Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festő és tapétázó szerszámok

A felújítási, dekorálási munkák során nélkülözhetetlenek a megfelelő minőségű festékek, de a festő- és tapétázószerszámok használatára is szükség van. A falat először is elő kell készíteni, vagyis glettelni kell. Ezt csak a megfelelő munkaeszközök birtokában tehetjük meg úgy, hogy végül megfelelő eredményt érjünk el. 

Ezután következik a falak festése, amihez különböző ecseteket, hengereket használhatunk. A festékek higításhoz, keveréséhez festékedényre és lehúzó rácsra is szükségünk van. Ha nemcsak festünk, hanem tapétázunk is, akkor a tapétázó hengernek is kéznél kell lennie.

Rendezés:

Ezeket a munkaeszközöket itt, a “Festő- és tapétázószerszámok” alkategóriában találod meg. A kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden fontos termék kapható legyen, amire a glettelési, festési, illetve tapétázási munkálatokhoz szükséged lehet. Nem is volt kérdés, hogy a különböző eszközök és szerszámok is beszerezhetők lesznek nálunk. 

Mi kizárólag professzionális kivitelben készülő munkaeszközöket kínálunk, amikkel profi szintű munkát tudsz végezni. A használatuk egyszerű, kényelmes és mivel minőségi anyagokból, innovatív technológiákkal készülnek, nem egyhamar mennek tönkre. 

Milyen festő- és tapétázószerszámok találhatók nálunk?

Az egyik nagy termékkategóriát a “Csiszolók” alkotják, amiket remekül tudsz használni a glett csiszolásához. Első lépésben a megfelelő állagú glettanyagot fel kell vinni a festeni kívánt falfelület azon részére, ahol egyenetlenségek találhatók rajta. Majd a száradási idő letelte után alaposan meg kell csiszolni, hogy egy síkba kerüljön a falfelülettel. Ha az anyag felviteléhez is szükséged van munkaeszközökre, akkor a spaklik, spatulyák és glettvasak között is nézz körül!

Nemcsak a gletteléshez, hanem a festéshez is megtalálod a szükséges eszközöket. Az “Ecsetek és kefék” között találod a különböző vastagságú, méretű ecseteket. Ezekkel precíz munkát tudsz végezni még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Ha hengerrel is szeretnél dolgozni, akkor a “Festőhengerek” termékkategóriában nézelődj! 

Természetesen a festék kikeveréséhez, higításához szükséges festőedények és lehúzó rácsok is kaphatók nálunk. A munkádhoz szükséges festőszerszámokat szettben is meg tudod vásárolni.

Végül, de nem utolsósorban ott vannak a tapétázás kellékei, eszközei is. A tapétacsíkok simításához szükséges keféket, illetve hengereket is be tudod szerezni a webshopunkból. Utóbbiakat a “Tapétázóhengerek” termékkategóriában találod. 

Hogy tudsz keresni az egyes termékek között?

A festő- és tapétázószerszámokat különböző alkategóriákba soroltuk, hogy egyértelmű legyen számodra, hol kell keresned őket. Egy adott termékcsoporton belül lehetőséged van arra, hogy az általad megadott paraméterek szerint szűrd a termékeket. Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt tudod ezt megtenni.

Először a méretet tudod kiválasztani, majd meg tudod adni az ideális árintervallumot is. Ehhez mozgasd a csúszka két oldalát az “Ár” felirat alatt! Ha minden paramétert megadtál, akkor pedig kattints a “Szűrés” gombra, hogy az oldal kilistázza számodra a releváns termékeket!

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

A termékoldalon minden fontos információt feltüntettünk, ami ahhoz szükséges, hogy el tudd dönteni, azt a munkaeszközt keresed-e. Csak kattints a termék nevére vagy fotójára, és máris láthatod az adatokat! 

Többek között arról is informálódhatsz, hogy a festő- és tapétázószerszámokat mire és hogyan tudod használni. Sőt, amennyiben vannak, a vásárlói véleményeket is el tudod itt olvasni. Mindezek mellett a termékek kiszereléséről, színéről és egyéb tulajdonságairól is hasznos információkat szerezhetsz.