Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Thermotek Dryvit Homlokzattisztító oldat 1l

TRILAK
1.499 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 1.499,00 Ft/liter
Cikkszám: 4032-1
Elérhetőség: 1-2 héten belüli szállítás

A Thermotek Dryvit Homlokzattisztító oldat egy biocid tartalmú, azonnali hatású penész- és algaölő kültéri fertőzött vakolt, beton, és egyéb szívóképes felületekre.
Megöli az algákat, a gombákat és a penészt, gyorsan hat és mélyen behatol a kezelt felületbe, ami garantált eredményt hoz.

Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Vállalkozók számára is biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
30.000 Ft fölötti tapéta rendelésnél ingyenes házhoz szállítás
A termék kiszereléseinformation_mark
1.499 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Anyagszükséglet / kiadósság:    
Erősen szennyezett felületek kezelése: 100 - 125M2 (AZAZ 40 - 50ML/M2)
Mérsékelten és kevéssé szennyezett felületek: 125 - 250M2 (AZAZ 20 - 40ML/M2) 

Felhordás módja: Ecsettel és hengerrel. Alga- és penészölő adaléktartalma miatt nem szórható. 

Száradási idő: 2 óra 

Hígíthatóság: A beállított hatóanyagtartalma miatt nem megengedett, a termék felhasználásra kész.

Az alapfelület előkészítése:
A kezelendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. 

Algával fertőzött kültéri felületek:
A szennyeződéseket (azaz pl. penész, alga, stb.) THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldat használata előtt ne távolítsa el. A terméket egyenletesen vigye fel a száraz felületre hengerrel vagy ecsettel. Ügyeljen arra, hogy a kezelendő felület jól felszívja a terméket, és hagyja hatni 24 órán át. Utána a biológiai szennyeződéseket mechanikusan távolítsa el (pl. nagynyomású mosóval, megfelelő mosó berendezéssel, lekeféléssel vagy lekaparással). Nagynyomású tisztító használata esetén a hatóanyag kimosódhat, ezért ajánljuk, hogy újból kezelje a felületet THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldattal a megelőző hatás elérése érdekében. Ajánljuk, hogy a végső réteget a lehető leghamarabb vigye fel, de legkésőbb 4 héten belül. Az oldat nem károsítja a környezetet, nincs fehérítő hatása. A biológiai szennyeződések azon látható maradványai, amelyeket nem sikerült eltávolítani a homlokzatról, de a leírt módon le voltak kezelve a THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldattal már nem aktívak. Felhasználás előtt minden esetben végezzen próbatisztítást egy kisebb felületen. A további algásodás megelőzése érdekében célszerű a homlokzatfelületet THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító festékkel átfesteni. 

Megjegyzés:
Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni. 

A feldolgozás hőmérséklete:
Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!