A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Tapétázó- és festőszerszámok

A felújítási, dekorálási munkák során nélkülözhetetlenek a megfelelő minőségű festékek, de a tapétázó - és festőszerszámok használatára is szükség van. A falat először is elő kell készíteni, vagyis glettelni kell. Ezt csak a megfelelő munkaeszközök birtokában tehetjük meg úgy, hogy végül megfelelő eredményt érjünk el. 

Ezután következik a falak festése, amihez különböző ecseteket, hengereket használhatunk. A festékek higításhoz, keveréséhez festékedényre és lehúzó rácsra is szükségünk van. Ha nemcsak festünk, hanem tapétázunk is, akkor a tapétázó hengernek is kéznél kell lennie.

Rendezés:

Magas minőségű tapétázó- és festőszerszámok

Ezeket a munkaeszközöket itt, a “Tapétázó - és festőszerszámok” alkategóriában találod meg. A kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden fontos termék kapható legyen, amire a glettelési, festési, illetve tapétázási munkálatokhoz szükséged lehet. Nem is volt kérdés, hogy a különböző eszközök és szerszámok is beszerezhetők lesznek nálunk. 

Mi kizárólag professzionális kivitelben készülő termékeket kínálunk, amikkel hatékony és precíz, igazán profi szintű munkát tudsz végezni. A használatuk egyszerű és kényelmes, a minőségi anyagok és innovatív technológiák felhasználásával pedig biztosítjuk, hogy eszközeink hosszú távon is sokáig megbízhatóan szolgáljanak. Professzionális színvonalú termékeinkkel nemcsak a munka hatékonysága nő, de a felhasználói élmény is kiemelkedő.

Milyen tapétázó- és festőszerszámok találhatók nálunk?

Az egyik nagy termékkategóriát a “Csiszolók” alkotják, amiket remekül tudsz használni a glett csiszolásához. Első lépésben a megfelelő állagú glettanyagot fel kell vinni a festeni kívánt falfelület azon részére, ahol egyenetlenségek találhatók rajta. Majd a száradási idő letelte után alaposan meg kell csiszolni, hogy egy síkba kerüljön a falfelülettel. Ha az anyag felviteléhez is szükség lehet egyéb munkaeszközökre is, épp ezért spaklik, spatulyák és glettvasak is találhatóak a webáruházunkban.

Nemcsak a gletteléshez, hanem a festéshez is megtalálod a szükséges eszközöket. Az “Ecsetek és kefék” között találod a különböző vastagságú, méretű ecseteket. Ezekkel az ecsetekkel precíz munkát tudsz végezni még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Ha hengerrel is szeretnél dolgozni, akkor a “Festőhengerek” termékkategóriában nézelődj! 

Természetesen a festék kikeveréséhez, higításához szükséges festőedények és lehúzó rácsok is kaphatók nálunk. A munkádhoz szükséges festőszerszámokat szettben is meg tudod vásárolni.

Végül, de nem utolsósorban ott vannak a tapétázás kellékei, eszközei is. A tapétacsíkok simításához szükséges keféket, illetve hengereket is be tudod szerezni a webshopunkból. Utóbbiakat a “Tapétázóhengerek” termékkategóriában találod. 

Hogy tudsz keresni az egyes termékek között?

A tapétázó- és festőszerszámokat különböző alkategóriákba soroltuk, hogy egyértelmű legyen számodra, hol kell keresned őket. Egy adott termékcsoporton belül lehetőséged van arra, hogy az általad megadott paraméterek szerint szűrd a termékeket. Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt tudod ezt megtenni.

A termékek közötti szűrés lehetővé teszi számodra, hogy gyorsan megtaláld azokat az eszközöket, amelyek leginkább megfelelnek az igényeidnek és elvárásaidnak. Ezáltal időt és energiát takaríthatsz meg a böngészés során. A méret, ár és gyártók szerinti szűrés segítségével pontosan meghatározhatod, milyen jellegű termékeket keresel, így könnyebben megtalálod az ideális szerszámokat. A szűrés révén arra is lehetőséged van, hogy azonnal kizárd azokat a termékeket, amelyek nem felelnek meg az elvárásaidnak, így hatékonyabban tudsz válogatni a kínálatból.

Hogyan tudsz szűrni a termékek között?

Először a méretet tudod kiválasztani, majd meg tudod adni az ideális árintervallumot is. Ehhez mozgasd a csúszka két oldalát az “Ár” felirat alatt! Emellett a különböző gyártók között is tudsz válogatni: csak pipáld be a kívánt márkákat. Ha minden paramétert megadtál, akkor pedig kattints a “Szűrés” gombra, hogy az oldal kilistázza számodra a releváns termékeket!

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

A termékoldalon minden fontos információt feltüntettünk, ami ahhoz szükséges, hogy el tudd dönteni, azt a munkaeszközt keresed-e. Csak kattints a termék nevére vagy fotójára, és máris láthatod az adatokat! 

Többek között arról is informálódhatsz, hogy a tapétázó- és festőszerszámokat mire és hogyan tudod használni, melyikkel pontosan milyen munkát tudsz elvégezni. Sőt, amennyiben vannak, a vásárlói véleményeket is el tudod itt olvasni. Mindezek mellett a termékek kiszereléséről, színéről és egyéb tulajdonságairól is hasznos információkat szerezhetsz.