámló és rosszul tapadó régi festékrétegeket el kell távolítani. A diszperziós festékbevonatokat Magnat Primer alapozóval kell kezelni, vagy enyhén tisztítószeres vízzel lemosni. Az egyenetlenségeket és repedéseket megfelelő beltéri glettel ki kell simítani, és alapozóval lefesteni. A laza kötésű, erősen szívó és meszesedett felületeket megfelelő alapozó és erősítőszerrel kell kezelni. A beázási, nikotin- és olajfoltokat az ilyen felületekre szánt festékkel kell lefesteni, és utána alapozóval átkenni.

Festés:
A festéket alaposan fel kell keverni, vízzel nem hígítható. Mész nem adható hozzá és más típusú diszperziós festékkel sem keverhető. Rövidszőrű hengerrel (lehetőleg szivacshengerrel) vagy szórással kell felhordani 2-3 rétegben. Adott felületegységekre azonos festékmennyiséget kell gondosan és egyenletesen felhordani. Az utolsó festékréteg felhordását egy irányban kell végezni. A következő festékréteget mindig az előző száradása után kell felhordani, min. 2 óra elteltével. A bevonat az utolsó réteg felhordása után 7 nap elteltével vehető igénybe. A festési munkálatokat az alapfelület és a levegő +10 °C és +25 °C közötti hőmérsékletén kell végezni. A szerszámokat vízzel kell elmosni. Részletes információk a műszaki adatlapon és a www.magnatfestek.hu oldalon találhatók.

KIADÓSSÁG:
Egy rétegben való felhordásnál: legfeljebb 10 m2/l.
A termék felhasználható a gyártástól számított 48 hónapig.
VOC-tartalom (illékony szerves vegyületek): EU határérték erre a termékre (A/a/WB): 30 g/l (2010).  Ez a termék legfeljebb 30 g/l VOC-t tartalmaz.


Biztonsági adatok:
EUH208 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on, 2-metilizotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tárolási konzerváláshoz használt biocid készítményeket tartalmaz: BIT; MIT. P101  Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően. A környezet védelme érdekében a festék maradékát ne öntsük a csatornába, és ne dobjuk a háztartási hulladék közé.
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes. A munkálatok alatt és után szellőztessük ki a helyiséget a szag megszűnéséig. Szorosan zárt csomagolásban, fagytól és napsütéstől védve tárolandó. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Tárolási hőmérséklet: +5 ° C és +30 ° C között.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!